Wednesday, January 26, 2011

Janganlah tag CONTEST , SEGMEN atau GA dekat shoutbox

kindergartenlibrary | 8:33:00 AM | 39Comments |
السلام عليكم

Kehadapan korang yang comel dan handsome macam anak patung atau teddy bear yang Nelly sayangi .
Semoga berada dalam keadaan yang sihat disamping keluarga tercinta . . 

Cewah , ayat permulaan sudah mula ayat surat kiriman tak rasmi . Blalah ko Nelly . Haha . . .

Actually , Nelly nak buat pengumuman ! !

NELLY SUKA JOIN CONTEST , SEGMEN atau GA ! !



Jadi , dengan senang hati Nelly nak bagitahu TAGlah sebanyak mana pun dekat Nelly . . .

Tapi , tolong jangan tag dekat SHOUTBOX ! !
Sebab , kadang-kadang Nelly terlepas pandang . .
Tak dapat balas jejak atau tulis komen dekat entri korang .
Jadi , kalau sesiapa yang masih DEGIL , Nelly tak komen atau tinggalkan jejak .
Minta maaf !






Maksudnya , Nelly tak perasan . Kalau tinggalkan di mana-mana entri , Nelly boleh perasan lagi . .
Kalau dekat SHOUTBOX ! Nelly tak perasan . . .
Maaflah ya ~

39 comments:

Puan Besar Shag Yahaya said...

Haa~ Dorang mmg suka drop tag kat SB. Susah lah. Sebab jenguk SB tak selalu. Better drop kat komen. tak kesah lah tak nak komen pasal entri pom. Kan kan?

;D

Cik SCC said...

ok3..
lain kali law ada pape, SCC tag nelly la pulak ;)


Latest entry : Sayang,Nak Pegang Sikit Boleh??

kindergartenlibrary said...

puan besar shag yahaya : yup . .
=)
tahu pun

kindergartenlibrary said...

sicomot -comel : yup
maceh . .

Cik SCC said...

nelly join eh GA tuh

hehe..nak tag nelly tadi.
tp tak jumpa link..hoho

Cik SCC said...

ni haa linknya

http://sicomot-comel.blogspot.com/2011/01/1st-ga-pearl-by-moon.html

❤Mrs. Myra❤ said...

next time kalo ade contest or G.A, bole ar tag nelly kan...
:)
don't worry, tak tag kt sb pnye..hehe..^^

Unknown said...

suke kene tag ye??nnt tag akan sampai...heee~

Anonymous said...

owh..
suke main tagged ye..
dulu kt blog lame kite ade bnyk..
next time if ade kite tagged nelly oke =D

Unknown said...

dah kene tag
http://anaksalam.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-paling-comel.html

mie said...

ok!!!
rasanya gue pun camtu gak..
kdg2 xtahu..
hihhi

z.u.n.a.i.d.a said...

wah ingatkan dah xnk join..
k..noted! miss nely yg comel!

jt said...

Terima kasih jadi rakan sya ..
salam kenalan ...

fyna ahmad said...

hehe..naseb baek slalu drop kt komen....da taw da...mesti terlepas pandang....mcm saya gak....

Bee said...

nelly...mcm mana nak higlight kan hurup mcm nelly buat tu yer,,akk nk letak kaler lain2 kat tulisan pun tk boleh !


akk suka gak komen entry tapi ada yang suka tinggal jejak kat sb akk bls kat sb jugak le..!

Eja Razif said...

so kite komen di sini...;')

kindergartenlibrary said...

sicomot comel : maceh , nanti nelly join . .

kindergartenlibrary said...

gula gula hati :
bole saja tag nely
=)

kindergartenlibrary said...

bukan photographer : maceh tag
hehehee

kindergartenlibrary said...

f.a.r : bolee2
=)

kindergartenlibrary said...

mie : hahaha

jangan buat lagi
=-p

kindergartenlibrary said...

Jt : salam kenalan juga
=)

kindergartenlibrary said...

fyna : hehe

=)

kindergartenlibrary said...

puan bee : nely bagitahu nanti
=)

kindergartenlibrary said...

eja : hehe
=)

NARDtheNERD said...

lama dah tak buat tag...
busy sgt..
:)

MiMie AddNin said...

ooo..
nelly pun mcm saye jgk ye..
obses ng pertandingan ni..
hehhehe
nnt pasni leh la tag nely ye..
ok..
thanks for ur wish..

Anishaway said...

cik nelly janganlah risau, anish takan hantar pape kat SHOUTBOX cik nelly melainkan anish blogwalking saje.
sebab anish punye SHOUTBOX tak boleh nak access ! tettt !

hehehe

imaza93 said...

hehe , okey2 :) nanti bole tag nelly banyak 2 :)

Hawa A Latip said...

jom join contest ni:

contest gambar tak nampak muka paling cool

http://rrsaid.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

Hawa A Latip said...

hehe. sorry tak perasan nelly dah join pun contest tu..

kindergartenlibrary said...

Nardthenerd : hehe..try ambil masa
=)

kindergartenlibrary said...

addnin : welcome
=)

kindergartenlibrary said...

anishaway ? wah ..
maceh2 .. .

kindergartenlibrary said...

imaza93 : wah .
bole2 . .
=)

kindergartenlibrary said...

hawa : hehehe

tq juga ajak
=)

Unknown said...

xpasan plak nelly da join contest yang tu..hehe...sebab banner contest kat bwah ni gerak2..malas nak tunggu semua.. :P

kindergartenlibrary said...

Aku bukan photographer : hehe . .
faham2 . .
=)

CikTeddyCorner said...

same la kite..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...