Friday, April 1, 2011

Nelly mahu review blog ~

Elvy Nellysha | 8:18:00 PM | 33Comments |
السلام عليكم

Ini betul-betul mood rajin !
Siapa mahu direview ~ Aiseh . .

Tak ada kerjanya Nelly . . .  Hahaha  .. .
Yang dah review sebelum ni , tak boleh tahu !
Tapi , diwajibkan menerjah mereka . Hahaha . . .

Nelly , kau memang tak ada kerja . Hahaha . . .

Ok , bagi sebab mahu direview dekat Nelly ok ?

33 comments:

mizzkechique said...

MK mau...sebabnya MK newbie lagik..follower pun xbyk...mau tunjuk ajar dari bloger otai + mau tambah kenalan blogger...hehe

MaiRa QuEeN said...

nak sebab blog sy berat...tp xtau nk buang yg mne...mcm syg je nk buang..dh buang mcm2...widget pe yg berat...pas2 komen la..kutuk pon xpe...follow skali ye..follower n taraffic kurang.Tq nelly

http://ctqueen.blogspot.com/

eyjalukman said...

sbb eyja dah lama follow blog nelly . apakah ?
haha;D
takdelahh , saje je nak org review blog kita , nk tao jugak pendapat blog nelly tentang blog eyja kan .

Pycah Abd Rahim said...

nelly nelly , ce review blog ni :) hikhik . nak dengar pendapat blogger lain pasal blog pycah >.<

Muslimah Optimis said...

nak dirview..kena buat entry ke???

♥NuR SyAFiQah♥ said...

nak nelly review blog sy !!
sbb boleh la sy perbaiki ape yg kurang kat situ :)

mykhalis said...

salam akak..saya blogger baru,, hehe

nabihancakap said...

Nelly jom review blog aan..

sbbnyer.. aan nk tgk apa yg tak best kat blog aan..

Manja (let it be my sweet name) said...

manja nak di review sebab Manja nak tambah kawan2 boleh x alasan nie?

http://notamanjaku.blogspot.com/

Cik Yana said...

Rajinnye cik Nelly :)

Entry terkini: Tiket Percuma Untuk Peminat Justin Bieber :)

pRiNCe said...

nelly review blog sy...
muahhahaha...
lau nelly ada mase la ye..
nak tengok klmahan blog sy...

wunny said...

hahah.. rajin 2 msti la kn:)

Cik Ezy said...

review blog kwn saye boleh?
hehekk
blog saye dh kene review.. keh3

Muslimah Optimis said...

Assalamualaikum...
MO mahu Laman Muslimah Optimis direview sebab MO nak tau apa yang kurangnya blog MO dan apa yang lebihnya blog MO.. lagipun kita menulis perlu ikut citarasa pembaca.. so nak kena tau la komen dari pembaca mengenali Laman Muslimah Optimis...

harap Nelly sudi review Laman Muslimah Optimis..
terimakasih

mie said...

sebab utama nya..
nelly xpernah review blog gue..
boleh ke? heheheee

puteri ain said...

saya saya ! :)

sebab saya suka nelly review blog saya..sebab saya suka nelly komen entry saya..sebab saya suka komen nelly yang membina :)

misSbLurRy said...

hari sabtu mmg dikhaskan untuk blog sahaja...ahahahah

SyedGraphiX said...

sy mahu direview oleh nelly sbb sy ingin direview :P

cik pulau said...

nak review gak boleh tak nelly???
sebab apa nak review sebab nelly comel.. lalala~

sabenazakey said...

sabena nak direview.., huhu. kna buat entry ke nie?

uLan said...

Nak sangat kaLau blog uLan direview sbb suka direview oleh Nelly... kasi komen ketat ketat... mana yang perlu diubah dan perlu dikekalkan... hihihi.. uLan orang baru dan tak reti lagi psal blogging ni... wishing the best on this blogging worLd...

srikandi cinta said...

hye nelly..wah, rajin review blog nampak ..hehe :)

kalau sudi,,,,,,, silalah review blog saya yang serba simple nih..

utk kebaikan bersama, nelly ajak mereka2 di luar sana mendapatkan ilmu agama dari blog saya :)

tq nelly :D

KHRLHSYM said...

review blog saya! :P hihi; sebab direview pasal mahu support nelly. tidak terpilih pun tidak apa. :p

Kakkoii said...

errr kk kot.. sebab blog kk x best~ :lari

rj Etika said...

wah...nak masuk lagi boleh? hahaha.

gudluck for all the bloggers! ;p

ika said...

ika mau d review sekali lg ley ta syg??
heheh..
sebab ika still newbie kt blog ni..folower pown ta ramai..
n nk promaote blog ika ni..
dulu nely yg selalu tlg ika sal blog ika..now nk tunjuk hasil kerja tgn ika yg ta bbrap lar sgt..
hope nely ley tlg..
syg nely ketat2!!

pearl jade said...

hehe..x malu kn.sye offer blog sye utk direview
thanx ya sggah blog sye :)

Dayana AZ said...

dayana nak nelly review dayana sebab nelly kwn bru dayana! :) bole ke?

www.herstoriie.com

klu bole bgtau ye

syErAh said...

salam..nelly
tolong review blog syerah bleh?
still baru agi dalam area ni..
thanks..=)

Asma Ahmad said...

meh review cni. hehehe...

ika said...

ika nk di review lg ley??
hehhehe..
sebab ??
ika an daq baru..nk rmaikan kenalan..selama ni nelly tlg ika je sal blog ni..nk tunjukan hasil kerja ika yg ta sberapa..eceh3..
hehhe..
syg nelly !@

kay_are said...

selamat mereview ye ^_^ ikutkan ari2 mau <-- tamak.. tapi xpe r.. bagi yang x pernah kne review lak

Nurfazilah Cipa said...

cipa nk jugak:)
sbb:

1. sbb nelly msok blog review cipa
2. sbb cipa ni bengap lg bab blog ni
3. sbb ske..:)

ok,,tq nelly:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...