Monday, May 16, 2011

Nelly sombong : Okay , fine !

Elvy Nellysha | 6:31:00 AM | 134Comments |
  السلام عليكم

Terima kasih dekat someone yang Nelly pun dah lupa nama dia . . . 
Eden chat ramai sangat ~ (Bajetlah kau Nelly !)

Dia minta tolong tentang blog , then Nelly cuma boleh kata :
"Nelly minta maaf , Nelly tak tau . ."

Maksudnya , Nelly memang tak tau !
Nelly bukan pakar blog okay ! Bukan semua tentang blog Nelly tau . . 
Blog Nelly pun , main hentam saja . . . Tau-tau kena dengan jiwa ~

Tak payahlah cakap :
"Sombonglah Nelly ni . Minta tolong pun tak nak bagitau . Padahal tau !"
Fine !


Bukan nak marah , tapi bagi korang-korang juga , tolong jangan buat macam ini dekat blogger lain .
Kalau memang dia kata dia tak tahu , dia memang maksudkannya ~
Nelly tak sombong okay !

Tapi , kalau dia memang tak nak bagitau , itu hal dia ~
At least , kita dah bertanya . . But , jangan guna perkataan yang menyakitkan hati okay ?
Kecik hati Nelly . . Tambah kecik-kecik . . .

134 comments:

Mohd Shukri Fadzillah said...

heh... kadang2 orang tak nak fikir dahulu malah terus menghukum... seperti terjadi kepada saye. most of the time.

nelly said...

kena sabar je laa yang bole ~

farah wahedda said...

biasa lah nelly manusia kan...saba je lah nelly

Tiqiezaidi :) said...

Dont judge a book by its cover.
Dah org kata tak tau tu tak tau la yg tk faham bhasa tu asal.
Nelly tak sombong OK !
Take a note !!
Dia sngt baik :))
LY <3

nelly said...

farah : tengah sabar ~

nelly said...

tiqie : wah , tq !!
LY <3

:: Nonoy :: said...

sbr yer Nelly. :)

nelly said...

tahan sabar ni ~

ツ mIsS NaDEa ツ said...

nelly xsombong laa,,
oke jew .. ^^

nelly said...

really ?? tq !!
terharu !
:')

Mr.Thinker@Ali said...

Sabo aje lar ye. Tp org yg tanya tuh stupi dumbass gk. kalau dia google search kn sng kalau dah dapat jawapan mcm tu. serius org mcm tu pmalas. sungguh ketahian ada org malas mcm tuh. ^^!

Mr.Thinker@Ali said...

Sabo aje lar ye. Tp org yg tanya tuh stupi dumbass gk. kalau dia google search kn sng kalau dah dapat jawapan mcm tu. serius org mcm tu pmalas. sungguh ketahian ada org malas mcm tuh. ^^!

Mr.Thinker@Ali said...

Sabo aje lar ye. Tp org yg tanya tuh stupi dumbass gk. kalau dia google search kn sng kalau dah dapat jawapan mcm tu. serius org mcm tu pmalas. sungguh ketahian ada org malas mcm tuh. ^^!

nelly said...

selalu tolong saja , tapi tetiba cakap macam tu ~
=='

IzREen :') said...

nelly x sombong la.. org tu yg x phm bahasa..

awanis said...

kesian nelly ~

awanis said...

kesian nelly ~

Atok Cing said...

susah nk ckp dgn org yg bajet knl kite realiti die x knl lgsg...

pastu ssdap mulut kate kite sombong...berat2

zie said...

nelly tak sombong. nelly sangat baik hati!

~$AKURA M!AKA~ said...

mane de nelly sombong..okeh je..baik..^^ org yg ckp nelly sombong nie msti x knai nelly..hehe :DDD

btw sbar je la nelly..

mad khaz said...

heheheehehe. hai XD

xpe,happy blogging ye :)

nelly said...

izreen : kecik aty kan ~
hehehe

nelly said...

awanis : kena sabar ~

nelly said...

atok cing : kena sabar je la ...
isk ~

nelly said...

zie ; yeke tq !

el-janna said...

cian nely biase lah tuh sabar k:)
ala blog pemes memang la org dengki, hehe;)

hai awak yang pemes ,saye yang kerdil disini datang komen hehe:)

kim heeruul said...

sabar ye nelly..

nelly said...

sakura : yup ..
tq ya ..gah sabar ~

mOon jOhari said...

beliau dah salah fhm ni...bgs jugak nelly buat entri ni...moga2 dia ngerti

❀Hanim_RosLan❀ said...

siapakah itu?..hehe,,xde la..nelly friendly la sgt..

mysara said...

