Monday, January 3, 2011

Kenapa cerita KOREA best ? ?

Elvy Nellysha | 9:36:00 AM | 15Comments |
السلام عليكم

Hari ini Nelly nak buat entry kenapa cerita KOREA best ? ?
Apa pandangan korang ? ?
Adakah sebab pelakonnya semua hensem ? ? (Bagi perempuan)
Sekadar gambar hiasan 

Adakah sebab pelakonnya semua cantik-cantik ? (Bagi lelaki)
Sekadar gambar hiasan 

Tapi , memang tak dinafikan , cerita Korea ini memang best . .
Macam dalam novel . .
Sangat-sangat romantik . .
Kenapa jalan cerita dia berkesan ?
Sampai boleh mengalirkan air mata dan orang akan ingat cerita tu . .
Bukan cerita saja , nama barisan pelakon yang susah nak sebut pun boleh ingat . .
Lagunya jangan ceritalah . .
Sampai boleh nyanyi tak payah tengok lirik . .
Maksudnya ? Yang itu sapa yang faham bahasa doranglah . .
Hehehe . . Nelly tak faham kalau tak tengok maknanya . .  

15 comments:

KUREKURE COMEL said...

cite korea best...mina like2 sgt....hehehe....

nelly said...

hahaha

nelly jugak . .
tpi pelik . .
korea ini ceritanya selalu dapat perhatian . .

Breakerz said...

entahlah nelly.. citer korea mmg besh sampai tak terkata.. sampai kita sanggup tggu berjam2 nak tgk citer tuh sampai abis.. kuat betulah penangan citer korea nih.. ahhaha.. =)

PuanBee said...

nelly bee tak tengok sangat lah!hui tp pelik jugak ramai yg suka!

nelly said...

bee : hehehe . .
Nelly jugak .
tapi tu la . . ramai suka cerita ini . .

nelly said...

ha . . tau tak pe . . besh o0o even tak tengok dari awal , .

diamuslima said...

btl2... cerita korea memang best... mungkin sbb pelakon2 dia hensem2 and cantik2 selain dr faktor jalan cerita yg menarik... kadang2 berangan mcm akt cerita tu... hehehe

nelly said...

Hehe . .
dah tahu . .
hehehe . .

aish ! sama lah .
:D

Anna said...

dulu minat sgt2 sbb senang nk dpt cter korea dri kawan.skrg xdpt sgt jdi dpt kurangkn.klo dlu smpy pagi tgk gara2 nk hbiskn 26episod! ;)

nelly said...

wow . .
rajinnya . .

nelly mungkin tak fanatik itu

hehehe

syud toink2 said...

suka cerita korea!heee ^^
besh gila!
hahaha,kena bukak youtube baru faham maksud dia.bhahaha~
pelakon lelaki hensem plus boleh buat cerita itu lagi menarik XD

nelly said...

sebab ni lah org minat

hehe

Sindarella said...

ngee~ tak tgk sgt cite korean..
msa BOF dlu meletopp ponn Fatihah x tgk jgkk..tapi kengkawan dalam kelass cerita punya detail sampai tayah tgkk pun dah blh taww cmne..HAHA ! nama tak perhhh mang arr susa nk sebut..

nelly said...

wow..cmtuh sekli org minat cter nya..=)

Miss Anis said...

suke sgt dgn cite dan lagu2 korea...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...