Saturday, January 29, 2011

Terima kasih yang join SEGMEN NELLY

Elvy Nellysha | 11:08:00 PM | 16Comments |
السلام عليكم

Actually , masa Nelly dalam kebosanan . .
Nelly gatal-gatal buat satu entri atau segmen . .
Dengan muka tak malu , tag dekat orang . Hahaha . .

Entri apa ?
Segmen Nelly : Permainan masa kecik-kecik



Nelly tak sangka ramai juga yang sudi join . .
Thank a lot guys !!



Banyak permainan korang yang Nelly main masa jadi BUDAK RIBENA . .
Eh yeke ? Iya . .
Nelly buat ini sebab nak tengok mainan korang selalu main masa jadi BUDAK RIBENA
Best kan jadi BUDAK RIBENA . .
Seronok baca apa yang korang cerita . .

Sesiapa nak join , joinlah ye ..

16 comments:

ila said...

x ditag =(

aliefcmoi said...

dulu time kecik,,aku suka main conteng2 kertas..main masak2..kalau dalam satu kumpulan tu,,aku sorang je laki2..yg lain pompuan...tapi,,aku tak kisah..kecik lagi..xape..hehe...dan sekarang hobi aku mmbaca blog orang..hehe..dan mengarut dlm blog aku sendiri..hehehe...-->
http://aliefcmoi.blogspot.com/

dtg follow taw...hehe..budak baru lagi..hehe

nelly said...

ila : jangan sedih .
boleh join kan .
=)

nelly said...

aliefcmoi : haha .
banyak nya hobi nak mengarut .
:)

aliefcmoi said...

hahaha..neLLy..jgn lupa follow blog aku taw..sbb hari tu,,mak aku ckp,,kalau blogger nama Nelly follow blog aku,,aku akan dpt teman hidup yg comel..so,,nelly kena follow taw..hehehehe...supaya aku dpt aawek comel...LOL...gurau je..^______^

nelly said...

La . . tak follow lagi .nasib baik bagitahu . .
haha . .
pandai bergurau o0o .
:D

aliefcmoi said...

nelly,,,lepas nelly follow..terus ada sorang awek comel msj aku..dia ckp "I LOVE U" kat aku...nelly mmg hebat..hahahaha..(gurau je..)

Yuni Aisyah said...

wah nelly wat segmen...caya la..:)

nelly said...

aliefcmoi : haha .
apalah kau ni .
=D

nelly said...

Yuni Shara : just buat suka-suka ..
=)

Wuucin Kimora said...

Cmne nk join nie cik nelly?

zaty luvlianncezzz said...

hey i tag u

http://eityzaty.blogspot.com/2011/01/contest-blog-cunlawokemas.html

Puan Besar Shag Yahaya said...

Alamak. Shag tak join lagi! Sempat lagi tak Nelly? ;D

nelly said...

Wuucin kimora : nanti nelly bagitahu .

nelly said...

zaty : thanks .

nelly said...

Puan shag besar yahaya : sempat
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...