Monday, January 10, 2011

Panjang nya ! !

Elvy Nellysha | 8:52:00 PM | 10Comments |

السلام عليكم



Nelly telah ditag oleh : Amira


Panjang tuh !


Full-name : Elvy Nellysha Binti Bahaman . .

Date-of-birth : 17 June 1993 . . 

Age : 18 tahun . . 

Married : Belum . . 

Zodiac : Gemini 

Foot-size : Aish ! tak tahu . tapi paling senang nak carik sebab kaki kecik . . 

Weight : Tak mahulah bagi tahu . . hahaha . .

Heght : Rendah !

Nickname : Nelly (Sedara mara , kawan2 on9) , Elvy (Kawan-kawan sekolah dulu) , Sha (Yang nak ubah panggilan)

High-school : SMK Raja Muda Musa

College/university : Tak tahu . Nak masuk form 6  . .

Last-thing-I've-just-did : Terjah blog Amira . . 

My-room-condition : Kemas

Having-a-relationship ? For-many-times ? : Yes 





About others
Name-of-your-gf/bf-right-now : Tak payahlah bagitahu .

Name-of-the-person-you-miss-the-most-right-now : Ramai lah ~

Name-of-the-person-you-hate-the-most : Tak ada kot . . 

Name-of-the-last-person-you've-hurt : Ramai . hehe . . 

Name-of-your-pet : Tak bela binatang .


About Myself

Pernah korek hidung ? : Soklan pe ni ? haha . .

Pernah baca mesej pastu senyum/gelak sorang-sorang ? : Pernah . Sebab kelakar kan ?

Pernah gayut sampai tertido ? : Tak pernah . . Tapi , kalau mesej . .Mestilah tertidur . Kalau kol , nak tertidur pun boleh bersemangat saja angkat .

Pernah kentut di khalayak ramai ? : Tak tahulah nak jawab .

Pernah tidur dalam kelas ? : Pernah ! ! ! Masa matematik !

Pernah pukul orang ? : Dulu-dulu . .

Pernah nanges depan awek/pakwe ? : Tak pernah la . . Waste my time . haha . .

Pernah kena birthday prank ? : Tak pernah dan harap jangan lah ~

 Firt time

Kena marah : Selalu juga . . Nakal kot . . 

Duduk jauh dari family : Tak pernah lagi

Tengok wayang : Masa kecik-kecik dengan family .

Ponteng kelas : Tak pernah lagi .

Jatuh cinta : Jatuh cinta ? Secret . .

Accident : Tak pernah rasanya . .

Siap ! 

10 comments:

MiSzy DiaN said...

mak aihh..
panjangnya..hehe..
lawa nama adik taw..

adik tk nak tuka tmplete blog ke?
hehe..payah sket akak nak baca mcm ni tp tmplete adik yg skrg ni pn dah cantik..colourful jak..hehe

nelly said...

mekasih akk . .
hehe . .

hehe . . nti adik tuka ye kak

=)

MiSzy DiaN said...

adik asal mana nie??
^.^

nelly said...

selangor . . hehehe . .

KUREKURE COMEL said...

baru tau detail budak ini...hehehe

nelly said...

uish .
diam-diam suda .
hahaha

|| amira || said...

tang korek hidung tu memang soalan tak boleh blah .
hahaha

nelly said...

amira jugak yang tag
hahaha

Nursyahda Faiqah said...

nape nak masuk form 6 ?

nelly said...

nanti nelly bagi tahu kenapa

=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...