Saturday, January 15, 2011

Nelly , awak ada bf tak ?

Elvy Nellysha | 8:56:00 AM | 14Comments |
السلام عليكم

Nampak tajuk tu ? Soalan cepumas lah ! ! 
Nelly nak jawab macam mana ya ? Ada ke tak ?
Jenuh nak jawab . . .

Tak ada KOT ! Hahaha . . Percaya ? Percayalah ! ! 
Actually , banyak sangat orang tanya soalan macam itu sebab Nelly tak pernah tulis tentang pakwe-pakwe kan dekat entri blog ni . .

Ada yang cakap ''Nelly , kalau awak tak ada , nak bagi abg saya"
Amboi . . Macam barang saja . Hahaha . . 
Jawapan Nelly "Tak mahulah ye . . "
Sorilah , nak cakap ada susah , nak cakap tak ada pun , susah . .
Senang-senang lebih baik ada BFF !
Boy friend forever ke Best friend forever ni ? ?
Mana-manalah . Hehe . . 
Tunggulah masanya . . Belom sesak lagi .

1 hari nanti ! Haha . . . Jangan nak berteka-teki pula . . . 

14 comments:

myhatiku said...

wah..blog b'wajah baru..nice sgt..=)
pakwe tu ape ye..haha

nelly said...

hehe .
sekli sekala tukar sselera kan .
hehehe

pkwe tu apa ya ?
hehehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

soklan cepumas tuk nad jugak...
kadang2 naik rimas......

nelly said...

memang rimas . .

iwan_dextrous said...

hihi..ye je nie

btw iwan tag nelly

Dextrous cyber life

misSbLurRy said...

stuju.....
wakakakka

boy friend forever = kawan lelaki selama nye......

alallala

HAZWAN17 said...

BF ke GF ke wat masa sekarang tak penting sangat kot hehe

MJ said...

same la ngan mj..mmbr2 suke tnye..mj pun jwb maen2 la kate ade..haha..pas2 ade mmbr mj ni pun suggest abg die kt mj,haha..bkn buat kapel tau, terus buat kawen..aduhh...haha

Sembang Hari2 said...

Terima kasih kerana sudi menyertai "Contest" GA pertama blog sembang hari2..

Di sini ada berita baik untuk anda.. Anda sekarang berada pada kedudukan pendorong terbanyak pada minggu yang ke 3..

Namun begitu berita kurang baiknya anda seri dengan seorang lagi blogger..

Justeru itu anda perlu pergiatkan sedikit usaha untuk memenangi hadiah pada minggu ke 3.. Penyertaan pada minggu ke 3 akan tutup pada hari ini pada jam 12 malam..

Sekali lagi saya ucapkan ribuan terima kasih kerana sudi menyertai GA ini..

Semoga Berjaya

nelly said...

hazwan : haha . . bff penting yer..:)

nelly said...

mj : wah . . suda mau sampai jodoh ka ?
hehe

nelly said...

sembang hari-hari : terima kasih bagitahu .
=)

diamuslima said...

klu x ade pun x ape.. hehehe

nelly said...

yup .btol2 .
hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...