Saturday, January 1, 2011

"Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway"

Elvy Nellysha | 12:02:00 AM | 11Comments |
السلام عليكم
. . hehe . .
saja jer Nelly join . . . suka2 . .
Jom lah . . Senang je . . . macam ni :


1) Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan.. Wajib, tipu berdosa..

2) Buat entry bertajuk "Izamir Ridzwan Pendrive GiveAway" dan linkkan ke entry ini..

3) Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang..



4) Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri ini.. Itu jer.. 


Nelly nak tag dekat :

*Miss scha
*Nur Atiqha Zaidi
*Nuryn Weida
*Eja Ehsan
*Fuza.efa

11 comments:

wunny said...

gluck nelly:)

Izamir Ridzwan said...

thanks join

nelly said...

wunny : terima kasih
:)

izamir : support u ..
:)

eyfa.eyfa.eyfa said...

oh thx awk

nelly said...

welcome
:)

[senandunghatiku] said...

Salam Nelly..Folo Back. Jom Join GS akak pulak..mana tahu bleh menang!

nelly said...

hehe
oke3 . .
mmg suka join2
:)

~ch@wi~ said...

gud luck... ;)
hpy new year!! :)


Kepentingan Ranking Blog Korang

nelly said...

hehe
you to0 ya !

iqbalhakimi said...

iqbal pun join gak..hehe

nelly said...

bagus2 .
support
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...