Friday, January 7, 2011

Contest kami kembarkah

kindergartenlibrary | 8:15:00 AM | 14Comments |

السلام عليكم



Nelly join ini ! Ramainya tag Nelly malam ini . . Banyak contest Nelly join . . Terima kasih pada yang tag Nelly . . Bagi contest ini , sekali lagi , Nelly ditag oleh : Miszydian . . Terima kasih kaka !




Syarat-syarat : 


1. Buat satu entry bertajuk 'CONTEST KAMI KEMBARKAH'


2. semua blogger pun dialu-alu join contest nie...tak kira laki or perempuan pun boleh join...

3. WAJIB laa jadi follower FairyFysha kalau nak join contest nie....senang nanti nak tahu update terkini..

4. WAJIB letak banner contest ini kat sidebar blog korang yerk..(untuk promosi...hehe..)opss...jangan lupe link kan entry contest nie tau...

5. cerita serba sedikit laa pasal contest nie...

6. lepas join jangan lupa tau tinggalkan link korang kat tempat comment CONTEST nie...
7. kalau rajin tag laa 3 orang or lebih kawan blogger korang...jangan lupe inform mereka sekali tau...lagi ramai join lagi menarik kan...=)



Ini pula gambar Nelly  :






Nama adik Nelly Najwa Farha Binti Bahaman . . . Nelly letak gambar ini sebab orang selalu kata muka kitorang ini sama . . Haish ! Sama ke ? Adik Nelly ini kata ''Bagai Langit Dengan Bumi'' . . . 
Kenapa ? Tak tahulah . .  Hahaha . . 
Nak buat macam mana , adik Nelly memang suka cakap lepas . . Haish . . 
Kadang-kadang sakit juga hati dengar , tapi dah nama pun adik . . Dan Nelly pula akak , kena banyak mengalah . . . 


Nelly tag di SHOUTBOX ! !

14 comments:

The Lonely Whale said...

mana satu adik kt sini ar..
kiri ke kanan??hehehe..

kindergartenlibrary said...

aish . macam nampak sangat kembar .
hahaha

kiri kaka ...

The Lonely Whale said...

hohoho..
comeynya diaa..hehehe..
tq sb join..
akak letak kmu dlm bloglist akak k..
^.^

kindergartenlibrary said...

haha
terima kasih kaka . .
uik ?
terharu . .
terima kasih sekali lagi . .

MJ said...

same la muke..lg2 tang senyum tu..

kindergartenlibrary said...

eh . yeke ?
makacih ya ~

Cik_Shiqah said...

aah btol2. cara senyum mmg sama. hehe skali tgok mcm kmbr plk. ^_~

kindergartenlibrary said...

haha...
sekli tengok ..
dua kali tengok...lain ~

Black said...

muka sama la..
hahaha~
macam kembar :)

kindergartenlibrary said...

haha . . yeke ? trima kasih . .
skli pndang saja tuh . . .

Unknown said...

samo la
^_^

kindergartenlibrary said...

Hahaha . .
terima kasih yer . . .

DiNa RiaNa said...

muka memang cam kembar...kembarkah?/
sangat sweet..
neway..
thx 4 joined k..
gud luck~ =)

kindergartenlibrary said...

tp bukn kembar . . .
hehehe .
sama-sama . . .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...