Saturday, January 22, 2011

Kenapa dengan tulisan Nelly ?

kindergartenlibrary | 7:10:00 PM | 41Comments |
السلام عليكم

Masa Nelly sekolah dulu , semua cikgu minta Nelly tukar tulisan Nelly .
Katanya nanti takut pemeriksa tak faham ayat Nelly .
Buruk ke tulisan Nelly ? Haha . .
Nelly jenis yang memang tulis laju . . Tapi macam apa ?
Tengok bawah . .  Teruk-teruk  . .


 Nelly guna tukar tulisan ini . Kena perli kaw-kaw . . .
Then , tukar tulisan bawah ini . . 
  Ini pun sama juga . Kena perli o0  . .
Then , tukar bawah ini pula . . 

  Dah asyik kena perli juga . .
tukar ini dan tulisan bawah ini SLOW MOTION  . . .



Last-last , macam-macam bentuk tulisan ada dalam buku  . . .




41 comments:

Cik SCC said...

mak aih...
tulisan dia...unik mmg la unik tp xsesuai kalau tulisan mcm tu buat time exam..

p/s:tulisan sambung2 ke?
xjelas la...huhu

puteri ain said...

haha...
comel la tulisan..hehe..:)

kindergartenlibrary said...

sicomot comel : aah ..sambung ..panjang2 ...
ish2 .. . .

kindergartenlibrary said...

puteri ain : comel ? hahaha . . .

KUREKURE COMEL said...

tulisan berseni....mmg la....hehehe

kindergartenlibrary said...

semulajadi ..
=)

AfiqahZ said...

woahaha !
macam macam tulisan ada :D

kindergartenlibrary said...

tahu tak pe . .
sadiss . .
hahaha

Farra Wichi said...

mcm tulisan doktor jea . . haha

kindergartenlibrary said...

haha . .
orang selalu cakap macam itu . .

Farra Wichi said...

teringin nk jd doktor ke ? ahaha

kindergartenlibrary said...

maklumlah . .
dulu , kecik2 kalau ditanya .semua nak jadi doktor .
hahahaha

Farra Wichi said...

hahaha . . tula da besar pn tulisan nk mcm doktor jugak . hehehee

kindergartenlibrary said...

nak buat macam mana .
excited teramat sangat kot kecik2 dulu .
hahaha

Unknown said...

buat tulisan berangkai la baru best..biar berbelit mata pemeriksa..agagaag

kindergartenlibrary said...

haha .
free saja markah kosong .
haha

Pinung is VizarD said...

ahahah dulu aku sampai siap bawa mesin taip sbb takut tulisan aku buruk sgt..kalah cakar ayam..

kindergartenlibrary said...

wah .
bawa mesin taip ?
berat2 .. . .

Ainnsya potpet said...

tulisan nelly cantik plus semat !

kindergartenlibrary said...

macam-macam gaya tulisan ada ...

=)

maceh !

NuSaNa NoSa 91 said...

ha3~ nelly kena jd doktor la.. baru xde org bleh pertikaikn sal isu tulisan sbb doktor mmg tulis laju2.. ^_^

Unknown said...

tulisan dokter tu. haha.

kindergartenlibrary said...

nusana nosa91 : haha . . tidak !
=)

kindergartenlibrary said...

shafiqlzwan : haha . .
tulisan saja .
bukan org nya . .

::nuRuLaDHar:: said...

haha same la kite dulu2..kih3

AIMAN said...

amboi lawo tulisan.. hehe
:P

Unknown said...

hanye orang2 seni je paham tulisan nelly tu.. hehe

kindergartenlibrary said...

nuruladhar : haha . yeke ?
kih2 . . bagi nelly . macam dah lawa jer..
=-p

kindergartenlibrary said...

aiman : nak kutuk ye ?
haha

kindergartenlibrary said...

alyps : haha . . that right ! kalau tak faham juga . tak tahulah golongan mana yang faham . . .

MJ said...

haha..mj pun ade mcm2 jenis tulisan dlm buku..masa sekolah tak pernah kena tegur la..tp kat kolej, lecturer mj rilek je kate dpn2 tulisan awak tak cntiklah..haha..xpun dia akn suruh tulislah elok2 cket miza..haha..tulisan mj mmg tak cntik..time mood rajin je die cntik..haha

kindergartenlibrary said...

wah .ingat kan masa dekat sekolah , lepas er . .

masuk kolej pun tak lepas . . .

Amni said...

dear, suka tulisan no 3 tu.. lawa.. serius... suka sangat! nampak kemas dan teratur..

kindergartenlibrary said...

haha..maceh2 ..
macam-macam gaya tulisan ada ..
huhu

Shazwani said...

tulisan wani jenis pnjng..smpai cikgu kater..
tulisan awk niew mcm lalalang..cntik..tpi panjang2..haha..cikgu suruh tkr tulisn..haha..

kindergartenlibrary said...

Haha . .
ubah tahu .
kasi lawa-lawa lagi .

Shazwani said...

haha..insyaallah...=)

Diana Afisha said...

wah ! kite same kak nelly ! hhahaha xD mcm2 font ade dlm buku :)

kindergartenlibrary said...

wani ae : =)

kindergartenlibrary said...

diana afisha : hehe ...

ssyyhh

puas x!!! said...

hahahaha... terbaek punya tulisan... a.k.a tulisan kebanggaanmu hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...