Monday, January 3, 2011

Contest Best of the best

Elvy Nellysha | 3:27:00 AM | 7Comments |


السلام عليكم
Nelly baru nak melangkah join CONTEST ini . .
Terlambat ke ? Tapi . . Nelly memang suka join2 ni . . Jangan mara Woot-woot . .
Antara syarat-syaratnya :



  • peserta pilih satu entry dari blog woot woot.yang mane korang rasa itu entry paling superb,or paling panas or paling kelakar or watsoeva lah .kirenye pilih satu entry yang korang berkenan di hati,tak kisah mengenai ape..lepas tu buat satu entry kat blog korang bertajuk ' Best of the best contest'
  •  COPY and PASTE undang2 wajib contest and cara cara contest ini ke dalam entry anda
  • after that,tulis kat  situ which entry yang korang suka ..
  • pastu korang tulis SEBAB kenape korang suke entry itu (contoh " gua suke betol entry ni sebab entry ni buat gua rasa panas..jage ko woot woot..pastu bla bla bla dan sebagainya" )
  • mcam itu lah lebih kurang yer..nak maki maki pon boley..markah tak tolak..haha
Ok . . Macam ni , Nelly suka Contest yang diadakan oleh Woot-woot . . . 
Especially sekali contest Style your hijab contest ^^ . .
Nak tahu kenapa ? Nelly rasa dengan adanya contest macam ini , ia menggalakkan semua orang untuk berhijab atau bertudung bagi perempuan lah ye . . . Manalah tahu dengan contest macam ini , perempuan yang tidak bertudung juga akan bertudung . .  Mungkin bukan sekadar contest sahaja , mungkin boleh membuka pintu hati masing-masing untuk berubah . .  Nelly singgah-singgah blog blogger lain , ramai juga yang join contest ini . . Sangat-sangat terharu sebab dapat sambutan yang menggalakkan even bukan Nelly yang anjurkan . . Nely juga suka contest macam ini selalu diadakan untuk memberi kesedaran kepada blogger yang lain untuk mendapatkan lebih pahala dengan mudah . .  Tambahan lagi ia merupakan salah satu yang berkaitan dengan agama Islam . . Ini juga contest Nelly yang pertama . . Nelly tertarik untuk join . . Nelly suka contest ini dari awal . .
Nelly sangat berharap supaya Woot-woot adakan lebih banyak lagi contest yang berlandaskan agama Islam . . Nelly always SUPPORT  contest-contest wOOT-wOOT ! ! 


Sekarang Nelly nak tag dekat :


Syud toink2

Misz Niwa
Myhatiku



7 comments:

woot-woot said...

wah terharunya ade orang support :)

thanks sangat sangat ! ^^

woot-woot said...

thanks taw ! :)

nelly said...

hehe . .
sama-sama

;)

myhatiku said...

mekasih nelly 4 da tag..=)

nelly said...

sama-sama

E.d.Y said...

good luck k..moga ada rezeki awal tahun..hehe

nelly said...

terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...