Sunday, January 2, 2011

Nelly Dapat Award (5)

Elvy Nellysha | 12:36:00 AM | 6Comments |
السلام عليكم


Alhamdulillah , dapat AWARD lagi . ., terima kasih dekat Cik Timmy sebab tag award ni kat Nelly . . TERHARU


1.Cik Timmy  (boleh tukar link url yang korang nak)

Hehe . . mahu cerita sesuatu . . Actually , nak cakap . . Cik Timmy ni comel tau . . baik dan peramah . . Sebagai kawan blogger di alam maya ini , bagi Nelly dia baik . . Bukan sebab bagi AWARD aje , tapi suka blogwalking cam Nelly . . haha

2. Nama blog dan kenapa taruk nama blog ini ?
Actually , nama nelly suka sangat EMILY yang EMO tu . . tau kan ? ? Tapi kat situ dia selalu tulis EMILY THE STRANGE . .
Jadi , Nelly tukarlah jadi nama Nelly . . hehe . . Nelly The Strange . . hehe . . Suka2 je kan ?

3.  5 perkara yg korang suka
*Suka baca novel (perkara baru ! hobi baru sudaa . .)
*Suka amek gambar . . (ingat nak jadi fotographer . . kih2 . .)
*Suka on9 (Sanggup duduk depan komputer 24 jam untuk on9 dan update blog sampai lewat malam . haha . .)
*Suka warna hitam , putih dan merah . . .
*Suka main mesej (sebab tu kredit selalu kurang . haha .)



4. 5 perkara yg korang benci


*Benci kalau orang kacau masa tengah on9 


*Tak suka cicak ! ! (Sanggup tukar baju kalau cicak kena kat baju . . .)


*Tak suka makan pedas2 (Tak tahan !)


*Tak suka orang tuduh2 tapi tak pernah siasat (Ada ke ? ada lah !)
*Tak suka exam ~

Nanti Nelly bagi tahu sapa Nelly tag ok . .




6 comments:

Tim Cik KupuKupu Ungu said...

tq nelly..so much,. hehe..
ade2 je nelly ni ckp bukan2..
thanks taww..
:)

nelly said...

hehe . .
cakap mende yang betul lah..
:)

Sindarella said...

TYVM Nelly !!
^^ ur blog is moree nicer !!
love it !

*bkn sebab award ni taw !!

nelly said...

terima kasih yer . .

hehe

Anna said...

nelly, anna xtaw mne satu award yg nelly tag >.<

nelly said...

nanti nelly bg tahu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...