Thursday, May 5, 2011

Ku suka dirinya , mungkin aku sayang !

Elvy Nellysha | 7:21:00 PM | 77Comments |
 السلام عليكم

Baca tajuk tu ? ? Ini bukan entri jiwang bagai nak mati ! Ini statement kasih sayang ! Hehe . .
Wa tak jiwang der . Wa romantik saja . (Tak sama ke ? Haha . . )
Sapa yang Nelly suka dan sayang ?
Hari ini nak cerita kawan lelaki dan perempuan Nelly yang banyak bantu Nelly .

Kalau Nelly sedih , dia yang banyak tanya . 
Kalau Nelly happy , dia yang buat lawak .
Kalau Nelly sunyi , dia yang temankan .
Kalau Nelly tak sihat , dia yang banyak suruh rehat . 
(Siap paksa lagi tu ~ Haha . . Okay , terima !)


Fadilah Binti Sehat .
Kawan sejak sekolah menengah + memahami Nelly . Haha . . . 
Kalau mandi hujan , bersama-samalah jawabnya ya Dila ! Hehe . .
Sayang gilaaaaa dekat dia ! 


Muhammad Nor Farhan . .
Kenal kat Facebook saja , tapi dah rapat giloo ~
Sangat pendiam kalau jumpa . . 
Banyak bercakap kalau telefon . Haha . . Muka ala-ala mamat Korea . 
Tak tipu !


Zulaikha .
Insan kecil molek + Comel ! Seorang blogger . . 
Kenal di Facebook dan jadi kawan baik Nelly . . Sayang dia !


Mas Ahmad Safwan .
Kenal di blog , seorang blogger dan selalu kongsi masalah + pendapat dengan Nelly .
Otak kitorang sama lah ~ 2x5 je . . 
Hahaha . . 


Faizul Mahmood
Kenal di Facebook ~
Abang angkat Nelly + guru kaunseling Nelly .
Haha . . Tapi , tak secara psikologi . . Still the best person bagi Nelly . . ^_^


Wan Hidayati
Kakak angkat Nelly dari sekolah Menengah lagi !
Kiut + putih gebu !
Nasib dah berpunya . Nelly sayang dia ! Hehehe . . 


Ain Syazwani . .
Kakak angkat Nelly . Selalu rindu kat Nelly . Hahaha . 
Nelly pun rindu akak juga !


Liyana Hamid
Seorang blogger juga !
Sayang dia sebab selalu tak lupa Nelly + caring ! Haha . .

Mereka antara insan terpenting dalam hidup selepas FAMILY Nelly . . 
Nelly nak bagitau :

SANGAT MUDAH CARI KAWAN TAPI SUSAH CARI SAHABAT/KAWAN BAIK !

KAWAN-KAWAN BLOGGER JUGA INSAN TERPENTING . . 
TANPA KORANG , BLOG NELLY SEAKAN-AKAN TAK HIDUP DAN KORANG YANG BANTU NELLY MENGHIAS + MENCERIAKANNYA  . . 
TQ ALL !

77 comments:

*dAty* said...

WAH ! best awk eh , cz bnyk org trsyg d sisi awk :DD

nelly said...

alhamdulillah ^^

k e y r i said...

aww.... mas ahmad safwan la.. *ehem* hahaha (ok joking joking) untungla ade ramai org sayang.. haha :)

nelly said...

terasa untung ^^

Memo_Hazel said...

betol betol. carik kawan, memang senang. nak kenal sahabat baik & teman baik tuh ada payah sikit. sakit -__-"

nelly said...

itulah kenyataan ~

i am S!L4H.. said...

member2 blog. hoho. bestttt

nelly said...

ada sikit2 ^^

ghost writer said...

ramai member blogger ko dah jumpa ek..

ehem..takkan takde yang berkenan dalam banyak2.

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

bahagianya dia sbb bnyk sahabat tersayang di sisi..

nelly said...

ghost : opppss ! hahaha

nelly said...

Rina : alhamdulillah ~

'yAnA' Cute said...

waaa...terkedu seketika..
hehe..yup3..btol tuh..susah untuk cri kwn baik n sahabat!!

thanks,syg..
yana syg nelly jugak!! <3 ^^
tanpa nelly siapa lah yana nih..hehe>ayt tocing cket<

8/8 4 nelly my dear fwenz!! (=

nelly said...

hehe ..
syg kamu juga ^^

SHM said...

btul 2 nelly . kawan sng nak cri , tp sahabat ? ssh nak cri sahabat . lg2 mse kita susah . time kite senang , memang ramai kwn kita :D

nelly said...

inilah kenyataan dunia ^^

zie said...

ramainya...teringin gak nk jd salah sorg dr diorg..hehe

nelly said...

semestinya boleh ..why not ^^

zie said...

xiexie ni nelly xiaojie ^_^v

nelly said...

always be my friend ^^

gadis bunga said...

waaaa .ramainyeee .
the love ones tade ke ?
LOL .
anyway ,
entry baru . bace bace . HEHE
http://gadisbunga93.blogspot.com/2011/05/sejarah-yang-kita-belajar-dekat-sekolah.html

nelly said...

opss .the love tak de ..hehe

Freaky said...

untung ler nelly dapat kawan yang selalu amik berat n baik hati

nelly said...

alhamdulillah ~

NisaAdnan said...

wahh ramainya kawan yg jumpa kat fb :)

Azree said...

