Tuesday, June 21, 2011

Mas Ahmad Safwan , ingat kau bagus sangat ke ?

kindergartenlibrary | 5:59:00 AM | 83Comments |
السلام عليكم

Ada banyak insan comel selalu tanya :
"Mana Mas ? Nelly dengan Mas gaduh ke ?"

Actually , kitorang memang gaduh !
Kenapa pula ? Suka hati Nelly lah ! Nelly tak suka Mas !
Korang kisah apa ? 

Nelly tak suka Mas sebab . . .
  • Mas BLOGGER BERLAGAK !
  • Mas BLOGGER HIPOKRIT !
  • Mas BLOGGER SOMBONG !
  • Mas BAJET HOT !
  • Mas BAJET HENSEM !
  • Mas BAJET BAGUS !
  • Mas BAJET PANDAI !
Nelly tak suka Mas ! ! ! !
Ingat Mas bagus sangat ke yang korang nak sanjung tinggi langit . . Ha ? 
Fikirlah sikit ! Dia manusia . Sama macam korang . Tak payahlah nak agung-agung sangat !
Kenyataan ! Siapa rasa tak suka , marah , rasa nak hentam Nelly sampai 360 darjah , ada Nelly kisah ? ?


Ecewah , ayat tak boleh bla ! ! ! !
Mas dengan Nelly masih berkawan ! 
Siapa kata kami gaduh ? Mana ada gaduh . . .

Setiap entri pernah Nelly baca yang kata macam ayat-ayat dekat entri orang lain .
Fine ! Korang berhak untuk kata apa pun .

Bagi Nelly , segala tanggapan negatif , tak ada pun pada Mas . Mungkin dia ada salah . Semua orang ada salah kan ? Janganlah buat dia rasa kecil hati dalam dunia blog .

Semua orang ada idola masing-masing . Kalau Mas antara idola korang , support dia ok ?

83 comments:

Eiqah Zainuddin said...

aiyokk nelly...tajuk mmg panas...ogt betolla td...hu3...ghopenye...=p

Puan Besar Shag Yahaya said...

GO GO Mas Ahmad Safwan! :D

syufaa said...

emmm..btol..
kena pk positif..
support each other..
bru la okayy! ^_^

farah wahedda said...

laaa ingt kan nelly gadoh betul tadi heheheh terperangjat beruk gak laa farah ni tadi hehe

CintaZulaikha said...

errrr....takmo gado2...hepi2 suda~~

Unknown said...

nelly bikin panas la hehehe

Unknown said...

hmm...manusia kan tak sempurna..tak boleh lari dari kesilapan..entahlah..tapi mas dah banyak berjasa dekat blogger newbie macam ina ni..banyak vtutor dia membantu ina dan kawan-kawan..

Shawn Razaleigh said...

tacing betul.


risau gua kejap tadi.
hehe


jemput singgah nelly.

Diana Rashid said...

makna nya ada la begaduh..kan??
heheheheh...

ezy.xixii said...

fuhh..
ingtkn betol la td..
haha

Efa Nur said...

waahhh..drama ghupenyerr..!!
kehkehkeh :D

Jom Terjah Sini :)

Nadia Mashuri said...

nama kita pun mas juga tau..
=)

kindergartenlibrary said...

afiqah : terkna !
haha

kindergartenlibrary said...

shag : go , go !

akira baharuddin said...

Haha.. mati-mati ingat gaduh tadi.. takut dah aki baca.. uit.. lama tak bw kat sini taw...

kindergartenlibrary said...

syufaa : come on !

kindergartenlibrary said...

farah : fuyoo ayat !

kindergartenlibrary said...

c.zulaikha : amin2 ~

kindergartenlibrary said...

spider : haha .terkejut ka
=p

kindergartenlibrary said...

officially : yup2 .sangat setuju !

kindergartenlibrary said...

shawn : haha ..
=D

kindergartenlibrary said...

diana : hahaha ..tak jugakkk
:)

kindergartenlibrary said...

ezy : terkejut lah tu ~

kindergartenlibrary said...

efa : drama ka ?
:
=.=

kindergartenlibrary said...

nadia : hahaha
okes2 ~

kindergartenlibrary said...

akira : haha .main2 jer ~

Anonymous said...

mana bley gado..sayang menyayangkan..hee

neyna's said...

aiyoo. ingat betol punya marah td ciknelly.

iPai said...

tak bek gaduh2 .. walaupun masih berkawan .. hehe ..

norsharmila said...

sape mas ni? alamak, jadi noob la plak T__T

aida4eva said...

propa eh nelly :P


lawak2..igtkan betull..hehe

http://aida4eva.blogspot.com

nurradizan said...

HAHA . ingat nelly marah . tajuk betul-betul hot lah :)

syera said...

tajuk punye la hot!haha

jgn gaduh2 tauu...=)

syera said...

tajuk punye la hot!haha

jgn gaduh2 tauu...=)

bawal crepe putih said...

nyh kalau mas usha, mahu x sentap, tambah nasik lapan ploh lapan kali ! wakakaka

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. dua blogger femes bekerjasama ek... teros mantap la ko orang kan.. caiyokkkkk

puteri ain said...

forgive is better than revenge kan? xelok la nk dendam2 dgn org , tgk nelly . chill :)

Fifieyqa said...

