Tuesday, January 18, 2011

Ambil kursus blog dengan Nelly ?

Elvy Nellysha | 6:27:00 PM | 25Comments |
السلام عليكم


Kalau semalam , bila buka FACEBOOK , respons positif yang diberikan . .
Respons positif


Tapi untuk kali ini , bila buka FACEBOOK , ambil kursus blog dengan Nelly ?


Ika sayang , Nelly baru lagi untuk ajar .
Tapi , untuk bagi url blog-blog yang boleh mengajar tutorial , tak ada salahnya . .
Ini antara yang Nelly belajar masa mula-mula dulu . .

25 comments:

nora said...

i pun belajar buat blog dari blog (ape aku ckp ni tetiba pening sendiri)

MiSzy DiaN said...

aisehhhh dia dah buka kursus tutorial da..hehehe

|| amira || said...

wah , saya pun nak belajar blogging dengan nelly la..
hahaha~

puteri ain said...

yeah ! sharing is caring..thanks nelly..:)

nelly said...

nora : haha . .
nely faham maksudnya ..
=)

nelly said...

kakak : belum lagi ..
ilmu belum cukup .
hahaa

nelly said...

amira : haha . . mana yang nelly tahu , nelly tolong lah ..
=)

nelly said...

puteri ain : betul ..
maceh ya ~
=)

MiSzy DiaN said...

cukup dah tue dik..hehe..
blh la ajar blogger yg lain..hehehe..

nelly said...

mana yang adik tahu , adik tolong la ..
=)

NURUL NADIAH MAMAT said...

thanks nelly..... =)

nelly said...

sama-sama
=)

A'IM said...

banyak ilmu..leh kongsi

nelly said...

yup ..tak boleh kedekut ilmu
=)

Suhami Ahmad said...

atok dulu pun mulo dari zero
^_^

nelly said...

haha . . tapi , lama-lama pandai gak bab-bab ni sikit2 . . .

=)

MJ said...

nnt nk try jenguk tuto baru lah..thanks nelly..asek nk cbe tuto baru je..haha..

nelly said...

Mj ni da2 saja .
hahaa

PuanBee said...

bee pun duk ikot tutor blog org jer...ada lagi tu..

maribinablog
tenikbuatblog
jeritanblog

nelly said...

trima kasih sebab bgitahu
=)

Eriyza said...

Salam...
Sy owner Kita Bertemu Kerana Ilmu. Terima kasih kerana melinkkan blog sy di sini.

Cheers,
Eriyza

nelly said...

sama-sama .
sekadar berkongsi
=)

zulaikha rafiiq said...

saya suka laman blog ni..
heee ~
thnx yunk...
mlu la ika ~~
suda puas ati gn blog ika skg..

nelly said...

hahaha ..
bagus2 .

Anonymous said...

unlock iphone 4
iphone 4 unlock
how to unlock iphone 4

http://www.linux-tutorial.info/modules.php?name=MReviews&op=show&rid=58 http://www.shatterbox.com/video/max-and-jason
i have a popup (securityTool) it will not let me run anything, it just keeps popping up and stopping every thing i try to do. i have a anti virus but it tells me all is ok, please help
unlock iphone 4 iphone 4 unlock

unlock iphone 4 [url=http://unlockiphone44.com]unlock iphone 4[/url] unlock iphone 4 iphone 4 unlock

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...