Monday, January 24, 2011

Untuk apa ada blog kalau tegur pun tak pernah ? ?

kindergartenlibrary | 10:44:00 PM | 50Comments |
السلام عليكم

Macam korang semua yang kenal Nelly , Nelly memang suka tinggalkan jejak atau komen dekat entri korang yang Nelly rasa menarik . .

Nelly memang baca dari awal sampai habis entri korang walaupun panjang berjala-jela . .
Actually , sepanjang dalam dunia blog ini , ramai cakap :

"I FOLLOW U . . FOLLOW ME BACK YA ! "


Ok , memang Nelly suka follow korang-korang ini .
Sebab Nelly suka baca update-update TERBARU dari korang . . .

Tapi , yang sedihnya . . Ada segelintir yang Nelly mungkin dah komen dan tinggal jejak . .
Tapi , buat macam tak ada . .
Sibuk ? Ok . .
Nelly faham . .
Tak suruh buka blog ini 24 Jam . .

Korang kena fikir , kalau korang ada blog hanya untuk RAMAI FOLLOWERS Nelly nasihatkan BAIK TAK PAYAH ADA BLOG . . .

Sebab ? Untuk apa ramai FOLLOWERS tapi bertegur sapa pun tak . . .
Waste my time untuk follow dulu saja tahu . . .

Pesan Nelly :
Kepada korang yang baik dengan blogger yang lain , korang memang boleh jadi TERKENAL ok walaupun tak masuk tv , majalah tapi dikenali PARA BLOGGER yang lain . .

50 comments:

♥cikmOt♥ said...

betul tu nelly...akak setuju sesangat pe nelly kata tu...

Farra Wichi said...

btui2 . . setakat nk follow nk kasi follwer rmai bek xyh . .

-S- said...

ouch ! terase . hee :)

mrs kayrul said...

comey2 pic tue...

ngan wat blog juga blh tambah kenalan.........jgn sentap2 ari nie...ceria2 selalu k...

syufaa said...

betol3!! ^_^

Ainnsya potpet said...

Mara sungguh cik nelly ni. HEHE :)

Amy said...

aiiii nelly...amy da link blog nelly...keep in touch yeppp...:)

kay_are said...

betul2 memang setuju sangat r ngan itu. btw, thanx sudi follow blog baru nak blaja 2 ye =)

kindergartenlibrary said...

cik mot : tahnk you .just bagitahu apa yang betul .

kindergartenlibrary said...

farra wichi : yup . . tahu tak apa ..
=)

kindergartenlibrary said...

saya shea : haha . .
sori

kindergartenlibrary said...

shah-kayrul : haha . . tak ada makna nak sentap-sentap ..

kindergartenlibrary said...

sufaa : thank you..
=)

kindergartenlibrary said...

ainnsya potpet : mana ada marah .
hahaha

kindergartenlibrary said...

amy : aip . .
thank you ..
=)

Unknown said...

WAA..
setuju bangat deyh.. ^^

kindergartenlibrary said...

kay _are : maceh cz setuju ..
=)

kindergartenlibrary said...

i.e.r.a : haha . . thank you .

penglipur said...

setuju setuju setuju =)

Anonymous said...

seriously, benda alah follow mengfollow ni dah jadi topic of the weeek~~ hahaha

Solihin Zubir said...

maaf kalau kdg2 sy terlepas pandang utk jenguk blog kamu..
sy sntiasa akan cuba membalas setiap jejak yg ditinggalkan di blog sy..
manusia ni tak sama..
kdg2 kita x tau mcm mana life dia..
bkn nk ngadap blog 24 jam.. kan.. =)

kindergartenlibrary said...

cinonex coreyan : thank you

kindergartenlibrary said...

Eel : tak thu pula . . haha . .
Main tulis saja .

kindergartenlibrary said...

Solihin zubir : yup . .
faham2 . . . thank you .

Zeanne said...

huhu..betul..tapi time busy tak dapatlah balas jejak..haha

kindergartenlibrary said...

yup .
samalah .
hahaha

aliza zeke said...

betul tuu nelly :)

kindergartenlibrary said...

thank you ..
=)

Kak Long said...

betul ape nelly tulis tu.. kan2
kene la ada give n take.. dunia belog ni bukan dunia kite sorang..

kalau nak dunia sorang, baik tulis diari je.. wuwuwuuu

kindergartenlibrary said...

haha .
yang ni Nelly setuju !

Nur Liyana said...

kadang2 geram jugak.. tp nak wat cam ne.. sabar je lah kan..

ila said...

yg pasal nie setuju.

ramai yg jadi follower cm batu je

Muna rahimah said...

muna setuju ! huhu ^__^

KUREKURE COMEL said...

huhuhu...isu panas ni....nelly bad mood ckit mgu ni ekkk...smile nelly...hehehe....walau 100 org xbce entri nelly....jgn risau ada sorang dua insan mcm nelly....mesti sudi bce kan....kak mina tau....kt mne2 mesti ade nelly...tabahkan diri...ikhlas kan hati...ok...
senyum....kan manis tu...hehehe...

kindergartenlibrary said...

y-a-n-a : hehe .
yup2 . . .

=)

memang sakit. . .

kindergartenlibrary said...

ila : tahu tak apa ...

kindergartenlibrary said...

muna : thank you .

kindergartenlibrary said...

kak mina : wah . .
badmood ka ?
haha .
tak pastilah kaka . .

Samsul Siji said...

huhu....

Cempakamelati said...

Saya seorang yang agak sibuk menolong suami dengan perniagaannya dan juga urusan sebagai suri rumah tangga..jika cuma tinggalkan jejak kat shoutbox, mungkin saya akan miss, tapi kalau tinggal komen kat entry, lambat pun saya akan usahakan untuk membalas kunjungan. Terima kasih atas teguran tu.

kindergartenlibrary said...

shamsul siji : ? ? ?

kindergartenlibrary said...

cempakamelati : yup . . thank you tinggalkan jejak ..
=)

Kaki Bongkar said...

hehe. komen mengomen tu bukan hak seseorang ke? tapi kadang2 tu kena la bertegur sapa. hehe

cik ika said...

HEHEHE..sokong2

kindergartenlibrary said...

kaki bongkar : tak suruh komen pun . just bertegur sapa .

kindergartenlibrary said...

ika : thank you .

cik ETTY said...

btol2 kap cik NELLY ;) nice to noe u

rj Etika said...

hahahaha...
maybe diorg tu sume buat blog sebab nak femes je kot.

kindergartenlibrary said...

nely pun rasa mcm tu .
haha

Sya_Merpati Putih 88 said...

betul tue nelly...saya setuju...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...