Friday, January 14, 2011

Tempat nak cari template lawa-lawa dan hensem-hensem

Elvy Nellysha | 7:27:00 PM | 19Comments |
السلام عليكم

Korang nak cari template blog tak ? 
Nelly tahu 1 je tempat nak cari template blog . .
Jadi , Nelly mahu kongsi dengan korang-korang yang tengah mencari template untuk menCANTIKkan lagi blog korang  . . Hehe . . 
Ramai yang tanya Nelly . .  Kasihanlah pula tak tolong kan ?
Nelly dah banyak kali tukar template . . 
Banyak merayap . . . 

Dekat tempat ini , ada macam-macam walaupun tak banyak tapi mesti ada yang menarik hati . .
Cubalah tengok bagi yang tengah mencari-cari . . 


Kongsi-kongsi ya . .  Tak baik kedekut ilmu . hehe


Cara ambil template :


Pilih salah satu . tekan dekat tajuk template tu . then , korang scroll ke bawah dan pilih download dan download macam biasa . . 
Senang saja  . . 

Tengok sini Rinda template

19 comments:

ila said...

lawa,tp x pandai guna la..

tgk direction dye p0n still x reti.
huhu

nelly said...

senang jerk . . .

nelly bagi tahu dah kat atas . .

miss Fyqa said...

thanx for sharing.
:)

nelly said...

miss fyqa : sama-sama
=)

|| amira || said...

lepas dah download nak buat apa ?
saya tak tau nak tukar template .
huhu

nelly said...

senang jer..jap

ar`na.easy said...

nellyyyy !! i xretilahh nk gna blog ne. erghh~
nk tkat tmplet & so on..
:(

|| amira || said...

kalau nak download free kan ?

|| amira || said...

lepas dah view file , buat ape?

nelly said...

ar'na easy : nnti nelly tolong ya .

nelly said...

amira : free . .jap .
nelly tolong .

|| amira || said...

dah paste , tp die ckp error...
ape ntah lagi.. huhu

nelly said...

nelly boleh bantu

=)

_luVy*dUcky_ said...

bestnye..nk tryla..:)

nelly said...

yup .
cubalah .
kalau tak tahu , tanya jer nelly . .
nelly boleh tolong . .

|| amira || said...

dah add . tunggu di approve .

ni urlnye : http://rindas-template.blogspot.com/2010/12/dont-be-lazy.html


maybe bukan hari ni saya tukar templatenye . tapi nelly bagitau kat fb k :) on my wall .

nelly said...

ok . . nanti nelly bagi tahu . .

sekamar rindu said...

salam..

singgah petang follow ur blog..

****598

nelly said...

terima kasih sudi singgah n folo me ..
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...