Sunday, January 2, 2011

Bila tamat zaman persekolahan (5 Ict)

Elvy Nellysha | 7:49:00 PM | 16Comments |
video
السلام عليكم


Bila buka sekolah . . 
Nelly bangun tidur . . buat apa ?
Termenunglah !







Sudah tidak ke sekolah lagi . .
Sudah tak ada lagi kelas 5 ICT yang Nelly selalu pergi . .
Sudah tak ada lagi kawan-kawan yang selalu bising-bising . .
Sudah tak ada lagi melepak-lepak dengan kawan pagi-pagi sementara tunggu cikgu masuk . .
Sudah tak berpakaian sekolah . .
Sudah tak dapat jumpa kawan-kawan yang lain . .
Mungkin ada yang dah ke PLKN . .
Sedih nya ! ! !
Tapi memang sedih sangat . . .
Sebab SEMUA ITU TAKKAN BERULANG LAGI ~ ~
Tapi . . Nasib baik ada gambar-gambar masa dekat sekolah yang sempat diambil . .
Memandangkan TAHUN TERAKHIR sekolah . . .
Dengan gambar yang ada . .
Sempat juga Nelly buat video . .
Sweet Moment ! !
Tapi semua itu takkan berulang balik kan ? ? 
Zaman sekolah sudah berlalu . .
Bermulalah zaman baru ! ! !

16 comments:

sue. said...

alahai c0melnye lay0ut die...

nelly said...

uik ?

haha . .
terima kasih . .
u also

=)

CahayaCintaIlahi said...

hai da foLo due2... ;)

nelly said...

terima kasih

YanaMIB said...

wuu canggih tol template..(-_-")


salam kenal~

nelly said...

terima kasih

=)

aNnE said...

huhu anne pon tak sekolah dah..haha

p/s;thnx like..anne pun dah like ur fan page :)

nelly said...

huhu . .

sedih2 . .

hehe . . terima kasih . .

it's my pleasure

aqish basir said...

cumel nye blog dia-)

nelly said...

Terima kasih .
blog U pun comell

:)

ika said...

tbaik la blog nely..cute sgt..nk gk..heheheh

nelly said...

ika : terima kasih

KUREKURE COMEL said...

nnti mesti nelly rse zaman sek la paling best2....mcm akak, rse nak balik ke zaman tu semula...

nelly said...

memang tengah rasa pun sekrg . .
sedih2 . .

Nur Syera Ismail said...

same la kite . . .
tringat zman mude2 dulu (zaman skola) . .
hahaha~

nelly said...

haha .sama !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...