Tuesday, January 18, 2011

Terima kasih pada yang memberi komen dan pada yang membaca blog Nelly

Elvy Nellysha | 8:18:00 PM | 16Comments |
السلام عليكم

Nelly memang nak ucapkan terima kasih dekat korang-korang yang pernah komen-komen dengan Nelly .
Yang tinggalkan jejak . .
Yang pernah tulis entri tentang Nelly . .
Tapi , Nelly tak sempat nak update ucapan terima kasih .

Hari ini , Nelly nak buat ya . .
Terima kasih juga dekat korang-korang yang pernah review blog Nelly . .
Yang letak Nelly dalam BLOGLIST korang .
Yang singgah 1 hari sekali untuk tinggalkan jejak .
Yang ceritakan keperibadian Nelly . .
Tak lupa juga yang tekan butang LIKE untuk FAN PAGE Nelly . .

Memang terharu gila ! !
Ada juga orang hargai Nelly  . .
(Nak nangislah pulak . . Cepat sensitif betul . . )
Banyaknya nak ucap terima kasih . Haha . .


Terima kasih juga kepada Nurul Amira sebab memberi sedikit ulasan .
Nelly anggap ia sebagai satu respons yang positif juga ya . .
Tak lupa pada korang-korang yang memang baik dekat Nelly even Nelly baru lagi dalam bab-bab blog . .


NELLY SAYANG KORANG SEMUA !

16 comments:

Suhami Ahmad said...

Hihi, Atok nak ucap mokasih gak sobab sodi singgah umah atok
^_^

nelly said...

sama-sama atok . .
Nelly memang suka singgah-singgah . .

=)

MiSzy DiaN said...

yeeeeheee...
sayang adik nelly juga..
^.^

nadzirah aqilah said...

thanks ntuk nelly juga..

sayang nelly jugak! hehe

nelly said...

kaka : adik pun syg kaka ..
=)

nelly said...

nadzirah aqilah : sama-sama ..
sayang kamu juga ya !
=)

|| amira || said...

nama saya salah eja la :)
nurul amira .
hehe.
apape pun , thanx nelly ^__^

nelly said...

ala ..salah ke ?
sori . .
nelly betulkan .
sama-sama

=)

zaty luvlianncezzz said...

nelly nie peramah sb tue owg rajin melawat

hi3

nelly said...

yeke ?
maceh .

-[miracle]- said...

aww ! so sweeeet :D

nelly said...

haha . . yeke ?

cewah2 . . .

=)

KUREKURE COMEL said...

hehehehe...kurekure comel syg jugak...

PuanBee said...

sama2 hehee

nelly said...

kurekure comel : hehehe

nelly said...

puan bee : ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...