Saturday, January 22, 2011

What's your colour contest

Elvy Nellysha | 11:48:00 PM | 12Comments |
السلام عليكم

Sekarang musim orang tag Nelly lah ! ! Wah . . Korang . .
Terima kasih sebab tag Nelly .
Kali ini , terima kasih dekat : Feeza

Bagi Nelly siapa yang tag Nelly , dorang ingat kat Nelly . . .
Korang memang baik ! ! ! Sayang korang . . .


Syarat-syarat : 

1. FOllOw blOg AMY and MIRA in Order tO get recent updates abOut dis cOntest.


2. Since that we Ollz nie manyak baik hati hehe, kOrank hanye perlu buat SATU entry yang RINGKAS with a title What’s yOur cOlOur cOntest.


3. Copy and paste banner tue kat ruangan entry kOrank and sidebar. Linkkan skali banner tue pada cOntest. Tak kisah laa nak link kat blOg AMY ataw MIRA.


4. POst kan juga satu gambar kOrank yang kOrank ase palin MENARIK antara gambar kOrank yang lain. Tapi need tO bare in mind that gambar tue mestilah related tO yOur favOrite cOlOur.






Nelly suka warna merah dan hitam . . I like !!!!!
Sejak dari dulu dan selamanya ..
Macam matching saja . . .


Tag di SHOUTBOX !

12 comments:

nAs; The best in ME said...

thanks gurl cOz sudi suppOrt cOntest nie.

merah+hitam=kOmbinasi yang menarik.

all the best ^_^.

nelly said...

welcome . . .

hehe . . InsyaAllah .

hiro said...

semoga menang.keh2

ferra ferro said...

merah hitam nampak elegan .
good luck ye ! =)

zaty luvlianncezzz said...

sudi lah terima award ine

come!!!!!!

http://eityzaty.blogspot.com/2011/01/award-cool-wink2.html

nelly said...

hiro : maceh .
=)

nelly said...

ferra ferro : betul2 . .
hehehe ..
thank you .

nelly said...

zaty : hehe . .
nelly amek ya ..
maceh ..

kamarukom said...

kamu pun join! gudlak nelly!

nelly said...

yup ! thank you !

✿ milly molly ✿ said...

tq yaw ! :)
gudlux !!

nelly said...

welcome ..
maceh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...