Friday, April 8, 2011

Review blog by Nelly The Strange !

Elvy Nellysha | 5:34:00 AM | 108Comments |
 السلام عليكم

Nelly siap akhirnya mereview !
Buat masa ini , bila Nelly mahu mereview , masih ada yang mahu letak link .
Thanks semua !

Hanim Roslan



Bagi Nelly , banyak sangat widget . Pakai 3 column supaya jimat ruang . Tak lah sampai ke bawah sangat .
Bahagian shoutbox letak di atas sedikit atau pakai saja buka tutup punya wiidget . . Kalau bahagian bloglist nak jimat , buat aja bloglist macam Nelly . . . Hehehe

Fatma Diyana MB



Blog yang sangat ringan . Tak banyak widget . Letak shoutbox ya !
Warna blog yang lembut ! ! Mana butang follow ?

Ibnushukran



Blog dia bagi Nelly sangat ringan ! ! Really ? Yes ! Tak banyak widget .
Followers yang di bawah boleh pindah ke atas . . Hehehe . .

Myra Anne



Header sangat lawa . Nelly tak jumpa apa-apa kelemahan kat blog kamu !

Wenn



Background agak sakit matalah Nelly tengok . Tukar ya !
Blog sangat ringan !
Sila letak shoutbox ! Hehehe . .

Mahzura Hanim



Bagi Nelly , blog dia sangat ringan bila masuk . . Chatbox boleh buat 3 column .
Jimat ruang dan tidak terlalu ke bawah sangat . .


Gemini Gurlz


Nelly suka header dia ! Pooh beb !
Blog dia penuh dengan pooh dan colourful .
Bagi Nelly , susunan widget sangat kemas .

Memohazel



Blogger comel yang penuh dengan spongebob ! Blogger ini sangat rajin mengomen entri . hehehe
Susunan widget yang kemas dan ringkas membuatkan blog dia sangat ringan !

Fatihah



Header dia sangat sweet seyh ! Jeles bagi peminat Korea !
Nelly rasa elok pakai playlist yang agak ringkas . . Sekurang-kurangnya ia menjimatkan ruang di blog  . . .
Letak chatbox di bahagian atas sedikit . Pakai 3 column untuk elak panjang sanagt widget . .

:Hewonis:


Cun melecun header dia !
Letak header di bahagian atas .
Seriously , blog sangat lawa !

Deeya



Dia masih baru . Update entri selalu .
Letak shoutbox okay ?

Jack



Jom terbang tinggi bersama blog ini ! Haha . .
Ok , letak followers dan shoutbox atas sedikit . Kasi nampak dengan lebih jelas .
Susun widget dengan lebih kemas . .

Myn


Adalah lebih baik masukkan shoutbox ya . Hehe
Blog dia sangat ringan dan simple tapi menarik pada Nelly .
Ada gambar empunya blog . Comel ! !

Cinonex


Blog sangat ringkas . Widget yang ringkas tapi lengkap .
Bagi Nelly , tak nampak lagi kekurangan . . Teruskan !

Eun Mintoo



Widget yang ringkas . Susunan widget yang kemas .
Teruskan dan selalu update blog okay ? Letak widget followers di bahagian atas .
 All the best !

Ms Dyana



Sukanya kat header dia . Muka anak patung tau !
Bagi Nelly , semua dah ok . Cuma susunan widget perlu diperbaiki okay ?

Izreen


Selalu bagi komen memberangsangkan ! Header sweet !
Nelly tak rasa blog dia berat walaupun taruk gambar .
Good ! ! Yang lain , dah okay !

Fasha



Header yang comel ! Nelly tak boleh nak komen apa sebab semua sangat kemas !

Ema Amirah



Tukar background sebab susah nak baca tulisan kat entri . Teruskan mengupdate blog okay ?

Misz Fae


Blogger ni sangat comel .
Pakai 3 column supaya jimat ruang dan tidak ke bawah sangat .
Susunan widget perlu di kemaskan lagi . .