ish..knpa la smpi cm tu skali ek..
dh kte xtau, nk suh kte ckp cm ne g...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

pttnya dia google dulu lah..kalau x phm juga br tanya..

nik farina aishah.... :) said...

nelly sayang , hee... dia tengh marah kot sebb tu tak dapat kawal kemarahan .. hehe , saba ye.. :)

iniialahaku said...

besala...sush nk puaskan hati smua pihak ni...ckapla kat dia pegi tgk blog otai2,amik tips kat sana..bnyak je yg sudi bntu..mesra alam lagi...

nelly said...

el-janna : siapalah nelly untuk dia dengki ~~~
hehehe

tq ya !

nelly said...

kim : tengah sabar ~~~~
:)

nelly said...

moon : harap2 ~

nelly said...

hnim : tak baik lak nak bagitau ~
lupa pun ~~~
tq !

nelly said...

mysara : kena buat2 tau lpas ni ~

nelly said...

rina : dia malas kot ~

miss Fyqa said...

sabar je la bebanyak okay :)

nelly said...

nik : tak pe ..mngerti ~

nelly said...

inilahaku : dia malas ~~
=='

CintaZulaikha said...

kekadang manusia mmg gitu..bajet depa igt kita sumer tau. sedangkan, kita ni pon yg sedang2 saja. taperlah yg penting kita ikhlas da kasi tau. percaya atau tak..ada aku kisah...huuh~~

aNiS aNiSa said...

sabar yer nelly...

berhadapan dgn org yg sbgitu kdg2 mncabar ksabaran dlm diri...

moga dy tau yg nelly btul2 xtau n xsalah anggap =)

latest entry : Mampukah aku???

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...

huhu kira ok la tu nelly ada kata
"-maafla- nelly taktau"


sesetengah org ckp "taktau" je fullstop

kalau betul nelly sombong, nelly ta reply pun dier kan

nelly said...

misz fyqa : yup ~

nelly said...

cintazulaikah : tension oo ~

nelly said...

anis : harap2 ~

ila said...

chill la nelly,,

da femes mmg cemgitu..hehhe

Norfidayu said...

ish2..tak patut tol org tu cakap cam tu kat nelly. tah ape2 tah!

MissSyarniFarida said...

alolo nelly sabar ye ;)

MiSz fiFiEyQa said...

Oh,cian nelly..kdg2 susah kan nak pahamkan org tntg perkara yg sebenar.dorang ni lbh suke b'sgke buruk dgn kite..~

♣dya aien♣ said...

manusia ni mcm mcm ada dear..
dya dah kena jugak baru2 ni..
bwt do no jela ek.. :)

Cik RoSs said...

Abaikan aje orang macam tu!!
buat sakit kepala aje fikirkan tu!

Nadia Mashuri said...

nadia pun pernah kena juga kes mcm ni..
sabar je lah..

SHM said...

manusia kan . susah nak berpuas hati . dan kita tak boleh nak puaskan hati semua orang . dgn kewujudan entry ni pon , tak semestinya org tu berpuas hati .

nelly said...

ila : tak femes pun ~

nelly said...

norfidayu : tak boleh nak marah ~
=='

nelly said...

syarni : tq !

nelly said...

fifieyqa : sabar je nelly ..
=='

nelly said...

dya : nelly sensitif

=='

nelly said...

cik ross : tengah cuba ~~~

nelly said...

nadia : betul ..sabar ~

nelly said...

shm : susah2 ~~

Freaky said...

ayat nelly ringkas sangat kot. sbb tu dia ingat nelly sombong. kekeke

Menjadi biadap di Internet

fiqkbe said...

tabah k nelly =)

Salmiza S. said...

susah ada orang macam nie... xnak pikir 2 kali sblom cakap... xnak selidik tros menghukum! =)

aRe-PeaK said...

jangan lah kamu bodoh sombong..
nescaya kamu akan rugi..

fakta dari Hafizzi Aziz..

hihi..

taiptaipletter said...

jaat tol orang yg kate nelly sombong ..
ish, ta baek sungguh lar ..
lau owang kate kat noni cam uh , memg la na kene sabar, tp ase cam na sound balik je.. huhu..
btw, nelly bawak bnyak2 bersabar ya ..

nida husna said...

cian nelly..len kali suruh jer org tu search google..mcm2 ada.. hehe

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

bukan senang nak wat semua orang puas hati ngan kita :)

kira kekuri said...

kalau aku pon,kalau x tahu memang akan jawab tataw,apa le wat kalau memang zero..yg memandai kata sombong tu,mmg nak cari pasal la 2~huhu,bila org cakap benar,kena cakap lain2 plak..cistt,saboo je la nelly :D

ayue said...

betul tu..org selalu slh faham ngn kite kan... tak suke.. :(

P0polita said...

for me, nelly tak sombong at all.. abaikan je stetment2 dr org2 cm tu.. =)

cik ayin said...

manusia kan..bese la tu

...:i'm ezza haniza:.... said...

sabar ye nelly

Farah Shamsudin said...

siapa cakap nelly sombong?? mana ade.

diana said...

suruh dia cari tutorial la nelly..
tak pun nelly tolong google kan..
dah dia tak reti nak google sendiri..
pastu bagi link je kat dia..
heheh..
memang depa ni kalau tengok kita ni
follower ramai dan2 ingat kita tau semua benda..aduhai..

