Monday, February 20, 2012

Review Blog 2012 Kategori 1 !

Elvy Nellysha | 5:15:00 AM | 17Comments |
Salam ! Nelly dah siap review semua permintaan ! Tapi , Nelly bagi 10 blog dulu . Yang lain akan menyusul pada enri akan datang . Kalau rasa tersinggung , maaf banyak-banyak . .


  • Seriously , blog dia sangat ringan !
  • Letak kotak komen ya . (Tak taulah kalau Nelly yang tak jumpa)
  • Tulisan perlu dibesarkan sikit .
  • Tak ada shoutbox ya ? Pakai FIBOX ok ?
  • Singgah je la . 
  • Nelly tak tau nak komen apa , blog dia dah lawa dan sangat kemas ++++ ringan !
  • Entri dia sangat best . Selalu gak Nelly singgah ~
  • Yang ini , memang pengomen setia . Korang komen , dia balas .
  • Update yang best ! Nelly memang jejak dia juga ! 
  • Letak shoutbox ok ? Tak nampak kat mana . Hehehehe
  • Blogger dia peramah . Tak tau dah berpunya ke belum . Sila tanya sendiri . Hahaha

  • Serba putih . Sangat simple !
  • Sangat ringan + kemas .
  • Tahniah !
  • Better shoutbox letak kat atas sedikit atau guna shoutboc tersembunyi .
  • Blogger yang kecik molek + cute + peramah !
  • Sudah berpunya ! (Macam nak komen/promote orang je . hahaha)
  • Blog ika sangat ringan + entri best !
  • Better pakai 1 shoutbox saja .
  • Yang lain , dah kemas !
  • Blog berat .
  • Guna shoutbox tersembunyi untuk jimatkan ruang .
  • Bila buat entri yang panjang , gunakan perenggan bagi setiap point untuk lebih kemas .
  • Tentang diri Nana , buat saja di tab menu . Yang di sidebar , cuma tulis sedikit sahaja info diri .
  • Bagi Nelly , dah kemas .
  • Blog ringan sangat !
  • Susunan widget sangat kemas + sesuai di tempatnya .
  • All the best !
  • Nelly suka gambar kat title sidebar . Hehe
  • Blog baru + blogger yang comel !
  • Semua blog serba ungu . Cantik !
  • Blog sangat kemas + ringan ! 
  • Banner boleh letak di bahagian atas sedikit bagi nampak lebih menarik !
  • Suka bahagian tab menu . Comel !
  • Blog yang ringan !
  • Lawa sangat !
  • Seorang pelajar sekolah ^_^ (sama ! hahaha)

  • Header lambat loading (Tertanya-tanya header nya ! hehehe)
  • Ayat di header sangat simple TAPI maknanya mendalam .
  • Tab menu comellah ! (Cikgu Nobita !)
  • Sidebar pula , susunan widget kemas !
  • Nelly suka background title sidebar ! Comel amat ! hehe
  • Soutbox dia !! Comel !!!!!!!!!!!
Siap ! Nantikan yang lain . 

TERJAH !

17 comments:

ecadwinkyasha said...

wah...dah review.baru terbaca.thanks yer dear...nanti eca terjah semua.

not feeling well today ++ got class tomorrow,need sleep early :(

aisya said...

thanks nelly! terharu la.. =)
*blushing*

on the way nak g terjah blogger lain pulak..

Miss Nana Farhana said...

thanks nelly...

cik najihah said...

nak jugak hihiii muke x malu

SAYA BUKAN SAMDOL said...

sedang menerjah mereka =D

CiK FizA said...

Hee~ Nelly! Tengs ya review blog Cik Fiza. Hee. Tak sangka pulak nelly nak review. :DD

Terim kaseh atas pujian yang sangat besstt dan b'makna tu. Hee. Blog nelly mmg da bestt la ! ^^ Terima kaseh jugak sbb sudi tegur dgn berhemah. Cool jer ^^

InsyaAllah akan buat yg terbaek utk blog Cik Fiza nie. :)

Rtp Farra Arisha said...

hey! they all pun header semuanya cantik :) will buzz them one by one :)

iszieylyanziy said...

bila nak review blog is pulak?hehehe XD

CekbOlat-bOlat said...

wooo.. cun2.. ajinye kak nelly -_-

Amirah Yasmin said...

Thanks Nelly! :) Shoutbox tu nak buat macam mana eh? Saya x tahu la ><

kay_are said...

eh.. tak sangka masih sudi mereview blog ni lagi.. time kasih banyak2 =)

Nur Syazana Mohammed Sani said...

zana nak jugak ! boleh boleh ? ^_^

entry baru --> http://syazanasani.com/lagi-ciplak-menciplak/

NOOR FATIN said...

rajinnya nelly. hehehe

MiSz fiFiEyQa said...

nice review nelly!! =D

Fara E's said...

memang best bila tengok blogger support other bloggers
awesome ! ;D

cik ika said...

wah dear..thnx promote blog ika..hee~~ hrgai sgt2..

♥e'in♥ said...

akan terjah dorang.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...