Amira Atiya Mya_Zoe



Blog hitam putih ! Header sanagt menarik !
Nelly suka ! Bagi Nelly , dia jimat ruang dengan adanya tab menu . . .

Salemaziz


Blog dia banyak entri menarik ! Pakai 3 column untuk jimat ruang .
Susun widget dengan lebih kemas okay ?

Fyqa


Sediakan shoutbox untuk mesra alam . .
Widget dah okay . Sudah kemas o0o ! Cuma , letak lagi tarikan di blog . .

Cik Teynteyn


Blog dia sangat menarik !
Blogger comel o0o !
Pakai 3 column jimatkan ruang . .

Topimagine


Siapa tak kenal Top ? Tipu ! ! Top not bad !
Bagi Nelly , blog dia sangat kemas ! Blogger yang ramah !
Entri yang menarik ! All The Best !

It's me Ashikin



Buang kelip-kelip tu . Buang yang jatuh-jatuh tu .
Blog boleh berat . Susun widget bagi lebih kemas . . .

Hazirah Sulaiman

Letak shoutbox di bahagian atas .
Header yang ringkas dan menarik .
Boleh pakai 3 column bagi jimat ruang . .

Diana


Suka headernya ! Tak boleh cakap apa sebab kemas dan cukup semuanya . . .

Acap



Blog simple tapi ringan .
Susunan widget perlu dikemaskan lagi . Okay ?
Followers dan shoutbox letak di bahagian atas sedikit .

Cik Fiza


Besarkan tulisan .Kemaskini segala widget . Kalau perlu pakai saja 3 column . .

Rina Avail a.k.a Cik Betty



Sediakan shoutbox .
Boleh pakai 3 column jika mahu bloglist disebelah kanan  . .

Run Aziluz



Blog simple dan header yang menarik .
Susunan widget sangat ringkas dan blog dia tak berat !
Followers dibenarkan letak di atas . .

Misz Niwa



Susunan widget agak berserabut . Cuba perbaiki lagi  . .
Pakai playlist yang lain okay ?

Ameraida0407



Suka header dia . Ala-ala korean style !
Blog penuh warna lembut . .
Pakai playlist yang boleh di pause okay ?

Jasmin Ibrahim



Buat template sendiri dengan masalah kamu tu . Kalau tak tau , tanya nelly di formspring atau Facebook . .
Susunan widget dah okay dan kemas . .

Sarah Mansor



Suka header dia ! Menarik sangat !
Nelly tak boleh cakap apa sebab semua sudah kemas dan ringkas .
Tambah lagi , blog ringan . .

Izzaty hamzah


Pakai lagu yang boleh pause .
Buang bling-bling tu  . . Boleh berat . . .

Yana Cute



Blog agak berat sebab banyak widget macam jam , kalendar . Buang .
Tukar template okay ? Tak tau nanti tanya Nelly . .
Letak lagu boleh pause . Susun widget bagi lebih kemas .


Nelly minta maaf dekat semua kalau terkasar bahasa ya !

108 comments:

Nadia Mashuri said...

nak juga..
=)

nelly said...

aiseh .lambat ~

IJAT360 said...

chantek la...boleh terjah lepas ni ^_^

nelly said...

terjah !
^^

MiaDiera said...

header diorang lawa-lawa kan:),err jelesnya

nelly said...

mia boleh buat juga !
^^

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

hoho,,nelly,,Shikin baru je ubahsuai blog nie,,sebelum bc entry nelly nie,,hehe,,mekasih bebyk ye nelly,,sudi view blog Shikin (^_^)rajin2 view lah lagi,,hehe (^_^)

Miss Tira said...

Haha, dalam banyak-banyak ni Tira cuma kenal blog Topimagine je. Err Siapa ea gerangan beliau. Hahaha. Top memang best :)

nelly said...

Ashikin : sama2 .

nelly said...

Miss Tira : buat2 tak tau ye ..