Mohd Hanafi said...

Huh... memang susah kalau nak ckp dgn org yg tak reti bahasa... so kalau cmtu nelly sabar je la.. Apa nak buat? dah perangai dia mcm tu.....

rj Etika said...

wahh..kire hebat la nelly sampai org lain tanye pasal blog ni. hehe.

d_LA said...

x baiklah ckp org sombong ni kan..

lost kitty said...

cis, siapakah manusia durjana itu?
kekkee

najihatussolehah said...

ish..x patut btul...

cik teyn teyn said...

bagi i , nelly tak sombong pon :)

RaraTan said...

haihh. susah betul nak faham hati manusia ni. macam2 sgt ragamnye kan? sabar jelah Nelly. bagi RT, nelly peramah giler :)

nelly said...

freaky : eh , yeke ?

nelly said...

fiqbe : gah tabah ni ~

nelly said...

salmiza : kecik aty nelly ~

nelly said...

are-peak : =)

nelly said...

taiptaipletter : nak sound balik , tk sampai hati ~

nelly said...

nida : dia malas nk carik ~

nelly said...

top : tu lah ~
kecewa ~

nelly said...

kira : lama2 konpius ~~

nelly said...

ayue :'(

tulah ..sedih2~

nelly said...

popolita : sampai hati tu ~ kan2 ?

nelly said...

cik ayin : betul2 ~

nelly said...

ezza : gah sabar cukup2 ~

nelly said...

farah : ada insan tu ~

nelly said...

diana : tu yang jadik problemnya ~

nelly said...

mohd hanafi : terpaksa sabar dengan kerenah orang ~

nelly said...

rj etika : tak hebat pun ~

nelly said...

d_la : itu pasal ~
=='

nelly said...

lost kitty : someone ~
=)

nelly said...

najiha : memang tak patut ~

nelly said...

cik teynteyn : tq ya !

nelly said...

RT : tq ya !
=)

u too !

cik heroin said...

nelly xsmbong ponn. huhu spe ckp tu

Miss Tira said...

Tira pun tak tahu nak design blog macam mana. Semua Bro Ery yang buatkan. Hehehe.

raihana said...

kesian nelly...!

MiaDiera said...

mana ada nelly sombong:))..nelly baik:)

SyedGraphiX said...

emmmmm...da penat da dgn mende camni -.-" asyik2 org tnye psal blog. kalau mende tu kita tau takpela jugak kan. why not try google jee dlu -.-

liyana said...

sabar nelly..huhu

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alololoooooo...sian nyer adik akak kecik hatiii...tak per la nelly kan da berterus terang...abaikan ajerrr...senyum key...

fatien ! said...

adoooh, kenapa mesti kata sombong. tak kenal, dah judge. chill k..

pRotege oN tHe R0ad said...

sabar lah cik nelly..manusia ada macam2 kaler...kejap warna putih kejap lagi warna hitam...

msredcheesecake said...

Cik nelly,

Msred pun slalu org kata sombong.tapi org yang cakap camtu besanya org yg tam rapat ngan msred pun.kawan rapat xde plak kata kite sombong....camne tu?

nelly said...

cik heroin : someone ~

nelly said...

miss tira : bagus tu tau !
hehehe

nelly said...

raihana : tu lah ~
=='

nelly said...

miadiera : tq comel !

nelly said...

syed : sakit aty !!
=='

nelly said...

liyana : cukup sabar oo ~

nelly said...

mya : always senyum ~
=)

saya YANA said...

lempang laju2.. hahaha...

nelly said...

fatien : yup2 .tq !

nelly said...

protege : macam2 kaler ~

nelly said...

msred : that why kita kena kenal dia dulu , baru nilai !
=)

Asma Ahmad said...

ckp kt dy... godek2 sndri cari tuto la sng... :p

Solihin Zubir said...

susah jugak kalau jenis yg x memahami n tau nk hentam je.. kan..

nelly said...

asma : dia malas ~

nelly said...

sz : tension oo !

aisya said...

nelly tak sombong pun la.. =)

nelly said...

tq !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...