Friday, January 7, 2011

Giveaway from Zihah

Elvy Nellysha | 6:18:00 AM | 2Comments |
السلام عليكم

Nelly join ini setelah ditag oleh Fatihah . .
Terima kasih ! !

Syarat-syarat nya ? ? ?


1-Follow blog Zihah *tak yah follow kalau tak nak tapi peluang untuk menang lagi cerah kalau follow*hehe XD
2-Copy the picture by click ctrl+c dan link to page Zihah tau :)
3-Jawab soalan-soalan ini
-Apa wish korang untuk Zihah ? *doa kan zihah punya SPM skali kalau boleh* Amin :)
-Apa benda yang paling berharga pernah korang terima masa hari jadi korang ?
4-Tag 2 orang .*ingat nak suruh 10 tapi byk sgt ar* HAHA XD

Wish untuk Zihah 

*Memandangkan kita ini sama-sama baru lepasan SPM , pastinya mahukan keputusan yang terBAIK masa result nanti kan ? Jadi , Nelly doakan supaya Zihah dapat keputusan yang CEMERLANG ! AMIN ! ! Nelly juga harap Zihah selalu belajar daripada kesalahan untuk mematangkan diri . . Banyak dugaan , tapi kita kena tempuh dengan sabar . . Di dalam dunia blog ini , kita berSAING SECARA SIHAT dengan ramai orang . . Semoga Zihah dapat menjadi salah satu BLOGGER yang cemerlang dengan entry yang baik atau lebih baik ! ! Selalu memotivasikan diri ke arah yang penuh kebaikan . . Eceh ! Dah macam ceramahlah pulaakkk ! ! 


Benda yang berharga semasa hari jadi 

*Banyak sebenarnya . . Salah satunyaa ucapan dari kawan-kawan ! Itu satu benda yang paling berHARGA dan berNILAI bagi Nelly daripada hadiah sebab diorang ingat tarikh hari jadi Nelly walaupun Nelly tak ingat kalau masa itu hari jadi Nelly . . Nelly sangat-sangat menghargai kepada mereka yang berkawan melalui ALAM MAYA dengan menghantar gambar-gambar yang comel tanda untuk wish birthday Nelly . . Terharu o0o masa itu . . Macam nak nangis saja masa itu ! ! Ada juga orang ingat Nelly . . . 


Nelly tag dekat : SHOUTBOX !

2 comments:

Grape Moon said...

Nelly,zihah sgt suka wish tu :) Amin :) semoga kita dpt berkawan dgan lebih rapat ^^ Amin .:)

nelly said...

ikhlas dari hati ~
terima kasih ..
amin

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...