Saturday, January 1, 2011

Kaki Novel ? ? Hah ? Sejak bila ni ? ?

Elvy Nellysha | 8:26:00 AM | 6Comments |
السلام عليكم

Argh ! ! Korang minat baca NOVEL ? Nelly sudah mula minat baca NOVEL ! ! Seriously , mengalirkan air mata weyh ! !

Actually , dah lama minat baca novel ni , tapi kali ni memang tak lepas novel . Sambil on9 dan meng-UPDATE blog memang Nelly takkan lepas . . Sanggup baca sampai lewat malam . . Isi masa yang ter-OVER lapang ni . . Novel ni buat kita macam ada kat dalam cerita tu kan ?

Novel . . . remaja2 sekarang itulah nak dibaca . . lagi2 kalau tengah ANGAU ! ! Angau apa ? Fikirlah sendiri . . Tapi , yang pasti bukan Nelly . Hahaha . .


Sapa kata Novel tu tak bagus dibaca ? ? Kalau tak bagus , takkan lah pengarah filem pun nak adaptasi balik novel2 yang pernah dibuat oleh penulis2 yang sememangnya aktif dalam bidang penulisan kan ? ?

Contoh ? ?


Pernah baca novel AYAT-AYAT CINTA ? Yang telah ditulis oleh Habiburrahman El-Shirazy . . 
Mesti pernah tengok ceritanya kan ? THE BEST STORY yang telah diadaptasi kan ? Bagi Nelly lah .

 Bagi korang , Nelly tak taulah kan . . Banyak lagi , tapi Nelly tau ni jelah . . hehe . . .

Banyak yang boleh diletakkan kesimpulan dalam setiap novel yang diterbitkan . . Iya tak ?

Kiranya ada banyak manfaat . . . Kan ? kan ?

Hehehe . .

6 comments:

FieZaLieSa said...

nelly cuba baca novel2 siti rosmizah..memang konfem meleleh air mata..hehe...

nelly said...

yeke ?
tajuknya ?

FieZaLieSa said...

1. andai itu takdirnya

2. cinta kau dan aku

3. lafazkan kalimah cintamu..

tiga3 best! ehehe..

nelly said...

hehe . . oke3 . .

nnty nelly carik...trima kasih . .
:)

mesty kaki novel juga .
hehe

FieZaLieSa said...

ok..sesame..selamat mencarik..(=

kaki novel la jugak..hehe..

nelly said...

hehe . . bagus2 . .
sama minat . .
nelly suka

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...