'yAnA' Cute said...

thanx,nelly.. (=
yana mmg perlukn komen2 cmnih..
hmm..ad gak keinginan nk tka template nk kasi blog ringan bla nk upload..tp xtau cmne... =(

ツ mIsS NaDEa ツ said...

nakk jugakk ...

nelly said...

kalau tak tau nelly ajar nanti !
=)

nelly said...

Miss Nadia : akan datang tau !

cik pulau said...

siyes rajinnya nelly review..
banyak pulak tu.. wahh..
tahniah Nelly.. bagus sangat..

btw. cik pulau ada tag nelly tuk join contest.. hehe

cik pulau said...

lupa lak nak bagi link.. hehe

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/contest-show-me-whos-your-bff.html

nelly said...

tq cik pulau !

sabenazakey said...

kasi gegar belog dorg,.huhu!! nak jugak!. suke header korea tuh,.

nelly said...

gegar jangan tak gegar !!

ツ mIsS NaDEa ツ said...

akn dtg??
yeh2 ..
xsabo nyee =)

nelly said...

yup ..nely memang akan buat lagi .
=)

sabenazakey said...

sabena kena join nie,.huhu

nelly said...

sabar2 ..
^^

ツ mIsS NaDEa ツ said...

hikhik ..
saia tgguu ~~~~~

nelly said...

menunggu dengan sabar !
^^

Fatma Diyana MB. said...

thanks nelly. saya sangat hargai. wee :DD tapi shoutbox dah letak kat sebelah kanan, dgn follower sekali. mungkin lambat keluar kot. hehe. btw, thanks nelly ! :))

nelly said...

welcome !!

=)

Cik RoSs said...

nak..nak...nak...ehhehhee
kasi komen!! :)

nelly said...

eceh ..lambat ..
=='

♥ wenn ♥ said...

there`s a cbox underneath the blog. it`s been there. maybe you didn`t saw it. btw, thanks for the compliment. =]

nelly said...

really ? hehehe ..sorry ..
^^

farah wahedda said...

nelleyy nak jugak huhuhu

nelly said...

akan datang ..^^

Cik Ezy said...

cik ezy nak jugakkkk..
haha

nelly said...

Cik ezy sudah lepas o0o !
hahaha

zippo miller said...

Zippo terjah Nelly balik, wacha

nelly said...

^^

:: heewonis :: said...

sgt puas hati dgn komen2 nelly ! hehe . good job ! ;D

nelly said...

tq ya !
=)

putryteya said...

laaa... ngatkan boleh tkan blog diorang terus ke link!
kalo boley tkan kan bgus, nelly..

nelly said...

Nelly letak nama baru letak gambar semua .
=)

нαηιмQαtяυηηα∂α said...

Waa saya sorang je takde header.. Hehe.. Thanx nelly.. Tengah cari2 lagi template yang sesuai ni.. Huhu..

nelly said...

tak de ?
really ?

misSbLurRy said...

hui makcik...rajin nyer
btw, aku br prasan lately suka post gambar makanan
ahahahah

Jasmin Ibrahim said...

thnks nelly...tp seyes x pndai buat semua tu....huhuh :-(

nelly said...

Missblury : nasib ko tau ..hahha

nelly said...

Jasmin : nanti nelly ajar ya ..

Wuucin Kimora said...

wuucin xda pon! hahahhaha ;D

nelly said...

hahaha ...dah pernah kan ?
=p

nik farina aishah.... :) said...

nak jugak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nelly said...

lambat req~

i am S!L4H.. said...

makk aihhhh byk nyeeeee...

nelly said...

hehehe ..yup2 ~

ameraida0407 said...

thnkx nelly :) t'harunye . comment yg m'berangsangkan . playlist pown sudah d'tukar :)

nelly said...

sama2 ..^^

izzaty hamzah said...

tenkiu nelly...=)review blog..

izzaty hamzah said...

tenkiu nelly...=)review blog..

Miz Novexx said...

waaaah!! Nelly memang rajin.... tabik springgg la sama Nelly, peeewiiit... heheh

nelly said...

izzaty : sama 2..
=)

nelly said...

