Thursday, January 27, 2011

Pergi dan jangan datang balik !

Elvy Nellysha | 6:40:00 PM | 46Comments |
السلام عليكم

Nelly tak suka kau lah !
Kenapa kau asyik-asyik pergi !
Lepas itu asyik-asyik datang balik ?
Rasa macam nak mengamuk saja . .
Tapi , kau bukan boleh bercakap .

Bisu ?
Kau bukan faham pun . . .
Kau tahu tak Nelly tak suka kau . .
Janganlah merayu-rayu lagi nak datang . . .


Lepas itu , kau tinggalkan kesan pula tu !
Mendalam dan terseksa jiwa ini ! !
How dare you . . .
Sedih sangat ini . . .


Datang tak diundang , nak suruh kau pergi ?
Macam tak ada cara saja . . 

Nelly benci kau !

JERAWAT 


PARUT JERAWAT 

Ada petua ? ? ?

46 comments:

FadzMeera said...

pakai bedak sejuk tiap mlm..

F.A.R said...

jerawat ke -__-"
ingatkan ape la tadi..
hahahahaha..
nelly try pakai kertas pasir sagat jerawat tu..
hehe, gurau jew..
nelly try pakai bedak sejuk la..
mane tau menjadi..

dyana nana said...

erm.. biase la tu...
jerawat kan datang dan pergi, x kire cpat atau lambat..
erm... petua nk bg pown x tahu... hee~

Siti Safiyyah said...

petua dia senang jek..jangan picit jerawat dan pastikan basuh muke sebelum tdo..hehe ;)

nelly said...

Fadzmeera : itu saja ?
senang saja kalau macam itu . .

nelly said...

F.A.R : haha . . buat lawak pula .
:D

InsyaAllah try nanti . . .

thank you .

nelly said...

dyana nan : menci gila ada ..
haha

nelly said...

siti safiyyah : wah . .
thank you .
=)

nora said...

takde petua

slalu biar dia blah sendiri jeee
(lama gak ar nk tunggu grrrr-tetiba teremo gak huhuhu ;p)


ENTRY HOT : Malaysia Boleh!

nelly said...

tunggu saja ?
wah . . .
lama tu .

aliza said...

adoi..igtkan ape lh tadi.rupenya jerawat.hihi

atiEy_[azHa] said...

laa, jerawat ke? haha. ades, takda petua la pulak. mungkin perlu jaga pemakanan kot.

princess laila said...

lahh..engatkan apelah tadi..huhu..

kal0 parut jrawat..laila guna fair&lovely tok ilangkan parut tuh..n0t bad lah..bkesan gak..even laila ta salu pkai p0n f&l tuh..huhu

nora said...

nora ,, cmner nak buat link trus tajuk yang kita nak er ?
ajar boleh ?
balas kat komen ya
.............................
bab nk ngaja ni yg fail ni, tu yg tak apply jadi cikgu tuh. I'll try my best chewaaah

kat new entry yg kita nak taip tu kan ada button "Link" kan so letak je la link tajuk (http://....) yg kita nak tu, huahuahuauaa (mesti tak faham kan =p)

tips:

make sure klick tajuk entry yg kita nk link tu, pastu copy link tu tau, baru la bile org tekan akan direct tajuk entry yg kite nak link tu

p/s: takpe2 klau tak faham, roger je ar, nanti noa email, siap print screen lagi, kerana nelly apa2 pun ku sanggup

muah luv u la

A.s.t.i.n.a said...

Go away... go .go.. pimple dowhh


psstt psstt adik sgt comel.. bak sket!

edd said...

kena rajin cuci muka lorh & kalau bole bila cuci pakai air suam then bilas bru pakai air paip . baru kotoran2 uh keluar :)

Mint said...

jerawat ghopenye. ingt hape la td ;)
haha.
pakai oxy ! ;p

sAsyA said...

minum air putih bnyk2 kot hehehe
sy pon ade masalah sama jugk :(

Hanie Puteri said...

saya datang tenguk belogg awak ^^

Myra said...

kalau parut jerawat tu biasa pakai kulit kayu manis nak hilangkan dia.

cara: asah kulit kayu manis, letak air skit..pastu pakai kat muka.

nelly said...

aliza : haha .
tahu pun . .
geram !

nelly said...

atei_(azha) : yeke ?
thank you ya

nelly said...

princess laila : boleh er ?
nak cubalah nanti ..

nelly said...

nora : maceh tayunk !
muah juga .
hehehe

nelly said...

Astina : haha . . .
betul
kena halau !
=-p

nelly said...

edd : wah ..
maceh !

nelly said...

mint : hehe ..
=-p

thank you .

nelly said...

sasya : thank you ya
=)

nelly said...

Myra : thank you
=)

zaty luvlianncezzz said...

zaty pkai bdak sejuk gk cm kak tue kate.. xpn pkai mask

nelly said...

ramai cakap pakai bedak sejuk
hehehe


thank you ..
=)

Suhami Ahmad said...

laa...atok ingat an apo tadi...nebes atok jap

Suhami Ahmad said...

laa...atok ingat an apo tadi...nebes atok jap

nelly said...

haha .
saja nak nak bagi atok nervous . .

misSbLurRy said...

ko try muntah belut....

bedak muntah belut...agak berkesan

nelly said...

belut punya muntah ke ?
hehe

nanti aku try .

Solihin Zubir said...

amek kertas pasir, tenyeh kat muka.. kompom licin trus! heheh..

nelly said...

wah .
main-main tu .
rosak muka
haha

MJ said...

jerawat rpenye..adeh..
xde petua la..mj jenis suke picit jerawat..haha..haa, mj letak ubat gigi kat jerawat tu..lepas dah btol2 kering baru basuh..dan..lepas dah basuh xyah ltk lg dah..tkut tggl parut..

... said...

as salam..
ada banyak petua.tenyeh denagn madu ;) waktu bangun tidur, dan sebelum nak tidur tu.

lagi tu, tenyeh dengan isi buah yuzu.berkesan juga.

zulaikha rafiiq said...

ish..memang benci gler gn jerawat..da tak comel da law ade jerawat.bnci2!!

nelly said...

Mj : thank you MJ .

nelly said...

... : thank you ya
=)

nelly said...

Ika : haha

tahu tak apa . ..

sTaRLighT said...

huhuhu
betul tu nelly mmg x ske

nelly said...

:)

tahu tak apa .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...