Saturday, May 28, 2011

Terjadi mangsa keadaan : Boleh ke ? Bakat dahlah tak ada !

Elvy Nellysha | 9:04:00 PM | 92Comments |
السلام عليكم

3 hari tak update . . Ha , amik kau ! Confirm hancoss entri lepas ni . Haha . .
Actually , ramai tanya Nelly mana Nelly pergi ? Maaf semua . .

Nelly kena buat 2 aktiviti :

-Latihan Drama untuk Hari Guru . .

Sampai petang pula tu . . Then , entah macam mana , Nelly menggantikan seorang kakak esoknya yang terpaksa tarik diri atas sebab-sebab tertentu . Last minute beb ! ! ! Tak prepare apa-apa !
Sajak pula tu ! !


Mana tak gelabah ! ! ! Tapi , nasiblah baik ada seorang abang Tingkatan 6 Atas pun join sama . .
Tak adalah nervous sangat . Katanya , cuma ada pelajar-pelajar tertentu dan guru sahaja ! ! !

Tapi , tiba-tiba jadi satu tragedi bila semua pelajar pun ada berkumpul untuk persembahan seterusnya .
Nelly dah menggigil der ! ! !
Kitty Bear emoticon

Dekat belakang pentas dah seram sejuk ! ! Rasa macam nak melompat-lompat kasi hilang nervous . .
Korang dengarlah sendiri sajak tak jadi ! Haha . .






Gelabah der ~



Bersama abang Tingkatan 6 Atas yang bersama-sama mendeklamasikan sajak ~

Kitty Bear emoticon

Ini pula drama yang telah kami persembahkan ~
Bab setan tu yang tak tahan tu . . Mari sama-sama gelak . Haha . .















Famous terus setan ni . Haha . . 



Barisan pelakon Drama dan guru kami , Puan Rozita. . 




Wakil daripada Tingkatan 6 Bawah





Pengetua bersara pada hari itu dan naik kereta antik ! Lawa oo !





Cikgu sibuk bagi penerangan masa latihan drama , Nelly sibuk ambil gambar sebelah cikgu . Haha . . 


Sekarang , sudah jelas mana Nelly pergi kan ? Haha . .



Opps , Nelly nak promote contest . Jom join sama-sama :





Buletin Story

Tekan banner
Come on beb !

92 comments:

Cik Azizah said...

la..nelly budak sekolah lagi..ingatkan dah abis belajar..ekeke :P

nelly said...

form6 ..hehehe

Aerol Hafiezi said...

hehehe. ..rajen tol kau buat menda2 ni..hahah ..cukup lr ritu aku dah terkene! xD mcam kau jugak lr

NURUL NADIAH MAMAT said...

hah..budak nakal......hihi......

Gimi said...

kecik molek je cik nelly ni ye..

Ash Shikano said...

nak knal ngan setan tu boley??haha

pRotege oN tHe R0ad said...

mcm ku knal aje...
lgi2 gadis2 yg dlm pic tu...
diantara gadis dlam pic tu mcm jiranku...
hurm....???

NOOR FATIN said...

lama dah xpakai baju sekolah. hehehe.

mesti best kan :P

Pojiekyra said...

laaa hehe ingtkn da abis blaja

Dayana AZ said...

bestnyee nelly lalu zaman sekolah lagi :) . rinduu haha.

ieka.H said...

tringat zaman2 skolah dulu..
now dah 21..tua suda..huhu
fun kan zman skolah.. ;)

Red said...

gambar ke dua (5 orang gadis) :


ehem. abang kat sini single. ehem ehem. :P

cik ayin said...

form 6 sana kaen biru lagi..??urmm

hamzah ian said...

seyes aku ingt hang da abis skolah..

rupanya skolah lg eh.. hahahaha

fRaMe+LenSeS said...

waahhhhh.. acik nelly bersajak gitu.. wiwittt... nadh nak sainnn~~

Cik RoSs said...

Hehehee...so sweet...

Jadikan ia sebagai kenangan yang paling indah di zaman persekolahan sebab masa tak kan berputar semula!!

Bila dah melangkah ke alam pekerjaan macam kak Ros ni,hari2 teringat zaman sekolah dulu!!!huhuhuhuhu

CintaZulaikha said...

kikikikikiki...nelly sgt klakar...syok kn wat drama pentas...akak pling suka..hee~~

MiSz fiFiEyQa said...

Wah3..nelly ade bakat ni..mesti best berlakon ek..

sudeh said...

patot lerr tak nampak entry baru, busy rupanyaa cik nelly kitaa niee ;DD

Tinta Emas said...

betul lah saya pun ingat nelly dah habis sekolah...

Apa-apa pun tahniah sbb berjaya menghiburkan guru-guru..

kim heeruul said...

dpt tgk sampai prempuan tu tolak lelaki je..internet lembab..
gangster la group girl tu..hehe..

Nadia Mashuri said...

woh.. best nyaa..
rindu zaman sekolah..
=)

farah wahedda said...

waahhh nelly masuk sajak la suke2

ezzaty said...

aktifnyer die..hehehe..cayalah!! :)

k e y r i said...

