Thursday, January 27, 2011

1st GA Pearl By Moon

Elvy Nellysha | 5:43:00 AM | 16Comments |
السلام عليكم


Kali ini ditag oleh Si Comot comel . .
Thank you sayang . .




Nelly suka warna hitam dan putih .
Nampak elegen .
Tapi , kena pilih satu , Nelly pilih hitam . . . 
Sebab warna itu bermaksud menyembunyikan diri .
Macam Nelly kot . . . .
Hehehehe

Jom meriahkan suasana  . .

Tag dekat korang yang tak join lagi . . 

16 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

gud luck nelly~~ ^_^

MJ said...

kalau mj tak nak tekan tp nak join..mcm mne??hehe..

mj tag nelly..=)

nelly said...

nusananosa91 : thank you

nelly said...

Mj : hehehe . . .
maceh2 ..
=)

eija hassan said...

nelly , gud luck (;

btw , ija na tnye la .
ni out of topic .haha .

mcm mne na buat jumlah cmnt jd words ?
mcm nel buat '4 juta the strange komen'

klau sudi , rep kat blog ija ea .
tq nell (;

nelly said...

gud luck . . .

nanti nelly bagitahu . .

eija hassan said...

nelly , thanx a lot (;
mmg blur sgt na cari .haha~

btw , da letakk link blog nelly kat side blog ija (;

nelly said...

heheh
thank you
=)

just membantu

mOoN said...

yunk,,,

penyertaan dah terima but x boleh sahkan lagi...x cukup syarat...

yang ni kurang ---> kena bagi sebab kenapa join and antara putih, peach & hitam,, pilih 1 color that describe urself...

da betulkan just inform ea...:)

nelly said...

hehe
oke3 ..
=)

mOoN said...

penyertaan disahkan...

thanks join...good luck yaa..:)

nelly said...

hehe .
welcome ..
=)

... said...

as salam..
semoga berjaya ;)

rasa macam nak tag nelly n__n"
tapi takut nelly mengamuk pula.huhu

nelly said...

haha . .
tak perlu takut . .
tag sahaja dan Nelly akan lakukan ..
=)

aliza said...

gud luck nelly :)

kita dah join.maceh tagg

nelly said...

thanks sudi join
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...