Monday, January 24, 2011

Untuk apa ada blog kalau tegur pun tak pernah ? ?

Elvy Nellysha | 10:44:00 PM | 50Comments |
السلام عليكم

Macam korang semua yang kenal Nelly , Nelly memang suka tinggalkan jejak atau komen dekat entri korang yang Nelly rasa menarik . .

Nelly memang baca dari awal sampai habis entri korang walaupun panjang berjala-jela . .
Actually , sepanjang dalam dunia blog ini , ramai cakap :

"I FOLLOW U . . FOLLOW ME BACK YA ! "


Ok , memang Nelly suka follow korang-korang ini .
Sebab Nelly suka baca update-update TERBARU dari korang . . .

Tapi , yang sedihnya . . Ada segelintir yang Nelly mungkin dah komen dan tinggal jejak . .
Tapi , buat macam tak ada . .
Sibuk ? Ok . .
Nelly faham . .
Tak suruh buka blog ini 24 Jam . .

Korang kena fikir , kalau korang ada blog hanya untuk RAMAI FOLLOWERS Nelly nasihatkan BAIK TAK PAYAH ADA BLOG . . .

Sebab ? Untuk apa ramai FOLLOWERS tapi bertegur sapa pun tak . . .
Waste my time untuk follow dulu saja tahu . . .

Pesan Nelly :
Kepada korang yang baik dengan blogger yang lain , korang memang boleh jadi TERKENAL ok walaupun tak masuk tv , majalah tapi dikenali PARA BLOGGER yang lain . .

50 comments:

ciK mOt ©™ said...

betul tu nelly...akak setuju sesangat pe nelly kata tu...

Farra Wichi said...

btui2 . . setakat nk follow nk kasi follwer rmai bek xyh . .

saya shea said...

ouch ! terase . hee :)

shah-kayrul said...

comey2 pic tue...

ngan wat blog juga blh tambah kenalan.........jgn sentap2 ari nie...ceria2 selalu k...

syufaa said...

betol3!! ^_^

Ainnsya potpet said...

Mara sungguh cik nelly ni. HEHE :)

Amy said...

aiiii nelly...amy da link blog nelly...keep in touch yeppp...:)

kay_are said...

betul2 memang setuju sangat r ngan itu. btw, thanx sudi follow blog baru nak blaja 2 ye =)

nelly said...

cik mot : tahnk you .just bagitahu apa yang betul .

nelly said...

farra wichi : yup . . tahu tak apa ..
=)

nelly said...

saya shea : haha . .
sori

nelly said...

shah-kayrul : haha . . tak ada makna nak sentap-sentap ..

nelly said...

sufaa : thank you..
=)

nelly said...

ainnsya potpet : mana ada marah .
hahaha

nelly said...

amy : aip . .
thank you ..
=)

I.e.R.a said...

WAA..
setuju bangat deyh.. ^^

nelly said...

kay _are : maceh cz setuju ..
=)

nelly said...

i.e.r.a : haha . . thank you .

cinonex coreyan said...

setuju setuju setuju =)

Eel said...

seriously, benda alah follow mengfollow ni dah jadi topic of the weeek~~ hahaha

Solihin Zubir said...

maaf kalau kdg2 sy terlepas pandang utk jenguk blog kamu..
sy sntiasa akan cuba membalas setiap jejak yg ditinggalkan di blog sy..
manusia ni tak sama..
kdg2 kita x tau mcm mana life dia..
bkn nk ngadap blog 24 jam.. kan.. =)

nelly said...

cinonex coreyan : thank you

nelly said...

Eel : tak thu pula . . haha . .
Main tulis saja .

nelly said...

Solihin zubir : yup . .
faham2 . . . thank you .

aNnE said...

huhu..betul..tapi time busy tak dapatlah balas jejak..haha

nelly said...

yup .
samalah .
hahaha

aliza said...

betul tuu nelly :)

nelly said...

thank you ..
=)

Si DauN CeRi said...

betul ape nelly tulis tu.. kan2
kene la ada give n take.. dunia belog ni bukan dunia kite sorang..

kalau nak dunia sorang, baik tulis diari je.. wuwuwuuu

nelly said...

haha .
yang ni Nelly setuju !

y-A-n-A said...

kadang2 geram jugak.. tp nak wat cam ne.. sabar je lah kan..

ila said...

yg pasal nie setuju.

ramai yg jadi follower cm batu je

<=MRMH=> said...

muna setuju ! huhu ^__^

KUREKURE COMEL said...

huhuhu...isu panas ni....nelly bad mood ckit mgu ni ekkk...smile nelly...hehehe....walau 100 org xbce entri nelly....jgn risau ada sorang dua insan mcm nelly....mesti sudi bce kan....kak mina tau....kt mne2 mesti ade nelly...tabahkan diri...ikhlas kan hati...ok...
senyum....kan manis tu...hehehe...

nelly said...

y-a-n-a : hehe .
yup2 . . .

=)

memang sakit. . .

nelly said...

ila : tahu tak apa ...

nelly said...

muna : thank you .

nelly said...

kak mina : wah . .
badmood ka ?
haha .
tak pastilah kaka . .

Samsul Siji said...

huhu....

Cempakamelati said...

Saya seorang yang agak sibuk menolong suami dengan perniagaannya dan juga urusan sebagai suri rumah tangga..jika cuma tinggalkan jejak kat shoutbox, mungkin saya akan miss, tapi kalau tinggal komen kat entry, lambat pun saya akan usahakan untuk membalas kunjungan. Terima kasih atas teguran tu.

nelly said...

shamsul siji : ? ? ?

nelly said...

cempakamelati : yup . . thank you tinggalkan jejak ..
=)

Kaki Bongkar said...

hehe. komen mengomen tu bukan hak seseorang ke? tapi kadang2 tu kena la bertegur sapa. hehe

zulaikha rafiiq said...

HEHEHE..sokong2

nelly said...

kaki bongkar : tak suruh komen pun . just bertegur sapa .

nelly said...

ika : thank you .

cik ETTY said...

btol2 kap cik NELLY ;) nice to noe u

rj Etika said...

hahahaha...
maybe diorg tu sume buat blog sebab nak femes je kot.

nelly said...

nely pun rasa mcm tu .
haha

Terbang Bersamaku said...

betul tue nelly...saya setuju...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...