Ramai juga kawan-kawannya..

Baik internal mahupu external..

Semua ada~~

Semoga sentiasa gembira bersama teman..

;)

nelly said...

not bad lah
=)

nelly said...

azree : insyaAllah .tq ^^

budak kampung said...

huhuhuhu...wah2...baguslah ramai yang support!!!kawan...susah nak cari....kawan makan kawan...tak payah cari pon takpe...die datang sendiri huhuhu

kalau x malas,singgahla
saman deodorant AXE sebab tak dapat awek??jadahnye??
kelebihan makanan segera untok wanita

nelly said...

haha ...sayang mereka ^^

~~Ticer Wann~~ said...

ukhuwwah itu indah

mOon jOhari said...

majOriti mereka ni nelly kenal di alam maya la ye...

cik sakdi said...

untunglah ade orang sayang. kekekeh btw, aku susah gler nak close dengan orang yang kenal gune web sosial ni. kat fb pon susah nak approve orang yang xkenal.sobsob.. hehe

Miss Tira said...

Ramainya sahabat blogger Nelly. Huhu ^^

ukhti syikin said...

wah... ramainya.... ehehe... ada lagu season in the sun :) romantik hehehe

nelly said...

ticer : setuju2

nelly said...

moon : yup ..dan mmbina 1 persahabatan ~

nelly said...

cik sakdi : boleh cuba ^^

nelly said...

miss Tira : alhamdulillah ^^

nelly said...

ukhti : haha .alhamdulillah ^_^
lagu feveret ^^

MiSz fiFiEyQa said...

Btul tu..kwn baik yg slalu ade dgn kite x kire susah senang mmg susah nk cari..nelly mmg sgt bertuah tau..jeles kejap dgn nelly..hehe

IzREen :') said...

nelly,, Izreen dah siapkan entry tu :)

nelly said...

misz fifeyqa : yup ..opps ! jangan jeles2

nelly said...

izreen : oke3 ^^

combi said...

wahhh..nak jgk camnie :p

nelly said...

meh2

Ini Kisah Tia said...

susah nak cari orang yang betul2 sayang kitaaa ;)

diana said...

sama2..:P
hhehe

nelly said...

sebab tu Nelly sayang dorang ~

nelly said...

diana : hehe

waN Mohd Salim said...

abg tak ade .. huhu jeles

nelly said...

antara blogger terpenting ^^

NOOR FATIN said...

kacak2 dan cantik2nya hehehe

nelly said...

hoho ..tq ^^

ツ mIsS NaDEa ツ said...

tomey2 jew cmue ..
nak gak wt entri cmni leh??hikhik
* gedik tol saye neh =p

nelly said...

boleh comel ^^

ツ mIsS NaDEa ツ said...

hehe ..
tp kite xlaa sramai cm die,,hukhuk

nelly said...

ramai ke ??
huhu~

ツ mIsS NaDEa ツ said...

cket jew..
cowg jew kot,,hakhak

nelly said...

yeke ?
kwn2 blog ada`

ciknabil-a said...

nabilah sonok dpt kenal ngn adik nelly! :)

Miss Anis said...

btl2 nk cari shbt mmg susah.....tp kwn senang dicari

~ariFFin~ said...

berkawan lah dengan ikhlas supaya kita dihargai oleh rakan-rakan kita..peace...

Salmiza S. said...

wah! untuk mereka ada nelly, untuk nelly ada mereka..!! untuk miza knl nelly.!! =)

Salmiza S. said...

wah! untuk mereka ada nelly, untuk nelly ada mereka..!! untuk miza knl nelly.!! =)

nelly said...

cik nabil-a : me too ^^

nelly said...

miss anis : kenyataan ~
=)

nelly said...

ariffin : insyaAllah ~

nelly said...

salmiza : be my friend !
=)

afiqazizan said...

wahhh banyaknya kawan yang nelly sayang.

ika said...

ika terharu sayang..terima kasihhhh..
ika sayang nely sangat3..tungu nak bwat entry khas tok nely.!!

lebiu lar syg !!

Asma Ahmad said...

rmai kwn alm maya nelly. hehehe...

Opah Kentang said...

kawan sangat penting kan?
tapi kadang2 ade jugak yang lupe kawan2.. :)

nelly said...

afiqa : hehe ..mesti2

nelly said...

ika : ^^

nelly said...

asma : alhamdulillah ~

nelly said...

opah : tu yang tak best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...