Saturday, April 2, 2011

Sumpah malu gila hari ni !

Elvy Nellysha | 12:46:00 AM | 75Comments |



السلام عليكم

Pasal pagi tadi , adalah insan-insan yang add Nelly di Facebook . . .
Ada yang siap maki hamun lagi . Siap kata :

-Nelly ni dengki dengan Yuyu ya ? 
Kalau Nelly dengki dan Nelly nak marah dia , takkanlah bodoh sangat nak pakai akaun sendiri kan ?

-Nelly ni muka tak malulah . Cakap sajalah nak tumpang femes .
Kalau bab femes , buat apa susah-susah nak komen blog orang dengan ayat-ayat macam tu . .

-Nelly ni kenapa ? Cakap sajalah yang Nelly tak boleh femes macam Yuyu !
Agak-agaklah weyh . . . Buat apa femes-femes ? Nelly buat blog sebab tak ada kerja nak buat kat rumah .
Ini pun isi masa lapang . Mana yang Nelly tahu , Nelly ajar . . Mana yang Nelly tak tahu , Nelly tanya . .

-Pergi matilah wey .
Yang ni sumpah sedih nak mati . Bila dah dikata itu bukan Nelly , masih ada juga yang nak marah-marah . . .
Pagi tadi Nelly betul-betul sibuk dengan komen-komen Nelly . . . Hanya membalas komen orang yang mengomen saja . .
Belum lagi jejak orang yang tak tinggalkan komen sampai ada orang IM dan tanya Nelly betul ke dia Nelly yang tulis . .

Banyak lagi ayat-ayat yang agak pedas Nelly terima sejak pagi tadi ~
Sabar sajalah ~

Tapi , sabar Nelly ada hadnya juga kan ? Janganlah lagi ditambah-tambah . .
Suka hati koranglah ~

75 comments:

pRiNCe said...

sabar2...kite berani kerana benar...
takut kerana salah...:)

KHRLHSYM said...

kesian nelly, hanya boleh pinjamkan bahu halimunan untuk nelly pegang.

mizzkechique said...

byk2 sabar yer...

nelly said...

prince : yup ..

nelly said...

khr : haha .boleh je .

nelly said...

mz : tq a lot .

sabenazakey said...

sabar jela,.

misluvcoklat said...

ya allah, knapa smpai jd mcmtu..
apapun sabar kay :')

nelly said...

sabenazakey : yup

nelly said...

misluvcoklat : tq

Kakkoii said...

nelly, belajar la tekan butang DELETE

Fi-Nurul Soosica said...

x pek nelly sabo je :) agaknya sape la yg guna akaun nelly ni, ish ish ish -,-' berani kerana benar ok :) doa je supaya org yg guna akaun nelly tu dpt balasan dia balik :) sesenang kan kita BAKO je dia tu ;D

nelly said...

tengah belajar ~

eyjalukman said...

sabar ehh nelly ;)

nelly said...

Fi-nurul : yup ..bako je ..

mizzkechique said...

gud gurl... chill ok..

Shafiq said...

sabar ek.. :-)

nelly said...

eyjalukman : tq

nelly said...

mz : ^^

nelly said...

shafiq : yup ..
^^

nano said...

sabar la yunkkkk,,,tuhan nk uji tu,,,

nelly said...

tengah sabar ..

syazana.not.single said...

uish, klw jd kat sy, sy dah delete blog. huhu. sabar lah nelly, kmi tau nelly x mcm tu. =)

nelly said...

nak delete tapi sayang ~

MiMie AddNin said...

sabar nelly yee..
adat la tu..
nak wat camne dah...
nnt dorg diam sendiri la tu..

farah wahedda said...

NELLY sabar NELLY..farah pon sedh bile baca ayat2 diowng yang kasar tu..T_T

Hazrina Erin said...

nelly,jgn sedih eyh?nelly pu famous gak^^

SYAFIQAH / S said...

chill babe..nelly terbaik :)

haslinda said...

nelly,saya pn ada komen kt blog yuyu pasal nelly. i'm sorry k..

rj Etika said...

sabaq ye cik nelly.

Nabila Huda said...

sabar ye..