Miz novexx : tak lorh ~

SUE said...

eee . jelesnya . sue nak jugak . ngee :(

nelly said...

jangan jels ,,eh ?
jangan sedih2 ..

MiSzy DiaN said...

ai..
taknak review blog akak ke?? hehehee
rajinnya diaa..

nelly said...

kak ta req ..

IzREen :') said...

thx nelly review blog Izreen.. komen nelly sangat membantu..:)

MiSzy DiaN said...

ai? nak req kaaa jua??
hehehe..
review laa gak.. hehehe..

ZACK ENTRY said...

tak sempat nak join..^^,

Alinkiwi said...

bgos ni cara nelly review...ringkas n jujur..boleh diperbaiki..=)

eddy said...

eddytech03.blogspot.com macam mana pulak eaaaa? meanwhile..blog nelly nie too long... cube pakai read more script..baru sng

KHRLHSYM said...

nak juga. ehh lupa dah kene review :p

nulhazwany abdul malik said...

tQ kak sebab kongsi belong2 ni.. nak terjah satu2. hehe

syErAh said...

blog dorang comey2.....=)

HAZIRAH SULAIMAN said...

hey nelly. firstly just wanna say thanks review blog hazirah sulaiman and bg komen sekali :)

'yAnA' Cute said...

nelly,tlg ajr yana ag bole??
ta puas ati ag ngn blog yana nieh..wlupn da ubah cket..hhee .. =)

cikcleopatra said...

waahhh rajinnye nelly ni meng review!

Henry Zackery said...

blog sy xde pun.. T__T

Cepat Beli Sebelum habis !!

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

thanks nelly :)

wanie m'nJ said...

lepas ni nak terjah lah!

lemongrassbeam said...

kenapa belog sy tadeeee :(
hehehe

nelly said...

izreen : sama 2.

nelly said...

miszy dian : sabar2 ..

nelly said...

zack entry : lambat .
=p

nelly said...

alinwiki : mana yang boleh ^^

nelly said...

KHR : hahaha . . . sudah kena dulu .
=p

nelly said...

nulhazwany : silakan ~
=)

nelly said...

syerah : yup ~ ^^

nelly said...

hazirah : sama 2.
=)

nelly said...

cik cleo : isi masa lapang ^^

nelly said...

henry : tak req ..^^

nelly said...

amira : welcome ^^

nelly said...

wanie : boleh2 .

salemaziz said...

tengkiu nelly!!
nanti kite kemas2 blog uw :)

nelly said...

^^

kay_are said...

banyak nye blog yang direview!! hebat2.. nelly memang rajin! hee

nelly said...

tak rajin mana ~

... said...

wa'alaikummussalam..
hoho~
rajinya nelly mereview~
perlukan kekuatan dan masa tu~

haha. kalau saya la. habis tergendala. kerja banyak. adoi


apa petu areview blog banyak2 ni?
hoho~

nelly said...

haha ..memang perlu banyak kekuatn dan perlu banyak masa .tak pasti .hahaha

apleous25 said...

komen blog kite jugak =.=

nelly said...

hehe ..
=)

myn :) said...

thankss sayanggggg ! :)

cik teynteyn said...

terima kasih tau nelly review blog i.
neway i takdelah comel pon.

syg nelly lebih2. cepat & pantas. hihi..

nelly said...

myn : sma2 ..

nelly said...

cik teynten : haha

deeya said...

alamak...nelly dah review blog yang tak aktip...huhu

lau rajin..review lah blog yang aktip..hehe

http://dalamdirikudanhidupku.blogspot.com/

nelly said...

ok2 ..
=)

misz fae said...

thx ya nelly comeyl! ;)

diz is 4 u dear :
http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/04/terima-kasih-kerana-review-blog-sy.html

nelly said...

welcome .
=)

♥ norlida ♥ said...

ala...nelly..ida nak jugak..buat la..buat la (mintak sambil mata berpinar2 mcm kucing lam shrek..hehhee)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...