Thursday, January 13, 2011

U komen Nelly , Nelly komen balik . U tak komen ? Macam mana ?

Elvy Nellysha | 11:29:00 PM | 36Comments |
السلام عليكم

Nampak tajuk tu ? Bukan nak marah ok .
Actually , sebagai BLOGGER yang di dalam ALAM MAYA ni , kita kena selalu KEEP IN TOUCH . .
Macam mana ? Kenalah selalu bertegur sapa sesama ahli blogger yang lain . .
Untuk mengeratkan silaturrahim . .
Sebab itu , Nelly suka singgah-singgah blog orang sampai banyak kali tulis dekat shoutbox dia ''BW HERE . . .''
Nelly tak kisahlah kalau korang punya blog kena loading sampai berjanggut . . (Perempuan mana ada janggut kan ? Haha . .)
Janji dapat juga singgah dan letak nama dekat KOMEN atau SHOUTBOX korang . . .  Hehehe . . 

Yang tak komen balik , Nelly anggap sebagai SILENT READER . .
Sebenarnya , seronok tahu komen-komen , tinggalkan jejak dekat tempat orang . .

P/s : Banyak boleh dapat dari apa yang orang lain tulis kalau kita baca betul-betul . . .


36 comments:

Lara D'yuni said...

betul2.... sokong kamoo

kghie said...

wah...nasib baik saya sempat komen..hehehe...dapat jugak phala..

nelly said...

maceh ..
=)

Fiqah Alias said...

betol3..mmg sronok klo kte bertegur sapa ngn rakan2 blogger nie..tp tulaa..kdg2 fiqah trpkse stop jap berbw ke blog kwn2 sbb bz n b.band yg slow giler..huhu...papepon..ukhwah fillah abadan abada..=)

nelly said...

kghie : haha . betul .betul ..
=)

nelly said...

fiqah : yup .
memang seronok . . cm tak habis saja

=)

aNnE said...

yo nelly...haha ;)

zaty luvlianncezzz said...

ai nelly..

bwu follow kamoooo

>.<

fyna said...

hehehe...btol tue...klu bley nk keep in touch je kn...

nelly said...

mesti lah
hehhee

nelly said...

anne: suka er .
hehehe

She's retarded said...

setuju2! walaupun lambat balas komen orang tapi sy akan make sure sy balas pengomen2 punya komen
(azam tahun baru ni)

nelly said...

zaty : folo u back .
:)

nelly said...

she's retarded : wow . .
azam tu . .
bagus2 . . .baru jumpa sekali ini orang ada azam cm tuh .
gud luck !

Ainnsya potpet said...

HAHA. Nway,BW tu ape?

nelly said...

maksud bw tu blogwalking .singkatan
=)

baincardin said...

setuju!!!~ ^_^

nelly said...

maceh ..

MJ said...

sokong kamu nelly...hope dpt keep in touch sampai luar dri alam maya nih..

chuu said...

nelly, seronok kan tgk komen org kat blog kite ^^

lost soul said...

thumbs up nelly..
kita boleh dapat something kalau kita baca betul2..agreed..

nelly said...

mj : terima kasih dengan sokongan itu . .insyaAllah . .
mj juga ~~

=)

nelly said...

lost soul : yup . . maceh !

=)

nelly said...

chuu : definitely ! !

=)

diamuslima said...

huhuhu.. kadang2 x ade massa so x dpt la nak comment.. huhuhu.. tp ni ade masa so ade la benda yg nak di commment.. hehehe

Miss dorayAki said...

sangat sangat sangat suka n3 nih! ;)

nelly said...

diamuslima : hehe . . nelly pun macam tu ..

=)

nelly said...

miss dorayaki : maceh..
=)

qaseh said...

haha..tau xpe. samela, ske komen2 ni tp ada yg xsuke..

nelly said...

pandangan semua orang berbeza . .

anamizu said...

aah cik ana pun suke leave comments more than just drop by kat shoutbox je..hihi

recent post : |curriculum vitae atau resume???|

NAA said...

Naa xmo jd silent reader.. so naa komen ok~! ;)

miss Fyqa said...

komen disini.hehe

setuju ! :)

nelly said...

anamizu : maceh ! !
hehe

nelly said...

naa : hehee . . . nely juga ~

nelly said...

miss fyqa : nelly setuju juga ..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...