Monday, January 3, 2011

Jom letak blog anda dekat bloglist woot woot ^^

Elvy Nellysha | 6:40:00 PM | 2Comments |
السلام عليكم


Terima kasih Nelly ucapkan dekat Miss Nur sebab tag dekat Nelly benda ini yang telah dianjurkan oleh Woot-woot . . Nak tahu Kelik sini . .

Woot-woot buat 2 bloglist iaitu HOT PERSONAL BLOG dan A MUST VISIT BLOG . .
Bagus kan ? Jomlah join ramai-ramai . . Hehe . .


Syarat-syaratnya :



  1. follow woot wootc
  2. Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
  3. dalam entry tu korang  letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
  4. then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative  or campur campur..
  5. korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
  6. tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
  7. tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you
Actually , blog Nelly ini campur-campur . . memang suka betul campur-adukkan entry-entry Nelly post . . Tapi , adalah label untuk memudahkan pencarian . . Hehe . .


1 . Siap !
2 . Woot-woot bloglist . . Bagus juga adakan macam ini . . . Sebab always support your contest . . . Saya mahu dekat bloglist woot-woot . . ! Hehehe . . Siap !
3 . Siap !
4. Bagi Nelly campur-campur . . kalau delihat dari segi entry lah ye . . Memang campur-campur tapi adalah label untuk senang menggeledah . hehehe
5.  Nelly suka Style your hijab (Menarik !)


Nelly suka Blog jadi bukti di akhirat (Menarik)


Nelly paling suka entry Bila tamat zaman persekolahan (Rindu masa itu . .)
6. Tag dekat :
Diamuslima
Kusut musut
http://inibelogaque.blogspot.com/ 
Siap !

2 comments:

woot-woot said...

hoho..thanks sebab join okie ^^

nelly said...

hehe
sama-sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...