Saturday, May 28, 2011

Terjadi mangsa keadaan : Boleh ke ? Bakat dahlah tak ada !

kindergartenlibrary | 9:04:00 PM | 92Comments |
السلام عليكم

3 hari tak update . . Ha , amik kau ! Confirm hancoss entri lepas ni . Haha . .
Actually , ramai tanya Nelly mana Nelly pergi ? Maaf semua . .

Nelly kena buat 2 aktiviti :

-Latihan Drama untuk Hari Guru . .

Sampai petang pula tu . . Then , entah macam mana , Nelly menggantikan seorang kakak esoknya yang terpaksa tarik diri atas sebab-sebab tertentu . Last minute beb ! ! ! Tak prepare apa-apa !
Sajak pula tu ! !


Mana tak gelabah ! ! ! Tapi , nasiblah baik ada seorang abang Tingkatan 6 Atas pun join sama . .
Tak adalah nervous sangat . Katanya , cuma ada pelajar-pelajar tertentu dan guru sahaja ! ! !

Tapi , tiba-tiba jadi satu tragedi bila semua pelajar pun ada berkumpul untuk persembahan seterusnya .
Nelly dah menggigil der ! ! !
Kitty Bear emoticon

Dekat belakang pentas dah seram sejuk ! ! Rasa macam nak melompat-lompat kasi hilang nervous . .
Korang dengarlah sendiri sajak tak jadi ! Haha . .






Gelabah der ~



Bersama abang Tingkatan 6 Atas yang bersama-sama mendeklamasikan sajak ~

Kitty Bear emoticon

Ini pula drama yang telah kami persembahkan ~
Bab setan tu yang tak tahan tu . . Mari sama-sama gelak . Haha . .















Famous terus setan ni . Haha . . 



Barisan pelakon Drama dan guru kami , Puan Rozita. . 




Wakil daripada Tingkatan 6 Bawah





Pengetua bersara pada hari itu dan naik kereta antik ! Lawa oo !





Cikgu sibuk bagi penerangan masa latihan drama , Nelly sibuk ambil gambar sebelah cikgu . Haha . . 


Sekarang , sudah jelas mana Nelly pergi kan ? Haha . .



Opps , Nelly nak promote contest . Jom join sama-sama :





Buletin Story

Tekan banner
Come on beb !

92 comments:

Unknown said...

la..nelly budak sekolah lagi..ingatkan dah abis belajar..ekeke :P

kindergartenlibrary said...

form6 ..hehehe

Unknown said...

hehehe. ..rajen tol kau buat menda2 ni..hahah ..cukup lr ritu aku dah terkene! xD mcam kau jugak lr

Anonymous said...

hah..budak nakal......hihi......

Gimi said...

kecik molek je cik nelly ni ye..

Unknown said...

nak knal ngan setan tu boley??haha

pRotege oN tHe R0ad said...

mcm ku knal aje...
lgi2 gadis2 yg dlm pic tu...
diantara gadis dlam pic tu mcm jiranku...
hurm....???

Noor Fatin said...

lama dah xpakai baju sekolah. hehehe.

mesti best kan :P

Kyra Elric said...

laaa hehe ingtkn da abis blaja

Dayana Z said...

bestnyee nelly lalu zaman sekolah lagi :) . rinduu haha.

ieka.H said...

tringat zaman2 skolah dulu..
now dah 21..tua suda..huhu
fun kan zman skolah.. ;)

red gitarputeh said...

gambar ke dua (5 orang gadis) :


ehem. abang kat sini single. ehem ehem. :P

Anonymous said...

form 6 sana kaen biru lagi..??urmm

hamzah ian said...

seyes aku ingt hang da abis skolah..

rupanya skolah lg eh.. hahahaha

fRaMe+LenSeS said...

waahhhhh.. acik nelly bersajak gitu.. wiwittt... nadh nak sainnn~~

Cik RoSs said...

Hehehee...so sweet...

Jadikan ia sebagai kenangan yang paling indah di zaman persekolahan sebab masa tak kan berputar semula!!

Bila dah melangkah ke alam pekerjaan macam kak Ros ni,hari2 teringat zaman sekolah dulu!!!huhuhuhuhu

CintaZulaikha said...

kikikikikiki...nelly sgt klakar...syok kn wat drama pentas...akak pling suka..hee~~

Fifieyqa said...

Wah3..nelly ade bakat ni..mesti best berlakon ek..

sudeh said...

patot lerr tak nampak entry baru, busy rupanyaa cik nelly kitaa niee ;DD

Tinta Emas said...

betul lah saya pun ingat nelly dah habis sekolah...

Apa-apa pun tahniah sbb berjaya menghiburkan guru-guru..

kim heeruul said...

dpt tgk sampai prempuan tu tolak lelaki je..internet lembab..
gangster la group girl tu..hehe..

Nadia Mashuri said...

woh.. best nyaa..
rindu zaman sekolah..
=)

farah wahedda said...

waahhh nelly masuk sajak la suke2

xxxxh said...

aktifnyer die..hehehe..cayalah!! :)

Khairi Fakhri said...

