Friday, April 22, 2011

Review : Terima kasih semua ! Rasa nak menangis ! Hehe . .

Elvy Nellysha | 6:13:00 AM | 84Comments |
 السلام عليكم

Nelly nak ucapkan terima kasih dekat korang yang buat entri dan memperkenalkan Nelly pada blogger lain . .
Bagi Nelly , ini 1 penghargaan .
Walau masih baru , masih ada yang sudi menghargai Nelly dan menyedari kewujudan blog Nelly . .

Terima kasih ya . .  Nelly cuba senaraikan semua ya . .



Kay are !

Last but not least sorang blogger yang disegani. Follower dah memang cecah 4 angka ++ tiap ari. Tapi die tetap humble dan terus rendah diri. So x heran ramai yang ske, ramai yang menyanjungi. Yang paling best sampai sekarang die masih sedar diri. Even dah femes pun selalu bela nasib newbie kat dunia blog ni. Xde men hentam2 macam sesetengah blogger lame kat muke bumi. So memang respek habis die ni. ++ die rajin komen kat cni. Thanx kat empunye diri..








Ross Roses


Cik Ross in the blog!!hihihihihi

Bestnye rasa bila ada yang sudi komen blog kita kan??!

Tambah2 bila orang tu blogger yang famous..

Nak cite la kan..

Tak sangka la kan..Nelly yang fofular 
sudi baca entry saya dan bagi komen!!


Nelly The Strange


Miszy Dian


gadis kecil molek nie memang peramah habis²an taw.. dia lah antara blogger yang paling rajin online kali wat masa nie sebab dah jadi penganggur~ hehe.. apa yang best pasal blogger nie? dia rajin drop comment and memang care habis dengan blogger lain.. blog dia pun penuh dengan pelbagai info.. nda caya? pi terjah sekarang.. hehe.. antara blogger yang mesra alam masa aku mula² berblogging..





Miss Tira



Hari ini Tira nak review blog yang cukup istimewa. Yang cukup dikenali. Yang cukup sempoi. Yang cukup segala macam cukup. Blog kepunyaanCik Nelly bertajuk Nelly The Strange. Apa yang pelik sangat dengan beliau Tira tak dapat nak pastikan. Tapi banyak best dari pelik. Blog yang vogue the vass malatop mak aih.

Blog yang simple. Penulisan beliau mengalami revolusi dari kanak-kanak emo kepada remaja yang matang. Kalau anda nak belajar tentang cinta anda boleh baca blog beliau. Kalau anda nak tahu blog anda jenis apa anda boleh baca blog beliau. Kalau anda nak jadi seorang blogger yang bagus anda boleh baca blog beliau. Blog yang boleh dikategorikan sebagai blog motivasi. Beliau juga suka promote blog orang lain secara pukal.

Seorang blogger yang peramah. Kalau anda komen blog beliau, beliau pasti akan komen blog anda kembali. Seorang blogger yang banyak menghabiskan masa dalam bilik online blog 24 jam dengan kata lainnya blogger tegar tahap ketagih. Hahaha.

Rata-rata ramai blogger yang mengenalinya. Kepada para pembaca yang masih belum mengenali beliau sila-silalah jengah membaca blog Cik Nelly ni ya. Tak rugi pun membaca. Sampai berjumpa lagi diminggu hadapan dalam segmen blog pilihan Cik Tira.

Dan barisan blogger yang dihargai ! 


Terlalu banyak untuk diingatkan . Hehe . . 
Sangat berterima kasih semua . Masih baru . . 

Belum campur followers 100 , 200 . . Dah tak ingat pula ~
Maaf kalau tertinggal ~


84 comments:

little cart00n said...

seronok kan kalau entry kita dicoment orang! elie suka betul kalau masuk bab2 coment orang ni! :)

zippo miller said...

:(

nelly said...

little : yup ..sonok ^^

nelly said...

zippo : y ?

nurul asha said...

nelly thanks sebab followed kite...actually agak terkejut sbb nelly sudi singgah and follow blog kite td...really appreciate it dan sgt terharu...thanks sekali lagi...

nelly said...

sama2 ..aiseh ..
jangan sampai pengsan ya .hehe

ila said...

iLa lagi ske blog nelly ..
nelly blogger x sombong,.

tp kt fb iLa im ta layan.
sob3

nelly said...

aiseh .ada IM ke ?
maaf ,..tak perasanlah kot ~

Miss Dill said...

yay! terbaek la nelly & kawan2! :)

Miss Dill^^

nelly said...

tq kmu !

Cik RoSs said...

Alaaa..Nelly,thanx a lot sis..(^_*)

Dalam kehidupan.kita tak boleh sombong2..orang berbudi,kita berbahasa!!

nelly said...

Yup .sama2 kak ..
setuju tu ..^^

akan cuba ..:)

Rozuan Ismail said...

