Friday, April 1, 2011

Minta Maaf Yuyu Zulaikha ! Itu bukan Nelly !

Elvy Nellysha | 6:08:00 PM | 96Comments |
السلام عليكم

Pagi-pagi dalam kesibukan mengemas rumah sambil on9 dah ada blogger tanya dekat Facebook Nelly ada komen entri terbaru Yuyu ke ?
Wah ! ! ! Jejak pun belum lagi . . Follow ? Belum lagi . .
Just kenal macam tu saja ~
Bila tanya kenapa ? Dia kata Nelly komen bukan-bukan !
OMG ! ! Siapa ceroboh blog Nelly ?

Jadi , Nelly cuba cari Yuyu Zulaikha di google . . Nelly cari juga apa yang Nelly komen . .


Siapa jahat sangat ni ? Terkejut gila ! ! Sumpah terkejut ! Tulisan nampak sangat menipu . . .
Tak mungkin Nelly cakap macam ni !
Tambah lagi bila Yuyu pun tanya ! Gila sedih . . 


Fitnah semata-mata !

Kejamnya orang ini ! Sedih gila lah ! !
Tak pernah komen orang macam ni . Kalau ya pun dia nak maki hamun Yuyu , janganlah babitkan Nelly . . .
Habis Nelly kena hentam dengan blogger lain padahal tak tahu apa-apa langsung !

Maaf sangat YUYU ZULAIKHA sebab bukan Nelly yang tulis semua tu . .
I'm so sorry . . .

96 comments:

mia.lia said...

laaa..ksiannye nelly..lain kli akaun tu gi sign out

y u y u Z u l a i k h a said...

alamakkkkk!

mintak maaf juga!! hmm.. ingat kan nelly yang cakap macam tuuu~ ala..... tak pe tak pe.. yuyu pahammm~

minta maaf ye..

<3

mizzkechique said...

hey...berani betul yer...dhla ceroboh blog org, pastu buat onar mcm tu lagik...potong je tgn org tu kalau jumpa..ciskek!!!


eh2, MK lak emo...huhu

Miss Dill said...

eh. apsal la ade manusia dengki sangat ni. die hack akaun nelly ke? sian nelly. sabar banyak2 ye

Miss Dill^^

topimagine said...

rasenyesaya pon dah kenal nelly 2 bulan... nelly xpernah pon bercakap kasar ngan blogger len... sape la jahat sangat hack tu kn...

nelly said...

mizzkechique : haha ..jom potong tgn dia .

nelly said...

miss dill : sedang bersabar .

nelly said...

top : tu la ! sedih ..

fad ali said...

warhh..kene hati2 nih...

ade stalker!.

jage2 kawan2...

mizzkechique said...

jom...jom...

mysara said...

la kesiannyer...
mcm ne la bley kne smpi cm tu ye...

Ashikin said...

Siapalah yang bangang wat nelly cm tue,,xjujur la org tue,,Sian nelly,,sign out la len kali eh(kata org,,Shikin sm gak,,hehe)email hidden kan,,jgn show,senang pulak org nk hack degn email,,

Wahida Nasution Thakhrim said...

kesian nelly.. lepas ni kena extra extra care yea..

storyfromme said...

blog kene hack kot.

Novelgurl said...

Waalaikumussalam..

ish..siapa y jht sgt tu.Nelly takkn ckp mcm tu sy tau..Tukar passworD sentiasa nelly.Bahaya.

diyana said...

mak ai..
sampai jadi macam ni sekali?
ish3..bersabar je la ye nelly...

nabihancakap said...

laaa.. siannyer.. sapa yg tau password nelly.. sabar ye dik.. ni msti ad kawan2 yg dengki..

nur aisya humaira said...

ade org gune akaun nelly ke???
@guna pic nelly??

pRiNCe said...

NTAH LA..LEPAS NI BOLEH LA SY JADI HACKER..
HACK SUME BENDA...MUAHAHHA..

NELLY...JNGAN SEDIH YE..

ila said...

la kenapa sampai cm gitu?

ape la.cian nelly,mungkin org tu jeles kt nelly kod.
biakan je la dye

eyjalukman said...

sabar yee nelly .
ad org dengki nelly laa tu .

nabilah_2908 said...

kesian Nelly...tak pasal2 jadi mangsa...

ada ke org lain yg tau password+email blog Nelly ni..?

sabar eh..Yuyu pun dah tau kan..? lepas ni hati2 selalu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA-JAWAPAN

mykhalis said...

sabo la..khalis baca komen tue dah percaya ini bukan nelly..klako btul sape pendengki ni kan?

Manja (let it be my sweet name) said...

kejam betul guna nama orang lain huhu

sissyira said...

salam

hacker mana tu yang buat onar tu? kejam. sabar yea...

zaty luvlianncezzz said...

hehe..ok la tue nelly

mmg femes la nelly psni
cuma x beshhh sbb owg jahat tue guna cra kotor
ape kess

jemput cni
sebab2 kena bela KUCING

Farra Wichi said...

saba ae nelly .. tah sape la yg busuk ati nk hack acc nelly nie ..

mynameisapit said...