"Bak tissue weyh, nak nangis" hahahahahahhahahhahaha

d_LA said...

alaaaa rindunya nak wat 8tvt camtu..tp video xleh tgkla sbb tenet selow cam siput..hehe

Nonoy said...

waa~ beshnya clebrate ari guru! nelly mmg sporting arr. :)

najwa's said...

aduh, bikin rindu nak ke skolah balik! :))

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak tahu dah nelly pegi mana..iasalah dah mula sekolah mistilah bizi..tp skang cuti sekolah nelly boleh hupdate dgn akif mcm biasa..tp pelajaran jgn dilupa..

ツ mIsS NaDEa ツ said...

s0noknyee dpt blakon kn??
huhu ^^

miss Sushi ♥♥ said...

sek nelly f6 pki kain biru?

HAZIRAH SULAIMAN said...

comel je nelly ni :)

nukilanaffiza... said...

yeah..form 6 lepas ni terus sampbung belajar amik ijazah ye tak Nelly? hehehe...mesti goyang kan bila kena deklamasikan sajak de[an org rame...kalau abg fenn...hmmm...segan....la...

diana said...

comel la nelly ni..:p

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nelly bole...bole...bolee.....

miss.Addin said...

hehe okay la tu !

kira berbakat la :)

kayrul-shah said...

bersemangat betul berlakon drama...kalau akak, kompem malu siot...

Siti Nurhayati Dollah said...

Bakat terpendam adik Nelly kita. Teruskan usaha, tapi jangan lupa blog ya :P

ciknabil-a said...

nelly adik comel! hehe.. :))

cik aisha said...

bakat terpndam n terendam tu ada..hehee.
lawa tgk kete antik kaler merah.nak naek gak..hihi

MiaDiera said...

nelly boleh jadi pelakon lepas nie:D hehe

nelly said...

aerol : haha ..rajin2 la weyh !

nelly said...

nadiah : tak nakal
=p

nelly said...

gimi : besarrr~
=='

nelly said...

ash : boleh2
=p

nelly said...

protege : yang mana ? hehehe

nelly said...

fatn : best !
=)

nelly said...

pojie : f6 ^^

nelly said...

dayana : jom masuk skula
kih2

nelly said...

ieka : dah besar ..
=)

nelly said...

red : promote !
=p

nelly said...

c.ayin : yup .kain biru !
=)

nelly said...

hamzah : uik ?
=='

nelly said...

frame : perli ya ?
=p

nelly said...

cik ross : sekolah2
=)

best !

nelly said...

c.zulaikha : best jugak .hehehe.
penglaman ~

nelly said...

miss fifieyqa : not bad .hehhe

nelly said...

sudeh : busy gilerr !

nelly said...

Tinta emas : tq !
=)

nelly said...

kim : mana der ...baik tau ^^

nelly said...

nadia : best !
:)

nelly said...

farah : suka2 jer tu ~
=='

nelly said...

ezzaty : aktif lah sangat ~
=='

nelly said...

keyri : perli habis nmpak ~

nelly said...

d_la : hehe ...biasa la tu ..nelly pun gah slow ..
=p

Tiqiezaidi :) said...

Thanks kak nelly <3
Alang alng tu join lah sekali ;)
tak tau gak :D
hehehe

nelly said...

nonoy : tak sporting ..mek pengalaman .hahaha

nelly said...

najwa's : jom !
=)

nelly said...

rina : insyaAllah ^^

nelly said...

miss nadea : best giloo !

nelly said...

sushi : yup ..kain biru ~

nelly said...

hazirah : tq !
=)

nelly said...

nukilan : haha ..
=)

nelly said...

diana : mana der
=='

nelly said...

mya : tq !
=)

nelly said...

addin : tak berbakat pun ~

nelly said...

kayrul : dah malu tu ~
=='

nelly said...

nurhayati : tq !
insyaAllah tak ~

nelly said...

cik nabil-a : =='

nelly said...

cik aisha : meh2 .

A retarded kitty said...

form 6 lower ek?

amna said...

hehe.. aktif la awak kt sekolah.. rindunya nak balik sekolah !! ;(

cik azeya said...

lah. budak sekolah lagi ke nelly ni. igtkan dah habis dahh. -_-

mama comel said...

comelnya cik nelly ni..:)

COTTON LADY said...

dik nelly wat cotton rndu kat zaman skola ku!!!huhuhuuhhuu

nelly said...

retarded : yup ..lower 6 ^^

nelly said...

amna : tak aktif pun ~
=='

nelly said...

azeya : belum la .hehehe

nelly said...

mama comel : tq !

nelly said...

c.lady : haha .best oo ~

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh sibuk kalah orang besarlah nie ye...
hehe...
nampak macam best je kan dapat buat persembahan waktu hari guru...
dulu OE tak ada pun nak masuk2 buat persembahan nie...
semuanya asyik tengok orang je buat persembahan..
hehe...
(n_n)

nelly said...

cuba try ..best !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...