Sunday, June 12, 2011

Ada juga yang perasan kedatangan Nelly ya ?

Elvy Nellysha | 6:04:00 AM | 28Comments |
السلام عليكم
Actually , Nelly tau Nelly ini dah jarang blogwalking , lembap balas komen . Maaf sebab Nelly lembap ~
Tapi , alhamdulillah masih ada blogger yang sudi singgah blog Nelly yang tak best pun entrinya . Hehe . .

Dalam kesibukan harian , Nelly rindu dekat blogger-blogger yang Nelly kenal .
Perlu ke senaraikan nama ? Tak cukup space pulak nanti ~

Nelly memang rajin online Facebook . Dekat situ , Nelly perhatikan aktiviti-aktviti blogger . .
Mana yang sempat Nelly terjah dan sempat juga tinggalkan segala komen dan pendapat Nelly ~

Yang buat Nelly tambah terharu bila ada blogger yang perasan Nely ini tak jejak blog dia berabad-abad . Hehe . .

Rasa terharu gila . Maksudnya , memang ada juga blogger yang menanti Nelly untuk datang mengomen dan membaca entri mereka . Siapa yang tak terharu kan ?

Tapi , Nelly ada komitmen lain yang perlu diselesaikan .
Entri Nelly pun minta adik Nelly tolong ping kan . Haha . Siap merayu-rayu dekat dia .
Tapi , biasalah kan , mesti ada balasan yang dia nak . Nelly ikut saja asalkan blog Nelly tak BERSAWANG !

Terima kasih kepada mereka yang follow , readers yang membaca dan pengomen tegar blog Nelly .
Nelly rasa nak menangis ini ! ! Terharu giloo ! !
Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan dan teguran dekat Nelly . .

Korang memang THE BEST !

28 comments:

k e y r i said...

aku rasse aku tau ape balasan yg die nak.. hahaha good luck!

ern elyna said...

sis nelly ta mau la nagis2.
nanti dah ta cantik. huhu

diana said...

wah!!bestnya ada adik macam adik nelly..
boleh mintak tolong lagi..
hehehh...

salamat berblog nelly..
dan selamat bersekolah esok..:)

Cik Jannah said...

hehehehehe..:) terharu2..:)

nawal addina said...

eh , belog awk best laa :) lagu awk best ^^

err , ape ek tjuk die ? hee ~

farah wahedda said...

rindu nelly =)

Arpiiz said...

takpe2, selesaikan dulu hal2 yang penting..hehe

shiema sufian said...

kitorang sentiasa nantikan nelly untuk ping entry terbaru. takpe. kite kene fham yang nelly bukan blogger sepenuh masa :)

ct N honey said...

mmg terharu ada peminat cam ni...

Tonton filem kongsi disini full-movie and Free

bunga said...

hahaha...:)..itulah perhargaan mereka pada nelly..:)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nelly jugak memang the besh!!

Red said...

No hal lah...

p/s : eh. Nellykan selalu aje komen entri red :P

syufaa said...

hihihi..
xpe..utamakan yang lebih penting.. :)

Mommy Fara said...

TQ!

ツ mIsS NaDEa ツ said...

2laaa,,,rindu taw kt nelly T_T

NOOR FATIN said...

nelly pun best. tak lupa datang blog saya. hehhee

ABU said...

mstila perasan..
rajin2 la dtng blog abu :D

najihatussolehah said...

:)..tulah..perasan jugak...nelly busy kot..hehe..

Nadia Mashuri said...

nadia dah tak ada fb dah..
=)

asfira aminuddin said...

haha. kite kan sesama blogger babe! :)

anismelon said...

nelly nie peramah..toh sal ramai follwer and readers tegar singgah sini..heee..

sedap name nelly..:)

Mira Zali said...

nelly comel gambar nelly kiss bear tuh.. ^_^

Hanim Mahali said...

waaaa.... untung la dia... de yang prihatin.
busy camne sekali pun, jangan sampai labah-labah buat sarang kat blog ni... susah nanti nak bersihkan... hehehe...

Ezay Hadry said...

dah lama tak jenguk blog nelly...
best2..setelkan dulu komitmen ye

cikcleopatra said...

yeah!! hidup bloggers..hehe.

A retarded kitty said...

mu ni memang antara blogger paling rajin pernah den kenal

Fiizya Aurora said...

dtg melawat nelly..sihat ker?? ^_^

kay_are said...

same r.. dah lame gak tak wat sesi blogwalking ni.. dah takde mase sangat.. em..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...