Nelly memang suke wat suspen kan?hik3.tu la.perasan gak.mas jarang nak update blog kan skarag ni?huhu

Orang Kampung said...

hahaha.. buat suspen ja..
nnti mas pula buat entri..
"nelly, ingat kau bagus sangat"..
hehehehe

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

pic 2 beruang atas, mana satu nelly mana satu mas? O_o

lady-D said...

ERRRR..XTAW NK KATA APA SBB X KENAL MAS SAFWAN NI..HUHU

peNulis SeNjA said...

adehhhh ingat nelly kene reject ngan mas haha

wan_cikgumuzik said...

kesinambungan entri dan backlink yg bagus,, bagus jugak utk trafic.. :D

Yana Sakura said...

hahaha....
aiyaaa...tajuk nie bikin panas la nely ..hehe..
yana tau nely xmgkn ler nely nan mas gaduh!!..ekeke~~

pelakon terbaek...
MAS N NELLY..!!

GO NELLY THE STRANGE & MAS AHMAD SAFWAN!! (^_^)v

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bagus nelly...kiter kena support belogger walau die dalam keadaan aper seklaipon...

Rina Rahamat said...

dh agak tajuk saja bikin panas..sbb dah tahu nelly dgn mas kan baik..tp akak x penah g blog mas..hehe

pRotege oN tHe R0ad said...

bikin saspen je si cik nelly gaduh si mas...hehehe....

Fendi BL036 said...

hai cik nelly...lama sgt abg fenn tak bersiaran...baru skang ada masa..huhuh...

Pergh...ingat bebetul tadi...masuk page Mas je rupanya posting yang sama...mesti ada udang di sebalik mee ni..hehehehe....
Ini namanya support kengkawan...

Dayana Z said...

eleleh nelly ;) hehe, mne bole kawan baik gado kan :D .

Unknown said...

hu3..terkejut beta..

Cik nadya said...

suspen nuhh !!

* comelnye lagu neh :')

red gitarputeh said...

lah.. ingat kan betul betul emo tadi.. ni mesti nak trick reader yang baca tak habis ni =="

ezza haniza said...

arghhhhhhhhh............ezza ditipuuuuuuuuuuuuuuuu

Joel Leslie said...

nelly and mas dua2 bloggers yg awesome ! hehehe..

Noor Fatin said...

ingatkan gado betol. haa

Anonymous said...

mmg ah , mas bajet sgt ... mluat gak , bila dia sibuk xle on9 , rasa gembira dlm hati sbb org bajet da off , tp lpas cuti rasa x tenang bila ada dia

Anonymous said...

Pedulik apa orang nak cakap.. Kalau di layan makin menjadi nanti..

najwa's said...

hehe nelly wat suspen.. :p

Anonymous said...

mas ahmad.
nak pergi blog sana la.
terjahh
:)

Proud Mommy said...

salam nelly lama dah sha x jenguk cni hehe..blog pun semakin cantik..suka header nelly gorges...hehe

ingatkan betul2 serius hehe..
terkena juga kan..

bangsawan nilai said...

oooo gitu, ok gue phm

Orkid Edyliyne said...

macam tu pulak eh...
hehe......
Mas tu comel tau sama macam Nelly jugak...
hehe....
(n_n)

cikcleopatra said...

hahaha...entry cam nak panas kan..keke.

Kacang Pool said...

Tajuk entri cukup panas!
ahha, ingatkan betul-betul..
bikin suspens...

Cik Pulau said...

yeahh..
go go mas..
support neh..
hehe..^^,

pedulikan apa orang kata..
yang penting kita tahu apa hati kita..^^,

Kyra Elric said...

tertipu~~~

IMANSHAH said...

mas mona tu

iPai said...

eh mane kite ye komen kat sini dulu .. wuuu ..

Unknown said...

jgn gado2 .. tak baik .. hehe :)

NuSaNa NoSa 91 said...

jgn gado2.. kita sesama blogger kena tolong-menolong kan, nelly?? ^_^

E'in said...

kemain.. haha.. tamo mara2..

fiezah91 said...

haha..tajuk nak panas je.sekali bawah hampeh.. ingat btl gadoh.cesss

entri baru: teka mana aku dapat hadiah

:: cikNuurul :: said...

bikin gempakk je nelly nih,.hehe

Cik RoSs said...

Bikin panasssssss!!!hahahhaaa....

Unknown said...

as salam..
mana nelly tak update2 ni?
huhu~
konsentrate untuk study ya?
buta yang terbaik ya ;)

pakcik baru update

Berubat Dengan Minyak Wangi Ka'abah

. said...

hot hott !! haha ;)

nurul rasya said...

tak baik gaduh2
peace!

zaty luvlianncez said...

alololo.. syg mas dy ea :)

Fida Husain said...

as-salam. kita follow awak

kay_are said...

memang panas ni.. ingat betul2 r tadi.. rupenye main2 je.. hee.. blogger.. masing2 ade kelebihan dan kelemahan.. so sesame support r.. =)

adan said...

tajuk gempak okay.. ahaha

cik ika said...

nely jgn ngmuk2
nt ta cumil da..hehehe

kindergartenlibrary said...

tq all komen ..tak sempat balas dah ni ~
=='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...