Tuesday, April 26, 2011

Contest : Gambar DesktOp Lappy !

Elvy Nellysha | 7:33:00 PM | 31Comments |
 السلام عليكم

Nelly kena selesaikan tag dari penganjur yang comel !
Dia yang tag Nelly .
Kena buat ! Wajib ! Wajib ! Wajib !
Tak menyempat nak siapkan . Alang-alang tengah tak sihat , siapkan ini dulu sebelum buat entri lain ~


1. Letak header blOg nie ( cOpy kat atas blOg nih,aku malas nak cOpy dah ) dan link kan ke blOg ini.
2. Buat 1 entry nape kOwg pakai gambar tersebut sebagai desktOp backgrOund lappy or cOmputer kOwg. Tak kesah lah gambar apa pOn. Jgn gambar bOgel sudah ;)
3. Jgn lupa print screen desktOp kOwg. Kalau tak taw nak print screen bOleh tgk tutOrial nie.
4. Pemenang akan di pilih berdasarkan gambar desktOp yg paling sempOi dan kemas susunan icOn/gadgetnya. 
5. Hadiah? Akan diberitahu kemudian. Masih dlm cadangan.
6. Tamat : 14-05-2011.
7. Tag 2 owg blOgger lain sahaja!



Sangat tak kemas kan ? Sebab Nelly pilih ini ?

1. Peminat Emily The Strange . .
2. Minat warna hitam , merah , putih .
3. Suka pada ayat-ayat dia . Sempoi gila ! !
4. Ayat tu banyak maksud . . Samalah dengan jiwa Nelly . . 
5. Bagi Nelly , gambar ini sangat kemas !
6. Menunjukkan emosi Emily . I like ! Selalu rasa boring ~ Haha . . 
6. Nelly tak boleh lepas dari warna yang digemari dan Emily ! !

Hehe . Siap ! So ? Tag semua yang baca . .

Join ? Tekan gambar Nelly tu . Senang kan ?

31 comments:

sweet stalker said...

nelly2..nak join jugak.. comel lah nelly punya background lappy tu.. :)

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

suka sangat hitam merah yer...mcm akak dulu2...skrg dah umur menginjak semakin dewasa ni...suka yg lembut2 ajer...^__^

Ainnur Afiffah :) said...

wah ,menarik :)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

hehe..gud luck nelly..kalau menang share hadiah tahu..

putryteya said...

cntek la nelly... cute lah, emily2 tue! good luk yaa..:)

~Nabilah~ said...

waaa....macam best jer.....gud luck k nelly....btw,cntik ar background lappy nelly tu...hehehe

yaadahria said...

gud luck nelly :)

Fyqa said...

gud luck dear :)

d_LA said...

mmg peminat tegar emily..hehe..dla pun suke emily tu tp x setegar nelly la..neway, gd luck dear^^

gadismerahjambu said...

me too..nak join jugak lahh :) boleyh takk?

gadismerahjambu said...

nak join jugakk.. boleh tak?

MiSz fiFiEyQa said...

hye..nelly..gud luck!!and thanx for following me..huhu..**terharu sekejap..hehe**

xaty said...

woww emily tu..cantik :)
nk join jgk la ^___^v

Cik Ezy said...

xboleh dinafikan lg.
mmg peminat tegar emily ni,.
ekeke

mOon jOhari said...

nak jOin...nak jOin...

Miss Tira said...

Wow.. Hehehe. Memang strange laa Nelly ni :)

MiSzy DiaN said...

dah agak nelly akan letak gmbr mcm ni dkat desktop laptop.. hehehehee

Nur Syera Ismail said...

lawo3x . . hehehe~

nabilah_2908 said...

eh...kemas la ni....ada org...penuh desktop dia dgn mcm2 folder... ;)

good luck dear..!! :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW: BRIGHT OR DARK

dean said...

kompom window xp?

tol ark???

mykhalis said...

wahahha..memang minat sungguh ngan emily..kat tempat khalis takde pun emily nie,,kalau tak nak jugak kasik hadiah kat nelly..hhe

fyna said...

huhu...fyna bace..so fyna ke tag la nih?
;)

..gugu.. said...

wahhh tq ye sbb join..

ingat nelly da lupa ;p

kemas la tu. x semak pon desktop nelly.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

jiwa mu...laa nelly...

HonEyBuNNy said...

ooo baru tahu nely minat kaler apa..

patut la header pun hitam merah..

smart2...

farah wahedda said...

woooww nelly cun2...gd luck ok

ciknecr said...

saya pun suka kaler hitam merah putih..

NOOR FATIN said...

cantik warna merah dan hitam. saya suka :)

diana said...

semoga berjaya nelly..:)

Fatma Diyana MB. said...

wahh. comel ! good luck nelly :D

lalink7 said...

gud luck nelly~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...