Saturday, January 22, 2011

Kenapa dengan tulisan Nelly ?

Elvy Nellysha | 7:10:00 PM | 41Comments |
السلام عليكم

Masa Nelly sekolah dulu , semua cikgu minta Nelly tukar tulisan Nelly .
Katanya nanti takut pemeriksa tak faham ayat Nelly .
Buruk ke tulisan Nelly ? Haha . .
Nelly jenis yang memang tulis laju . . Tapi macam apa ?
Tengok bawah . .  Teruk-teruk  . .


 Nelly guna tukar tulisan ini . Kena perli kaw-kaw . . .
Then , tukar tulisan bawah ini . . 
  Ini pun sama juga . Kena perli o0  . .
Then , tukar bawah ini pula . . 

  Dah asyik kena perli juga . .
tukar ini dan tulisan bawah ini SLOW MOTION  . . .



Last-last , macam-macam bentuk tulisan ada dalam buku  . . .




41 comments:

sicomot-comel said...

mak aih...
tulisan dia...unik mmg la unik tp xsesuai kalau tulisan mcm tu buat time exam..

p/s:tulisan sambung2 ke?
xjelas la...huhu

puteri ain said...

haha...
comel la tulisan..hehe..:)

nelly said...

sicomot comel : aah ..sambung ..panjang2 ...
ish2 .. . .

nelly said...

puteri ain : comel ? hahaha . . .

KUREKURE COMEL said...

tulisan berseni....mmg la....hehehe

nelly said...

semulajadi ..
=)

-[miracle]- said...

woahaha !
macam macam tulisan ada :D

nelly said...

tahu tak pe . .
sadiss . .
hahaha

Farra Wichi said...

mcm tulisan doktor jea . . haha

nelly said...

haha . .
orang selalu cakap macam itu . .

Farra Wichi said...

teringin nk jd doktor ke ? ahaha

nelly said...

maklumlah . .
dulu , kecik2 kalau ditanya .semua nak jadi doktor .
hahahaha

Farra Wichi said...

hahaha . . tula da besar pn tulisan nk mcm doktor jugak . hehehee

nelly said...

nak buat macam mana .
excited teramat sangat kot kecik2 dulu .
hahaha

bukan photographer said...

buat tulisan berangkai la baru best..biar berbelit mata pemeriksa..agagaag

nelly said...

haha .
free saja markah kosong .
haha

Pinung is VizarD said...

ahahah dulu aku sampai siap bawa mesin taip sbb takut tulisan aku buruk sgt..kalah cakar ayam..

nelly said...

wah .
bawa mesin taip ?
berat2 .. . .

Ainnsya potpet said...

tulisan nelly cantik plus semat !

nelly said...

macam-macam gaya tulisan ada ...

=)

maceh !

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ nelly kena jd doktor la.. baru xde org bleh pertikaikn sal isu tulisan sbb doktor mmg tulis laju2.. ^_^

ShafiqIzwan said...

tulisan dokter tu. haha.

nelly said...

nusana nosa91 : haha . . tidak !
=)

nelly said...

shafiqlzwan : haha . .
tulisan saja .
bukan org nya . .

::nuRuLaDHar:: said...

haha same la kite dulu2..kih3

AIMAN said...

amboi lawo tulisan.. hehe
:P

Alyps said...

hanye orang2 seni je paham tulisan nelly tu.. hehe

nelly said...

nuruladhar : haha . yeke ?
kih2 . . bagi nelly . macam dah lawa jer..
=-p

nelly said...

aiman : nak kutuk ye ?
haha

nelly said...

alyps : haha . . that right ! kalau tak faham juga . tak tahulah golongan mana yang faham . . .

MJ said...

haha..mj pun ade mcm2 jenis tulisan dlm buku..masa sekolah tak pernah kena tegur la..tp kat kolej, lecturer mj rilek je kate dpn2 tulisan awak tak cntiklah..haha..xpun dia akn suruh tulislah elok2 cket miza..haha..tulisan mj mmg tak cntik..time mood rajin je die cntik..haha

nelly said...

wah .ingat kan masa dekat sekolah , lepas er . .

masuk kolej pun tak lepas . . .

Amni said...

dear, suka tulisan no 3 tu.. lawa.. serius... suka sangat! nampak kemas dan teratur..

nelly said...

haha..maceh2 ..
macam-macam gaya tulisan ada ..
huhu

WaNi Ae..! said...

tulisan wani jenis pnjng..smpai cikgu kater..
tulisan awk niew mcm lalalang..cntik..tpi panjang2..haha..cikgu suruh tkr tulisn..haha..

nelly said...

Haha . .
ubah tahu .
kasi lawa-lawa lagi .

WaNi Ae..! said...

haha..insyaallah...=)

Diana Afisha said...

wah ! kite same kak nelly ! hhahaha xD mcm2 font ade dlm buku :)

nelly said...

wani ae : =)

nelly said...

diana afisha : hehe ...

ssyyhh

insan kehilangan said...

hahahaha... terbaek punya tulisan... a.k.a tulisan kebanggaanmu hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...