Sunday, January 30, 2011

Nelly DOKTOR PAKAR CINTA ?

kindergartenlibrary | 3:20:00 AM | 36Comments |
السلام عليكم

Nelly sebenarnya terkejut juga bila dia ada yang cakap :
"Nelly , kau memang boleh jadi doktor pakar cinta . ."
Banyaklah dialog yang berkaitan . .
Actually , rasa macam nak bangga .
Lama-lama :
"WEY , TAK ADA KE PAKAR LAIN KE ? PAKAR DALAM PENULISAN KE , PAKAR DALAM ICT KE ? ATAU YANG POSITIF SAHAJA ?" (perasanlah pula . .)

Sampai pula hati dia . .
Nelly just bagi nasihat sahaja . . Dah ditanya , Nelly cuma membantu .
Kadang-kadang panjang lebar juga bagi CERAMAH FREE . . .
Pengalaman ? Haha . .
Nelly PLAYGIRL dulu . . Eh , tapi dululah . Sekarang ?
Tidak berminat . . Mahu couple sama blog ini . . 
Sayang pula dengan blog ini . .  

Korang mesti sayang blog juga kan ?

36 comments:

dyana nana said...

wah!! nelly dokter cinte larh..
kalau cm nie ley minta nasihat nieh..huhu

payeen said...

ouh nelly

nak rujuk sumting lah

doc pakar sinta (:

mr.syazwan said...

F
U
U
Y
O
O
O

DR LOVE la ni ye

hehe

couple ngan blog x dpt zuriat nnt

hahaha

gurau2 je

=_=

NuSaNa NoSa 91 said...

wooo~ klu keen nk minta nasihat sal cinta, bleh la keen tnya nelly ea?? hik3~ ^_^

Pinung is VizarD said...

ahahaha..sapa yg cakap tu nelly??
mari kita cili mulut dia huhuh

Puan Besar Shag Yahaya said...

Amboi~ Ngaku jujur! Keke ;D

Anyez Nasri ツ said...

mahu couple dngan blog ni sampai bila , sayang ? haha . lepas ni , bab-bab cinta , boleh-lahh anyez rujuk kepada elvy kan :)

Anonymous said...

mesti lah sayang belog . =D

Anonymous said...

mesti lah sayang belog . =D

Anonymous said...

mesti lah sayang belog . =D

Cik_Shiqah said...

sdh semestinya saya syg blog saya, hehe ;D
takpelah, DR pakar cinta pun mantap pe! wee~

❤Mrs. Myra❤ said...

pakar penulisan p0n oke jugak...:)
pakar penulisan blog...:D

Unknown said...

memang yang pakar2 cinta ni semua player ke dulu??haha

kay_are said...

paling tertarik ngan statement playgirl 2.. huu.. Ye ke ni? x nampak cam2 pun.. =)

Cempakamelati said...

Ok jugala tu dah dapat title Doktor pakar Cinta. Mesti ada sebab orang bagi title tu kan!!

mie said...

wow!!
doktor cinta yang playgirl..
heheee

kindergartenlibrary said...

Dyana nana : haha ,.
taak mungkinlah jdi doktor tu .
hahaha

kindergartenlibrary said...

payeen : haha .
mahu rujuk apa ?

kindergartenlibrary said...

Mr syazwan : haha .tak apa .syg blog ..=)

kindergartenlibrary said...

nusana nosa9! : ofcz boleh ..

kindergartenlibrary said...

pinung is vizrd : haha .ramailah .

kindergartenlibrary said...

puan besar shag yahaya : haha .statement berani .

kindergartenlibrary said...

kotakudukuit : haha .smpai bila2 . . boleh2..

kindergartenlibrary said...

ferra ferro : kita sama !=D

kindergartenlibrary said...

Cik_shiqah : haha . .
:D

kindergartenlibrary said...

Gula-gula hati : ha , itu nelly suka
=)

kindergartenlibrary said...

bukan photographer : haha . . mestilah .
=)

kindergartenlibrary said...

kay_are : haha .statement berani o0o .
tgk je macam tak .

kindergartenlibrary said...

Cempakamelati : haha .nelly tak tahu kenapa ..:)

kindergartenlibrary said...

Mie : dulu saja .

Bunga said...

mestilah syg blog..

xpernah pom jadi doktor cinta..doktor pakar sakit jiwa leh datang jumpa bunga..haa..

kindergartenlibrary said...

sakit jiwa ?
hahaha

cik ika said...

sy perlu jpe d0kt0r cinta skg.hehe.help me d0c!

kindergartenlibrary said...

haha

bukan Nelly
=D

MJ said...

amboi playgirl..da bpe playgirl..hehe..
nnt bukak segmen doc pakar cintan ye nelly..hihi

kindergartenlibrary said...

haha .
MJ ! bagus idea itu ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...