Freaky said...

sabo je la nelly. biasa la tu x puas ati

Ain Jia Zainudin said...

uisehh ..sape tu nelly? xbole ke dy ckp or tnye elok2 sket ..x agal2 btol lah ..

nelly said...

mimie : yup ~

nelly said...

farah : yup ..agak kejam ~

nelly said...

hazrina erin : tak femes ne pun ..
T____T

nelly said...

syafiqah : tq

nelly said...

haslinda : it's k

nelly said...

Rj etika : ...............(loading `)

nelly said...

nabila huda : maceh ~

nelly said...

freaky : manusia ~

nelly said...

ain : tak baik nak aib kan dia ..

Kasim™ said...

sapa yuyu..ikan jerung?

nelly said...

wah ..takkan tak kenal ...
=='

SuHaiLy azMi said...

sabar la nelly...
orang nie banyak kerenah...
benda yg paling penting...
kita berada kat tempatyg betul...
so lantak la orang nak kata apa...
chill ok...tak mau sedih2... ^_^

nur aisya humaira said...

sabar je laa nelly...:)

Cik Ezy said...

sabau2..
yg jaht tu akn dpt blsan nt!

d_LA said...

berani kerana benar nelly..sbr ye, bnda fitnah ni mmg sakit tp janji bkn nelly yg buat kan..

Cik Bidadari said...

keh keh keh... yg marah awak bagai nak rak tu lelaki ke? kah kah kah... takpun bodyguard dia tak? kah kah kah... releks ok... harap2 dia fahamlah yg tu bukan awak kalau memang benar tu bukan awak... skang nie yg tahu bukan awak diri awak sendiri dengan allah s.w.t... allahkan ada... doa org yg teraniaya selalunya dimakbulkan allah... amin

HajarRasdi [BdkKck] said...

kasim = takkan x kenal yuyu kot? pelik nie.. ish3..

nelly - sabar je laa..org akan cakap mcm tu sebab jeles x boleh jadi mcm kita. senang kata, dia nk jadi mcm nelly tp x boleh. ignore saja org mcm nie. tak payah layan, lg senang. tp hajar taw msti susah nelly nk trima kn. sabar jaa and pk yang ramai sedang support nelly.. DONT WORRY BE HAPPY.^_^

the phantom kid said...

nape dy cakap cam 2 kt nelly?? pape pon..sabar ye nelly..dugaan sume 2..

LiTtle_siS said...

hurm.. sian nelly.. x yah layan sume tu..remove je..

nelly said...

shaily : tq ya ...
insyaAllah ..

nelly said...

nur aisya : tengah kumpul kesabarn ~

pearl jade said...

nelly,besarnya dugaan nelly difitnah mcm ni...sabar byk2 yaa yang

nelly said...

cik ezy : mesti2 !!

nelly said...

d_la : perit2 ...

nelly said...

cik bidadari : tq a lot ....amin ~

nelly said...

HajarRasdi : harap cm tu la ..tq ya kamu ..

nelly said...

the phantom kid : yup ..
kecewa ~

nelly said...

Little sis : memang boleh remove ..kesannya still ada ~

IzREen :') said...

releks nelly.. mmg ade je org yg x puas hati ngan kite.. tp kita jgn lawan ok.. lantak ape dye nak kate as long as kite taw kite x salah.. take care ye dik..

nelly said...

tq kak comel ..
^^

pwincess Lov3y dOv3y said...

sabow k nelly..kalau kita tak wat tak yah takud..pedulikan apa kata org..

nelly said...

yup ..tq a lot !

Miss Dill said...

nelly, kuatkan semangat. kawan2 tau nelly bukan orang sebegitu :)

Miss Dill^^

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

eh apahal sebenarnya?

nelly said...

Miss Dill : mencuba ~

nelly said...

Rina : tengok entri sebelum ni ~

Miss Anis said...

sabar jew k nelly...dugaan semua 2...

nelly said...

yup ..tq a lot !

Cheritera Chenta said...

sabar eh nelly...

semoga org y dengki 2 mendapat balasan y setimpal dgnnya.

nelly said...

tq a lot kamu ..
=)

kay_are said...

mereka sume gile.. so pedulikan je ye.. bese r.. orang dengki ade kat mane2 je =)

nelly said...

maceh KR !
^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...