Elvynellysha



Review blog by Nelly The Strange !

Friday, April 8, 2011 | 5:34 AM |
108 Komen sini
 السلام عليكم

Nelly siap akhirnya mereview !
Buat masa ini , bila Nelly mahu mereview , masih ada yang mahu letak link .
Thanks semua !

Hanim Roslan



Bagi Nelly , banyak sangat widget . Pakai 3 column supaya jimat ruang . Tak lah sampai ke bawah sangat .
Bahagian shoutbox letak di atas sedikit atau pakai saja buka tutup punya wiidget . . Kalau bahagian bloglist nak jimat , buat aja bloglist macam Nelly . . . Hehehe

Fatma Diyana MB



Blog yang sangat ringan . Tak banyak widget . Letak shoutbox ya !
Warna blog yang lembut ! ! Mana butang follow ?

Ibnushukran



Blog dia bagi Nelly sangat ringan ! ! Really ? Yes ! Tak banyak widget .
Followers yang di bawah boleh pindah ke atas . . Hehehe . .

Myra Anne



Header sangat lawa . Nelly tak jumpa apa-apa kelemahan kat blog kamu !

Wenn



Background agak sakit matalah Nelly tengok . Tukar ya !
Blog sangat ringan !
Sila letak shoutbox ! Hehehe . .

Mahzura Hanim



Bagi Nelly , blog dia sangat ringan bila masuk . . Chatbox boleh buat 3 column .
Jimat ruang dan tidak terlalu ke bawah sangat . .


Gemini Gurlz


Nelly suka header dia ! Pooh beb !
Blog dia penuh dengan pooh dan colourful .
Bagi Nelly , susunan widget sangat kemas .

Memohazel



Blogger comel yang penuh dengan spongebob ! Blogger ini sangat rajin mengomen entri . hehehe
Susunan widget yang kemas dan ringkas membuatkan blog dia sangat ringan !

Fatihah



Header dia sangat sweet seyh ! Jeles bagi peminat Korea !
Nelly rasa elok pakai playlist yang agak ringkas . . Sekurang-kurangnya ia menjimatkan ruang di blog  . . .
Letak chatbox di bahagian atas sedikit . Pakai 3 column untuk elak panjang sanagt widget . .

:Hewonis:


Cun melecun header dia !
Letak header di bahagian atas .
Seriously , blog sangat lawa !

Deeya



Dia masih baru . Update entri selalu .
Letak shoutbox okay ?

Jack



Jom terbang tinggi bersama blog ini ! Haha . .
Ok , letak followers dan shoutbox atas sedikit . Kasi nampak dengan lebih jelas .
Susun widget dengan lebih kemas . .

Myn


Adalah lebih baik masukkan shoutbox ya . Hehe
Blog dia sangat ringan dan simple tapi menarik pada Nelly .
Ada gambar empunya blog . Comel ! !

Cinonex


Blog sangat ringkas . Widget yang ringkas tapi lengkap .
Bagi Nelly , tak nampak lagi kekurangan . . Teruskan !

Eun Mintoo



Widget yang ringkas . Susunan widget yang kemas .
Teruskan dan selalu update blog okay ? Letak widget followers di bahagian atas .
 All the best !

Ms Dyana



Sukanya kat header dia . Muka anak patung tau !
Bagi Nelly , semua dah ok . Cuma susunan widget perlu diperbaiki okay ?

Izreen


Selalu bagi komen memberangsangkan ! Header sweet !
Nelly tak rasa blog dia berat walaupun taruk gambar .
Good ! ! Yang lain , dah okay !

Fasha



Header yang comel ! Nelly tak boleh nak komen apa sebab semua sangat kemas !

Ema Amirah



Tukar background sebab susah nak baca tulisan kat entri . Teruskan mengupdate blog okay ?

Misz Fae


Blogger ni sangat comel .
Pakai 3 column supaya jimat ruang dan tidak ke bawah sangat .
Susunan widget perlu di kemaskan lagi . .

Amira Atiya Mya_Zoe



Blog hitam putih ! Header sanagt menarik !
Nelly suka ! Bagi Nelly , dia jimat ruang dengan adanya tab menu . . .

Salemaziz


Blog dia banyak entri menarik ! Pakai 3 column untuk jimat ruang .
Susun widget dengan lebih kemas okay ?

Fyqa


Sediakan shoutbox untuk mesra alam . .
Widget dah okay . Sudah kemas o0o ! Cuma , letak lagi tarikan di blog . .

Cik Teynteyn


Blog dia sangat menarik !
Blogger comel o0o !
Pakai 3 column jimatkan ruang . .

Topimagine


Siapa tak kenal Top ? Tipu ! ! Top not bad !
Bagi Nelly , blog dia sangat kemas ! Blogger yang ramah !
Entri yang menarik ! All The Best !

It's me Ashikin



Buang kelip-kelip tu . Buang yang jatuh-jatuh tu .
Blog boleh berat . Susun widget bagi lebih kemas . . .

Hazirah Sulaiman

Letak shoutbox di bahagian atas .
Header yang ringkas dan menarik .
Boleh pakai 3 column bagi jimat ruang . .

Diana


Suka headernya ! Tak boleh cakap apa sebab kemas dan cukup semuanya . . .

Acap



Blog simple tapi ringan .
Susunan widget perlu dikemaskan lagi . Okay ?
Followers dan shoutbox letak di bahagian atas sedikit .

Cik Fiza


Besarkan tulisan .Kemaskini segala widget . Kalau perlu pakai saja 3 column . .

Rina Avail a.k.a Cik Betty



Sediakan shoutbox .
Boleh pakai 3 column jika mahu bloglist disebelah kanan  . .

Run Aziluz



Blog simple dan header yang menarik .
Susunan widget sangat ringkas dan blog dia tak berat !
Followers dibenarkan letak di atas . .

Misz Niwa



Susunan widget agak berserabut . Cuba perbaiki lagi  . .
Pakai playlist yang lain okay ?

Ameraida0407



Suka header dia . Ala-ala korean style !
Blog penuh warna lembut . .
Pakai playlist yang boleh di pause okay ?

Jasmin Ibrahim



Buat template sendiri dengan masalah kamu tu . Kalau tak tau , tanya nelly di formspring atau Facebook . .
Susunan widget dah okay dan kemas . .

Sarah Mansor



Suka header dia ! Menarik sangat !
Nelly tak boleh cakap apa sebab semua sudah kemas dan ringkas .
Tambah lagi , blog ringan . .

Izzaty hamzah


Pakai lagu yang boleh pause .
Buang bling-bling tu  . . Boleh berat . . .

Yana Cute



Blog agak berat sebab banyak widget macam jam , kalendar . Buang .
Tukar template okay ? Tak tau nanti tanya Nelly . .
Letak lagu boleh pause . Susun widget bagi lebih kemas .


Nelly minta maaf dekat semua kalau terkasar bahasa ya !

Labels:




Terima kasih sudi baca entri Nelly

-Past- | -New-