Thursday, January 13, 2011

U komen Nelly , Nelly komen balik . U tak komen ? Macam mana ?

kindergartenlibrary | 11:29:00 PM | 36Comments |
السلام عليكم

Nampak tajuk tu ? Bukan nak marah ok .
Actually , sebagai BLOGGER yang di dalam ALAM MAYA ni , kita kena selalu KEEP IN TOUCH . .
Macam mana ? Kenalah selalu bertegur sapa sesama ahli blogger yang lain . .
Untuk mengeratkan silaturrahim . .
Sebab itu , Nelly suka singgah-singgah blog orang sampai banyak kali tulis dekat shoutbox dia ''BW HERE . . .''
Nelly tak kisahlah kalau korang punya blog kena loading sampai berjanggut . . (Perempuan mana ada janggut kan ? Haha . .)
Janji dapat juga singgah dan letak nama dekat KOMEN atau SHOUTBOX korang . . .  Hehehe . . 

Yang tak komen balik , Nelly anggap sebagai SILENT READER . .
Sebenarnya , seronok tahu komen-komen , tinggalkan jejak dekat tempat orang . .

P/s : Banyak boleh dapat dari apa yang orang lain tulis kalau kita baca betul-betul . . .


36 comments:

Anonymous said...

betul2.... sokong kamoo

kghie said...

wah...nasib baik saya sempat komen..hehehe...dapat jugak phala..

kindergartenlibrary said...

maceh ..
=)

Fiqah Alias said...

betol3..mmg sronok klo kte bertegur sapa ngn rakan2 blogger nie..tp tulaa..kdg2 fiqah trpkse stop jap berbw ke blog kwn2 sbb bz n b.band yg slow giler..huhu...papepon..ukhwah fillah abadan abada..=)

kindergartenlibrary said...

kghie : haha . betul .betul ..
=)

kindergartenlibrary said...

fiqah : yup .
memang seronok . . cm tak habis saja

=)

Zeanne said...

yo nelly...haha ;)

zaty luvlianncez said...

ai nelly..

bwu follow kamoooo

>.<

fyna ahmad said...

hehehe...btol tue...klu bley nk keep in touch je kn...

kindergartenlibrary said...

mesti lah
hehhee

kindergartenlibrary said...

anne: suka er .
hehehe

nurul rasya said...

setuju2! walaupun lambat balas komen orang tapi sy akan make sure sy balas pengomen2 punya komen
(azam tahun baru ni)

kindergartenlibrary said...

zaty : folo u back .
:)

kindergartenlibrary said...

she's retarded : wow . .
azam tu . .
bagus2 . . .baru jumpa sekali ini orang ada azam cm tuh .
gud luck !

Ainnsya potpet said...

HAHA. Nway,BW tu ape?

kindergartenlibrary said...

maksud bw tu blogwalking .singkatan
=)

baincardin said...

setuju!!!~ ^_^

kindergartenlibrary said...

maceh ..

MJ said...

sokong kamu nelly...hope dpt keep in touch sampai luar dri alam maya nih..

Chuu Muqhlis said...

nelly, seronok kan tgk komen org kat blog kite ^^

Amalina Hasbullah said...

thumbs up nelly..
kita boleh dapat something kalau kita baca betul2..agreed..

kindergartenlibrary said...

mj : terima kasih dengan sokongan itu . .insyaAllah . .
mj juga ~~

=)

kindergartenlibrary said...

lost soul : yup . . maceh !

=)

kindergartenlibrary said...

chuu : definitely ! !

=)

eton said...

huhuhu.. kadang2 x ade massa so x dpt la nak comment.. huhuhu.. tp ni ade masa so ade la benda yg nak di commment.. hehehe

秋 ツ said...

sangat sangat sangat suka n3 nih! ;)

kindergartenlibrary said...

diamuslima : hehe . . nelly pun macam tu ..

=)

kindergartenlibrary said...

miss dorayaki : maceh..
=)

Unknown said...

haha..tau xpe. samela, ske komen2 ni tp ada yg xsuke..

kindergartenlibrary said...

pandangan semua orang berbeza . .

anamizu said...

aah cik ana pun suke leave comments more than just drop by kat shoutbox je..hihi

recent post : |curriculum vitae atau resume???|

Anonymous said...

Naa xmo jd silent reader.. so naa komen ok~! ;)

miss Fyqa said...

komen disini.hehe

setuju ! :)

kindergartenlibrary said...

anamizu : maceh ! !
hehe

kindergartenlibrary said...

naa : hehee . . . nely juga ~

kindergartenlibrary said...

miss fyqa : nelly setuju juga ..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...