Kita bako je . xD

noraliza said...

sekarang nie macam2 leh jadi..selamt cik yuyu memahami

Cik Ezy said...

aduhai..
cian nelly jdk mngse keadaan..
hmm..
jhtnye org tu..

misS FEeza macho ! said...

saba je lah nanty allah balas (:

♥yaya budak suka embun♥ said...

nelly.. terkejut..ingatkan btul2 kamu yg tulis cmtu kat yuyu..sabar taw..bese lah org dengki la tu..xpe..berani kerana benar nelly :)

Cheritera Chenta said...

jahatnya org 2 kan..cian nelly..tekejut gak td 2...btw, salam kenal =)

laykamOzarO said...

i pon slalu x sign out blogspot.. btter bware nex time dear :)

Cikin said...

sapa buat onar tu ? meh sini cikin kerat jari dia . ish !

SyedGraphiX said...

pehhhh..dasat gila.. sape yg croboh?

sabenazakey said...

sape yg jaat sgt tu,. tak abes2 nak kenakan org.

cik pulau said...

errkk.. ini maacam punya orang pun ada ka?? ayoyoo..

Hazrina Erin said...

nelly sy pun terkejut baca commnt awk kt blog yuyu~ salu nelly commnt yg baik2 je..sy tau nelly baik..siapa la yg dengki n jahat sgt tu??mentang la yuyu xbg anoy commnt..dia guna blog org lak~ T_T

bedpet said...

peh. boleh pulak komen guna account org. tak boleh blah betul. kite bako je! hihihi

Shafiq said...

Kena godam tu.. siapa la yang suka buat macam ni, melaga-lagakan orang..

nelly said...

fad ali : tu la ~

nelly said...

MA : JOM !

nelly said...

mysara : tak tahulah macam mana ~

nelly said...

ashikin : sedih2 `

nelly said...

wahida : mesti2 ~

nelly said...

storyfomme : agaknya ~

=='

nelly said...

novelgurl : mesti2 ~~

nelly said...

diyana : tengah sabar ~

nelly said...

aan : dia dengki ~

nelly said...

aisya : akaun ~

nelly said...

prince : yup ..tq ya ..^^

nelly said...

ila : agaknya kot ~

nelly said...

eyjalikman : tu la ~
sedih ~~~~~~

nelly said...

nabilah : yup2 ..
tq a lot .

nelly said...

mykhalis : haha .betul2 ..
=p

nelly said...

manja : memang kejam !!!

nelly said...

sesyira : yup .tq ~

nelly said...

zaty : tu la .nelly tak kejar femes pun ~

nelly said...

farra wichi : yup2 ..
sedih ~

nelly said...

mynameisapat : haha .
XD

nelly said...

noraliza : yup ~

nelly said...

cik ezy : jahad !!!!

nelly said...

feeza : mesti !

nelly said...

yaya : tq ya ~

nelly said...

ceritera chenta : yup ..tq .

nelly said...

laykamozaro : beware ~

nelly said...

Cikin : jom kerat !

nelly said...

Syed : tak tau siapa ...

=='

nelly said...

sabenazakey : tulah ....
sentapp !

nelly said...

Cik Pulau : tu lah ~

nelly said...

Hazrina erin : mangsanya Nelly ~

nelly said...

bedpet : haha

XD

nelly said...

shafiq : lemah2 ~

KHRLHSYM said...

nelly chill okay? sangat jahat mengunakan akaun orang lain untuk sebar benda buruk.

kamu ada masuk cyber dan login?

srikandi cinta said...

sian nelly...harap bersabar..alaa,,ni mesti keje budak2 jahat nih..biasa la tuh,,internet,,,senang sgt nak ceroboh akaun org len ..

Fina Fento said...

kesian nelly..tak pasal2 kan..

nelly said...

KHR : Tulah !

=='

nelly said...

srikandi : stress !!

nelly said...

Fina : tau tak pe ..

=='

rj Etika said...

errkk....sape yg buat tu? gile berani. tengok care tulis pon dah tau tu bukan nelly. rasenye nelly tak cakap kau-aku pon. -.-"

pelik lah hidup blogging ni. ade je orang nak buat macam-macam.

ika said...

babar ye nely syg..ad owg hack nely uh..pasni tukar pasword uh sume...
da ta moh sdey.not ur false..:)

nelly said...

Rj Etika : yup ..tq..

nelly said...

ika : tq ..

d_LA said...

wahhhhh..bahaya ni siap curik acc nelly..ckp bukan2 lak tu..nsb bek ade org bgtau kan..sbr jelah nelly

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

oh nih kesnya..penat kakak carik..kesiannya nelly..jahat sungguh makhluk tu yer..tak nak guna anon guna akaun nelly pulak..moga tuhan balas perbuatan dia..

nelly said...

d La : memang bahaya ,,
=(

nelly said...

Rina : mesti ! Nelly dah malu gila ~

MAMA MIRZA said...

ilek dik.. kalau kita di pihak benar biar Allah tunjukkan... cuma semua password sila tukar dan ltk yg lbh secure.. sbb fb sis pon penah kena hacked.. malu siut post ntah pape kat wall.. sabar ya..

nelly said...

Terima kasih .sedang bersabar ~

Asma Ahmad said...

kna hack kot...

nelly said...

agaknya ~

kay_are said...

x faham betul orang2 yang dengki ni.. dah r dengki pastu gne name nelly lak.. sabar je r ye

nelly said...

tengah bersabar .maceh KR !

Memo_Hazel said...

cik nelly, memo baru tau! cik shikin yang ceritakan kat memo. uh! sabo la cik nelly. 'dia' tuh semburu SEBENAR nye kot. :)

nelly said...

haha ..maybe
=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...