Friday, January 7, 2011

Contest kami berbaju kurung/melayu tetapi kami tetap otai

Elvy Nellysha | 4:48:00 AM | 8Comments |


السلام عليكم



Nelly join ini !
Terima kasih pada Deena sebab sudi tag Nelly untuk join ini . . 
Terima kasih ! 
Syarat-syaratnya :


0.o amik picture MrK(teddy bear) diatas dan buat satu entry khas utk contest nie
0.o mesti follow http://ishsayang.blogspot.com and tag 3 orang(mereka juga perlu follow)
0.o LIKE Ishsayang on facebook (sidebar)
0.o linkkan contest nie dan ble da ciap anta link anda kat ruangan komen entry nie . jangan anta kat shoutbox taw .

Nelly suka bear tu ! Haha , , ! Tapi hanya untuk banner saja ? Hehehe . . Nelly ada bear besar lebih kurang macam itu ! Sedap dipeluk . . Hehe . . 
Contest :
Kami Berbaju Kurung/Melayu Tapi Kami Tetap Otai

Ini pula gambar untuk contest ini :


Nelly yang berbaju hijau campur-campur oren tu . . Yang mana ? Yang buat PEACE tu ! Hehe . Actually , orang yang tolong ambil gmbar ini suruh buat gaya bebas ! Jadi , kitorang buatlah gaya bebas . Setelah gambar diambil , Nelly suka gambar ini . . Nampak semua tak adalah mengGEDIK sangat kan ? Even selalu mengGEDIK saja . . Haha . .
Gambar ini kenangan raya 2010 yang telah diambil ditanggan rumah makcik yang sedang buat OPEN HOUSE dekat rumah dia ! . . Suka-suka saja kan ? Biarlah , janji berhasil untuk menghasilkan gambar yang terBAIK . . Perasanlah pulak . .Yang lain itu semua cousin Nelly . .
Yang berbaju ungu itu ! Yang mahu CIUM itu ! Haha . . Itu adik Nelly , . Namanya Najwa Farha . . 
Bila ditanya ''kenapa buat mimik macam tu ?''
Dia jawab ''Actually , nak terBERSIN . Tapi , takut orang marah , cover dulu !''
Hahaha . . . Macam-macamlah  ~

Nelly hantar tag di SHOUTBOX !

8 comments:

MiSzy DiaN said...

ada tag utk kamu..

http://miszydian.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-paling-comel.html

Sindarella said...

joined !
thanks tagging ^^

nelly said...

hehe...terima kasih juga sebab sudi join . .

nelly said...

miszy dian : terima kasih ~

combi said...

da tengok ! n follow trus =)

nelly said...

terima ksih

=)

Cik Embun said...

cam best jaaa contest nih..

nelly said...

hehe..

jom join ~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...