Sunday, May 8, 2011

Pemenang GA Nelly dan Mas Untuk Blogger

Elvy Nellysha | 6:48:00 AM | 30Comments |
 السلام عليكم


Maaf kerana lambat umumkan . Ini pun secepat yang boleh untuk umumkan . .
Sebab takut tak sempat-sempat nak umumkan dan biar yang lain tertunggu-tunggu . Hehe . .

Maaf semua  . .




Bagi perempuan , Nelly pilih :

Liyana Hamid - http://zestpurple.blogspot.com/


Tekan banner ke blog dia !

Hadiah ? ?


Album dan frame gambar made in Spain !

Entri dia : 

i)Apa Pendapat Anda Tentang BLOG Mas Ahmad Safwan dan Nelly the Strange

Okey,first yana nak bagi pendapat tentang blog si cilik Mas Ahmad Safwan
Bagi Yana la kan blog Mas ni sangat unik dengan widget2 yang dicipta olehnya sendiri..
Yana suke template blog Mas sebab dia menggunakan warna yang soft n ase tenang je bila tengok blog dia...(n_n)
Kombinasi warna yang digunakan sungguh  menarik perhatian setiap blogger yang mengunjungi blog ni..
Entri-entri yang disajikan oleh Mas amatlah bermakna dan juga menarik untuk tatapan pembaca2 beliau..Dia menggunakan bahasa yang mudah difahami dan menyampaikan setiap ceritanya  dengan gaya yang tersendiri..Mas ni peramah orangnya...Setiap orang yang masuk dalam family blogger mesti kenal Mas..hehe..Bagus sifat Mas ni ye...
Baru-baru nie blog Mas Ahmad Safwan ni baru je menyambut ulang tahun kelahirannya yang ke dua bulan..
Semoga blog Mas terus maju dan dapat memberikan input yang berguna untuk semua blogger dan juga bukan blogger..Sharing is caring right??
ni dia blog Mas

SEJUK JE MATA MEMANDANG... (^__^)




Ni dia tuan blog diatas...
Ni la Mas Hensem..lalala =^_6=




Okey...habis citer sal blog Mas...Skunk Yana nak citer sal blog Nelly pulak..
Bagi pendapat Yana la kan blog NELLY  ni sanad menarik perhatian pembaca-pembaca blogger sebab dia menggunakan kombinasi warna yang sangat popular iaitu Merah, Putih & Hitam..Merah melambangkan keberanian,Putih melambangkan kesucian dan kebersihan serta Hitam melambangan keunikan blog ini sendiri..Sebab tu nama dia NELLY THE STRANGE..(Nelly seorang yang pelik)..Hmm..memang pelik..Ada-ada saja idea yang bernas nak dikeluarkan..Da macam tema Eclipse Night da haa Yana tengok..Korang!!! Jom pergi dinner...hahhaa..[tetibe je Yana ni]Okey kembali serius..Kalau korang nak taw blog Nelly ni tersergam indah dengan kartun Emily...Dia ni minat sangat dengan watak Emily nih...da nak dekat sama an nama dorg..NELLY & EMILY...hehe..haa..masuk bab entri pulak..Nelly ni rajin sangat update entri2 yang berfaedah dan menarik perhatian pembaca..Dia pandai menarik perhatian pembaca dengan tajuk entri yang penuh dengan teka-teki...so,ia akan menarik pembaca untuk meng'explore' entri yang desajikan oleh Nelly dengan lebih lanjut..hehe..Semua input yang dikongsikan oleh Nelly amat berguna dan boleh diambil iktibar dari kisah-kisah yang dipaparkan oleh Nelly..Erm,Nelly...kalau bole Nelly guna read more ya sayang untuk setiap entri..bole save ruang an..hehe..Korang nak taw x Nelly ni an peramah sangat orangnyer..dia mudah mesra dengan orang yang baru dia kenal..

Cam nak buat karangan da Yana nih...hahaha... 

Baiklah,tanpa membuang masa Yana nak memperkenalkan blog Nelly...Jom tengok kat bawah nih..

NI DIA BLOG NELLY THE STRANGE


Ni dia tuan blog di atas..Ni la Nelly Comel..(^_^)


ii)Kenapa nak JOIN Give Away dari Nelly dan Mas ?

Kenapa Yana nak join Give Away dari Nelly dan Mas adalah kerana...:-
Korang baca sebab kat bawah ni yek...
1) Sebab Yana telah jatuh cinta dengan kedua-dua blog niey..
2)Sebab mereka sangat peramah dan menyenangkan hati Yana..
3)Sebab Mas dan Nelly adalah Family Yana dalam group Family Blogger..
4)Untuk menggunakan masa yang ada ni untuk beramah mesra dengan rakan2 blogger sebab yana selalu je busy dan tak sempat nak tegur dorg kat sini..
5)Sebab yana terpikat dengan banner diorang...nice sangat..

Bagi lelaki , pergi ke link ini : 



Jadi , bagi perempuan tolong bagi nama , alamat dan nombor telefon dekat nellythestrange@gmail.com


Tahniah bagi yang berjaya . .
Bagi yang tak berjaya , Nelly akan cuba buat lagi bila ada masa lapang . Jangan sedih-sedih ya . Nanti tak comel  . .

30 comments:

Nurul Afifah said...

made in spain lagi..!

congrats to the winner..untungla~

nelly said...

hehehe ..
=)

= d = said...

congrats for those yang menang..
:)

Kutek Ghazali said...

eh bila wat GA ni..??

nelly said...

=d= " ^^

nelly said...

kutek : uik ?? tak tau ??

Kutek Ghazali said...

tak.. bila..??

nelly said...

bulan lepas ..

Kutek Ghazali said...

owh..

najihatussolehah said...

tahniah2.,..bestnye dpt hadiah..huhu..

Ini Kisah Tia said...

uih . spain tuuuu ;) tahniah kepada pemenang ..

asfira aminuddin said...

congrats utk mereka babe =)

Cik Bucken said...

tahniah2! ble nk wat GA lgik? =P

~Nabilah~ said...

waaa...thniah kpd pemenang 2...hehehe

♥ norlida ♥ said...

ala.. x menang..huhuhuhh...

Budak Botak said...

tahniah kpd semua pemenang... he3...

Entry terbaru -> 10 Baju Pelik dan Kreatif... (",)

kim heeruul said...

xjoin pon..heheheh
tahniah kepada pemenang...^^

darkbatman said...

tahniaahhhhhh utk pemenang blog nelly.. kehkehkeh

Miss Tira said...

Tahniah buat pemenang. :)

CintaZulaikha said...

tahniahhhhhhhhhhhhhhhhh

♥e'in♥ said...

wah.... tahniah laa kat diowang..

ABU said...

tahniah kpd pemeng :)

puteri ain said...

made in spain youu :D
hehe.. congrats to winner :)

MiSz fiFiEyQa said...

Stuju dgn ape yg yana tulis..nelly n mas memang peramah... :-D

Zuraidah said...

Pegh! Spain siak.

Nanti FIFA nak sokong Spain. Cettt. *tak ada kena mengena.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tahniah pd yg menang..

kalau sudi sila ambil ya:

Saya Dapat Award dan Passing Kepada Kamu

Redbloodsnow said...

WAH besttt! tahniah utk pemenang :)

lalink7 said...

tahniah pemenang~

.sweet-ants. said...

alaa..nak jugak GA tu ;) nakk

kay_are said...

x sempat nk join pun.. bz melampau.. congratz kat mereka yang menang =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...