Wednesday, April 6, 2011

Segmen mahu jadi diri sendiri

Elvy Nellysha | 7:59:00 AM | 37Comments |
السلام عليكم


Kakakku sayang ! Tenet cemburu dengan Nelly . Ini pakai komputer ibu kejap untuk siapkan ~


 ruang di dalam rumah yang menjadi kesukaan kamu?
-Di dalam bilik. Sebab ada radio , komputer , tv . . Semua dah lengkap ! Tak payah keluar 24 jam pun boleh melainkan makan, masak dan yang sepatutnya. Hahaha

 pengalaman pertama kali bersama sahabat karib kamu?
-Makan rojak mamak ! Sejak itu , jatuh cinta suda sama rojak . Bukan sama mamaknya ok !

 tabiat buruk kamu yang cuba diubah?
-Ganas ! Sudah nasib diri *Pasan ~*

 jika kamu menjadi guru sekolah, mata pelajaran apakah yang akan kamu pilih?
-Bahasa Melayu . . Suka betul dekat bahasa-bahasa ni .

 bagaimana kamu memujuk / menangkan rakan kamu yang sedang menangis kesedihan?
-Sentiasa buat dia happy dengan lawak Nelly . Sampai keluar airmata sebab gelak ~ =='

 apa yang akan kamu lakukan apabila berada dalam keadaan marah?
-Makan , makan dan makan . . *Teruknya ~
*
 lagu rakyat atau lagu kanak-kanak yang cukup kamu gemari?
-Lagu rakyat ? Tak taulah . Tapi , Nelly hentam saja . Nazam berkasih . Masuk ke ni ? 

 lelaki / perempuan idaman kamu berada di depan mata, apa yang akan kamu lakukan untuk menarik perhatiannya?
-Buat tak tau sebab tak reti tegur dulu ~
*Hancos punya Nelly*

 mata dan bibir kamu, mana yang kamu rasakan sering menarik perhatian orang?
-Mata ~ Sebenarnya tak menarik pun ~

Join jom !



Pesanan : Tolong tinggalkan tag korang dekat entri ~
Kalau dekat shoutbox , nanti tertinggal ada yang kecik hati ~
Line tenet Nelly tengah tak betul . .
Komen korang semua akan dibalas nanti ~
Sabar ya sayang-sayangku ~

*Dia cemburu dengan Nelly . . .  Sadis ! Ada entri baru akan datang ! Nantikan !*


37 comments:

ツ mIsS NaDEa ツ said...

chuke chuke =)

Nadia Mashuri said...

wah..
lengkap nya bilik..

Cik Ezy said...

duduk dlm bilik plng best..

cik ayin said...

enjit2 semut pun best..heeee

atiey azha said...

wah ! ramainye sayang-sayang nelly nih . huhuh ..

KHRLHSYM said...

suka lagu rakyat? hihi

NOOR FATIN said...

sy pun sama. kalau marah, nak makan je byk2 rasanya., selera lagi tinggi kalau makan. ehehehh

diana said...

rojak mamak kalau kuah dia pedas2 sedap la..
kalau yang manis2 tu tak berapa suka..pasemboq suka dak??:p

fienaz said...

salam terjah kat sni...

SyedGraphiX said...

ahahhaa..sama la kita nelly..duk kat umah smbil ngadap komp lagi best pade kuar. kan

bunga said...

bunga pun suka bilik sendiri..ehhe..

♥e'in♥ said...

wah.. kite same nelly.. lau mara, mkn, mkn n mkn.. huhu..

Memo_Hazel said...

nelly, tu contest dari nelly sendiri ke?

sahromnasrudin said...

wah!!! mesti bilik besar kan...smuanya lengkap tue.....bagus2...

Miss Tira said...

Cikgu Bahasa Melayu. Hahaha. Good decision. :)

MiSzy DiaN said...

wahhh dlm bilik ada tv ouhh..
hebat.. akak tkda pn taw.. heheh..
makan rojak kt kedai mamak?? bgus kamu ni.. hahahaha..

jom shre dgn yg lain kt sni plak..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/masing-masing-ada-cerita-sendiri.html

il ya na said...

nazam berkasih bukan lagu rakyat la nelly oi, tapi nelly nye pasal kita rakyatkan jugak lah! ekekeke


take care baby.

Fitri Senin said...

hoh....

nelly said...

Miss Nadea : hehehe

nelly said...

Nadia : tq !

nelly said...

cik ezy : sama !

nelly said...

cik ayin : hahaha

nelly said...

atiey : ramai2 ..hahaha

nelly said...

KHR : hAHAHAHA ..

nelly said...

Noor Fatin : kita samalah ..hahaha

nelly said...

diana : setuju !
tapi tak makan pedas .
=p

nelly said...

fienaz : =)

nelly said...

syed : betul2 !!

nelly said...

Bunga : tu yang best !

nelly said...

ein : syok tau ! kan2 ?

nelly said...

memo : bukanlah .hehehe

nelly said...

sahrom : yup !
tq !!
=)

nelly said...

Miss Tira : maceh Tira .

nelly said...

Miszy dian : jimat duit tau !

nelly said...

il ya na : haha .marilah kira rakyatkan ..
=p

... said...

wa'alikummusslaam..
wah!

nelly ganas! baru tau. ekeke~
eh. dulu ada bagitau. ingat lagi~

=p

ganas, boelh dibuang. usaha, niat, tawakkal

=)

nelly said...

haha ..yup2 ..tq !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...