Thursday, January 6, 2011

First Contest by Adam Haiqal

Elvy Nellysha | 10:39:00 PM | 4Comments |

السلام عليكم


Nelly join ! Nelly join ! 
Dah lambat ke ? Aish . . Ada masa lagi kot . . Hehe . .


Syarat-syarat contest ni TERsangat lah mudah.

  1. Mesti lah follow blog Adam Haiqal.Tak hengen pun tak hapo,den tak kesah.
  2. Ambil gambar kat atas ni dan buatkan 1 entry pasal Contest Adam Haiqal nih.
  3. Ceritakan lah apa kenangan korang sepanjang tahun 2010dan buat list azam korang bagi tahun 2011.Lebih menarik kalau sertakan gambar-gambar kenangan tu(*tambahan idea)
  4. Bila dah selesai,sila tinggalkan link korang dekat MANA-MANA ENTRY Adam okay?
  5. Dan boleh tagged member.*jika mahu*
  6. Oh ye.Tajuk entry korang, " First Contest by Adam Haiqal
Yang lain : Adam haiqal






Kenangan 2010 


1. Pelajar lepasan spm




Kenangan 2010 ialah MENJADI PELAJAR LEPASAN SPM . . Memang teramatlah SEDIH ! Sebab dah tak dapat pergi sekolah lagi . . Video kat atas ini , yang telah dikumpulkan dari kamera rakan-rakan yang lain sebelum bermulanya SPM yang sebenar . . Nelly jadikan ini sebagai kenangan 2010 sebab perkara ini takkan berulang lagi dan akan menjadi KENANGAN TERMANIS dalam 2010 ! 

2. Kenangan kedua adalah kawan-kawan baik ! 



Gambar ini adalah gambar yang diambil bersama kawan-kawan Nelly . . Nelly sayang dorang ! Kawan yang selalu buat Nelly gelak , selalu teman Nelly bila Nelly sedih dan selalu ada saat Nelly perlukan diorang . . 

3. Kehilangan nenek

Nelly pernah buat entry ini : Takziah dekat Nelly

4. Menghias kelas 5 ICT 

Nelly pernah buat entry ini : Kami yang terlebih rajin


 AZAM TAHUN 2011


- Nak masuk tingkatan 6 walaupun orang kata tingkatan 6 susah .
- Mahu jadi yang lebih baik dari tahun-tahun yang lepas .
- Merancang dengan rakan tentang masa hadapan untuk bekerjasama . 
- Ingin memperbaiki diri kearah kebaikan .
- Belajar dari kesalahan dan pengalaman untuk mematangkan diri .

 

Sekian terima kasih


4 comments:

fiq said...

semoga berjaya =D

nelly said...

trima kasih

=)

Adam Haiqal said...

thanx...
sila checklist nama anda dlm blog adam!
keputusan akan disiarkan within 2 days from now :)
Gudluck and thanx for joined the contest.
For those yang menang,i'll inform thru my blog ; and for those yg xmenang,its okay kann?Jangan pulak pasni xnak bertegur sape pulak ye...:)

nelly said...

kalah atau menang itu sudah biasa

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...