"Bak tissue weyh, nak nangis" hahahahahahhahahhahaha

lady-D said...

alaaaa rindunya nak wat 8tvt camtu..tp video xleh tgkla sbb tenet selow cam siput..hehe

Anonymous said...

waa~ beshnya clebrate ari guru! nelly mmg sporting arr. :)

najwa's said...

aduh, bikin rindu nak ke skolah balik! :))

Rina Rahamat said...

akak tahu dah nelly pegi mana..iasalah dah mula sekolah mistilah bizi..tp skang cuti sekolah nelly boleh hupdate dgn akif mcm biasa..tp pelajaran jgn dilupa..

Cik nadya said...

s0noknyee dpt blakon kn??
huhu ^^

nurulhidayah said...

sek nelly f6 pki kain biru?

HAZIRAH SULAIMAN said...

comel je nelly ni :)

Fendi BL036 said...

yeah..form 6 lepas ni terus sampbung belajar amik ijazah ye tak Nelly? hehehe...mesti goyang kan bila kena deklamasikan sajak de[an org rame...kalau abg fenn...hmmm...segan....la...

Diana Rashid said...

comel la nelly ni..:p

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nelly bole...bole...bolee.....

Addin said...

hehe okay la tu !

kira berbakat la :)

mrs kayrul said...

bersemangat betul berlakon drama...kalau akak, kompem malu siot...

Siti Nurhayati Dollah said...

Bakat terpendam adik Nelly kita. Teruskan usaha, tapi jangan lupa blog ya :P

nabByla said...

nelly adik comel! hehe.. :))

Jahirah said...

bakat terpndam n terendam tu ada..hehee.
lawa tgk kete antik kaler merah.nak naek gak..hihi

MiaDiera said...

nelly boleh jadi pelakon lepas nie:D hehe

kindergartenlibrary said...

aerol : haha ..rajin2 la weyh !

kindergartenlibrary said...

nadiah : tak nakal
=p

kindergartenlibrary said...

gimi : besarrr~
=='

kindergartenlibrary said...

ash : boleh2
=p

kindergartenlibrary said...

protege : yang mana ? hehehe

kindergartenlibrary said...

fatn : best !
=)

kindergartenlibrary said...

pojie : f6 ^^

kindergartenlibrary said...

dayana : jom masuk skula
kih2

kindergartenlibrary said...

ieka : dah besar ..
=)

kindergartenlibrary said...

red : promote !
=p

kindergartenlibrary said...

c.ayin : yup .kain biru !
=)

kindergartenlibrary said...

hamzah : uik ?
=='

kindergartenlibrary said...

frame : perli ya ?
=p

kindergartenlibrary said...

cik ross : sekolah2
=)

best !

kindergartenlibrary said...

c.zulaikha : best jugak .hehehe.
penglaman ~

kindergartenlibrary said...

miss fifieyqa : not bad .hehhe

kindergartenlibrary said...

sudeh : busy gilerr !

kindergartenlibrary said...

Tinta emas : tq !
=)

kindergartenlibrary said...

kim : mana der ...baik tau ^^

kindergartenlibrary said...

nadia : best !
:)

kindergartenlibrary said...

farah : suka2 jer tu ~
=='

kindergartenlibrary said...

ezzaty : aktif lah sangat ~
=='

kindergartenlibrary said...

keyri : perli habis nmpak ~

kindergartenlibrary said...

d_la : hehe ...biasa la tu ..nelly pun gah slow ..
=p

Tiqiezaidi :) said...

Thanks kak nelly <3
Alang alng tu join lah sekali ;)
tak tau gak :D
hehehe

kindergartenlibrary said...

nonoy : tak sporting ..mek pengalaman .hahaha

kindergartenlibrary said...

najwa's : jom !
=)

kindergartenlibrary said...

rina : insyaAllah ^^

kindergartenlibrary said...

miss nadea : best giloo !

kindergartenlibrary said...

sushi : yup ..kain biru ~

kindergartenlibrary said...

hazirah : tq !
=)

kindergartenlibrary said...

nukilan : haha ..
=)

kindergartenlibrary said...

diana : mana der
=='

kindergartenlibrary said...

mya : tq !
=)

kindergartenlibrary said...

addin : tak berbakat pun ~

kindergartenlibrary said...

kayrul : dah malu tu ~
=='

kindergartenlibrary said...

nurhayati : tq !
insyaAllah tak ~

kindergartenlibrary said...

cik nabil-a : =='

kindergartenlibrary said...

cik aisha : meh2 .

A retarded kitty said...

form 6 lower ek?

amna said...

hehe.. aktif la awak kt sekolah.. rindunya nak balik sekolah !! ;(

cik azeya said...

lah. budak sekolah lagi ke nelly ni. igtkan dah habis dahh. -_-

Qila Adol said...

comelnya cik nelly ni..:)

sasa selamat said...

dik nelly wat cotton rndu kat zaman skola ku!!!huhuhuuhhuu

kindergartenlibrary said...

retarded : yup ..lower 6 ^^

kindergartenlibrary said...

amna : tak aktif pun ~
=='

kindergartenlibrary said...

azeya : belum la .hehehe

kindergartenlibrary said...

mama comel : tq !

kindergartenlibrary said...

c.lady : haha .best oo ~

Orkid Edyliyne said...

oh sibuk kalah orang besarlah nie ye...
hehe...
nampak macam best je kan dapat buat persembahan waktu hari guru...
dulu OE tak ada pun nak masuk2 buat persembahan nie...
semuanya asyik tengok orang je buat persembahan..
hehe...
(n_n)

kindergartenlibrary said...

cuba try ..best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...