TAHNIAH NELLY!!RAMAI YG REVIEW..HUHU

nelly said...

alhamdulillah ..^_^

D i n said...

waw....terbaik la...

nelly said...

mereka yang terbaik !
=)

putryteya said...

waa.. best giler nelly! tahniah..
bese la owang popular :D

nelly said...

tak popular lah sygs ..
:)

.: noor badriah :. said...

waa..nelly =)
jgn nangis ye =)

nelly said...

terharu !

ieyla said...

nelly the best la ^_^

nelly said...

tengss ! masih mencuba ..

HajarRasdi [BdkKck] said...

nelly mmg patot pon di review sebab nelly blogger yg tak sombong.. =)

nelly said...

harap takkan sombong ^^

ieyla said...

u r most welcome...
nelly memg ptut di beri penghargaan ^_^

nelly said...

tq support Nelly ..^^

~$AKURA M!AKA~ said...

belog nelly mmg bez..layak di review.. ^^V

nik farina aishah.... :) said...

wow !!! nelly tahniah dikenali dan digemari ramai.. :D

nelly said...

sakura : tq !

nelly said...

nik : belum lagi ..^^

Khairil said...

salam perkenalan...saya suka dengan info2 dalam entry nelly...thanks for sharing...

Budak Chomot said...

Reviewlah blog Budak Chomot jugak! Heheh :)

nelly said...

khairil : salam perkenalan juga ..maceh ya !

nelly said...

Budak Chomot : InsyaAllah . .

Salmiza S. said...

wow..!! tahniah nelly dn jgn nanges tau..!! hehehe....

Cheritera Chenta said...

Nelly mmg the besh!

wpon da popular sudi gak dtg comment kat entry chenta. TQ yea.

Amoi said...

meh nangis kat bahu ai.

hehe

nelly said...

salmiza : okess ^^

nelly said...

cheritera chenta : tak popular lah ~

nelly said...

amoi : boleh2 .hehe

HAJAR hasan said...

teehee~ itu namanya nelly makin femes. semua org sayang nelly. ;)

nelly said...

tak femes pun ~

Cik Ezy said...

rmai yg syg nelly..
hehekk..

cik ayin said...

da boom...ahaksss....


nak jadi cam nelly...pemes n entri sume best :)

nelly said...

cik ezy : harap begitu ^^

nelly said...

cik ayin : tak femes n entri teruk ~~

~Nabilah~ said...

bestnyer nelly...nk jd mcm nelly gak ler...hehehe

nelly said...

InsyaAllh ~

rj Etika said...

Buat baik dibalas baik.
=)
Nelly blogger first yg review kite. :)
Thanx.

Prince Halilintar said...

salam kenal cik nelly =)

nelly said...

rj etika ; sama2 ..
=)

nelly said...

prince halilintar : salam kenal juga ^^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

blog nelly dah femes la.... sume dah kenal sape nelly ni :)

atiey azha said...

hehe . suka3x ! even tak jumpa face to face tapi still boleh berkawan . yang tu penting !

nelly said...

top : haha .belum2

nelly said...

atiey : yup ..sangat terharu ~

sabenazakey said...

wah,.ramai btol..
kwn blogger yg mmg disayangi nie,.

nelly said...

insyaAllah .

Omaq oTai said...

sonok kn bila dh di tahap cmni..omOt bila pla??mMm...

nelly said...

insyaAllah 1 day ..

Nur Liyana said...

nelly???sapa yg tak kenal....dh femes la...

nabihancakap said...

nelly. awak tak sumbung sbb tu,sume suka awk. aan pun suka masuk blog nelly. jom join contest!! an tagged nelly.

Cik Bidadari said...

bestnya.......... dalam hati ada tamankan nie...?

Bella Bell said...

nelly mmg rajin buat singgah balas..u r the best la Nelly..hehehhhe!!~

eh..nelly dah follow blom blog saya??xmalunya saya ni..hahha!!~


^__^v

nida husna said...

saya suka cik nelly.. peace!!! hehehe

Miss Tira said...

Teruskan berblog dengan gaya yang lebih matang. Selamat maju jaya Nelly :)

ika said...

terbaik..n congratz sebab ana di hargai dan d sayangi ramai orng..:)
maaf lame ta terjah komen blog nelly...
ika kesibukan study..sori syg..:)

Fyqa said...

hpy amat klo org komen entry kte kan. :)

Zuraidah said...

Blog Nelly best la. :)

Suka baca. Wink2!

nelly said...

nur liyana : mana ada ..
T_T

nelly said...

nabihan : tq !

nelly said...

cik bidadari : banyak taman ~

nelly said...

bella bell : insyaAllah ..
=)

nelly said...

nida : tengss kmu!

nelly said...

Miss Tira : tq bagi support !

nelly said...

ika : it's ok sayang ~

nelly said...

fyqa : mesti ^^

nelly said...

zuraidah : maceh ya ~

puteri ain said...

congrats nelly :) ur the best la :)

nelly said...

masih mencuba jadi yang trbaik ~

SHAHIRAH ADIZAN said...

tahniah nelly . makin fames lahh pasni nelly erh .

nelly said...

tak pun la ~

kay_are said...

thanx gak follow my blog mase blog tu baru mule2 nak hidup kat dunia luar.. ^__^

nelly said...

all the best kay are !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...