Friday, April 15, 2011

Nelly mahu review lagi ! !

Elvy Nellysha | 1:15:00 AM | 58Comments |
 السلام عليكم

Yeah ! ! ! Nelly tak ada kerja ! !
Nampak sangat menipunya . .  Kerja melambak-lambak .
Tapi , entah kenapa rasa nak review blog lagi . Boleh tak ?
Boleh kan ?


Seperti biasa :

-Letak url korang ! ! !

-Letak sebab mahu di review ^^

Terima kasih semua ! ! !

58 comments:

EZATUL HANI said...

ezatulhani.blogspot.com


sila lah terjahhh!

Cik NuRuN said...

saya orang fes kot ? hehe

saya nk d rview , yeay !


http://nurunnadhirah.blogspot.com

:)

Salim Harmanain said...

http://salimharmanain.blogspot.com

nak diriew sebab nak dengar opinion orang pasal blog sendiri... :)

p/s: sambil tu nak tambah keje anda hehe

saie PUYIE said...
This comment has been removed by the author.
EZATUL HANI said...

sebab apa mahu di review :
sebab nak tahu pendapat orang lain tentang blog saya! ^^,

cik bAtu said...

sila review cik batu jugak ! heee...
http://duniakubukanduniemu.blogspot.com

nk taw pndapat jujur ttg blog cik batu...nk kutukkutuk pn silakan la erk...ngee~

Salmiza S. said...

nk jugak,...!! hehehe.... nk tau jgk org kate ape kt blog sndirik..!! hehehe...

http://heartstillpumping.blogspot.com

shah-kayrul said...

dulu nelly dah pernah review...nak suruh review lagi boleh...hehehehhehe


http://sedetikilham.blogspot.com

KHRLHSYM said...

sudah direview haritu =.= hanya beri sokongan. hihi.

Aleffellawey said...

nk review blog saye jugk :D ! knpe nk review : nk tingktkn kwn blogger ♥ .
link : http://aleffellawey.blogspot.com/

:: N.O N.I.C.K.N.A.M.E :: said...

http://pancarobadunia.blogspot.com/


sila selongkar apa yg patut :)

Noratisa Nasir said...

hey cik Nelly (:

Tessa nak di ' review ' . Nakk nakk . Hihikk (:

Hurmm , sebabnyaa ?
: Tessa nak tahu apa kelemahan & kekurangan blog tessa sendiri . Supaya dapat memuaskan hati para pembaca & para blogger yang selalu singgah di blog tessa nie (:

Nadia Mashuri said...

review lah kita..
hehee..


http://nadiamashuri.blogspot.com/

zaty luvlianncezzz said...

nk jugak direview!!!!
:)

Ushaaaa cni---->

terhenti di sini

nanibahaudin said...

berminat!! sbb sy budak baru dlm dunia blog.. sudi2 la.. maceh^^

http://nanibahaudin.blogspot.com

Noratisa Nasir said...

ehh Cik Nelly . sorry . Terlupoo nak kasi link blog puloks . Hehe (:

http://everything-tessa.blogspot.com

syed amirul said...

awak dh review blog saya . tp saya dah buat byk improvement . nak review ley ?

diaridarihati.blogspot.com

atiey azha said...

teringin direview oleh nelly !! wuwuuu ~~

kenapa ? ini kan salah satu usaha untuk minta tolong dari sahabat blogger untuk memperkenalkan lagi blog kita .. hehee

http://putrisayangkamu.blogspot.com/

saie PUYIE said...

bru di dunia blog, nk komen komen dari otai blog br brtmbah follower :)

http://saiepuyie.blogspot.com/

alongxp said...

nak jugak leh x?haha

http://kakicandid.com/blog/

sebab nk direview...err...kamu kan boring kan?so baek kamu review blog sy,de gak pekdahnye...hehehe

zippo miller said...

Ni abg Robocop kat Fb kim salam...die tanye Buletin Story ni perlukan kritikan, untuk memajukan Blog Beliau...leh tlg menghakimi Blog ni x Nelly?

http://zippomiller.blogspot.com/

Cik Ezy said...

http://lemonribena.blogspot.com

hehekk
review cpt!
keh3

Freaky said...

http://aku-freaky-falcon.blogspot.com/

Mahu di review sebab nak trafik. huhuhu

izzαti A ✿ said...

http://limadualimasatu.blogspot.com/

saya nak di review oleh cik nelly sebab tak pernah pun kena review kat sini. so, first time laa ni :)

MiSzy DiaN said...

review...
sb dari aritu lg maw di review.. hahahaaa


http://miszydian.blogspot.com

izzαti A ✿ said...
This comment has been removed by the author.
:: Nonoy :: said...

selamat menreview yerr cik Nelly! hihi :)

izzαti A ✿ said...

http://limadualimasatu.blogspot.com/

saya nak di review oleh cik nelly sebab tak pernah pun kena review kat sini. so, first time laa ni :)

izzαti A ✿ said...

http://limadualimasatu.blogspot.com/

saya nak di review oleh cik nelly sebab tak pernah pun kena review kat sini. so, first time laa ni :)

izzαti A ✿ said...

http://limadualimasatu.blogspot.com/

saya nak di review oleh cik nelly sebab tak pernah pun kena review kat sini. so, first time laa ni :)

nadia athirah said...

review lah insan xcute..tapi comel nie ^__^

http://terataknadia.blogspot.com/

UNA budak BAEQ said...

baiknya cik nelly ^^

terjah

♥Ana el Zahra♥ said...

salam...tryla usha blog akak....nak tahu gak pendapat dari otai blog :)

http://anaelzahra.blogspot.com

Mizz Farah said...

MF nak di review oleh cik nelly..hehehe..hope dapat kritikan membina :)

http://nottygirlz.blogspot.com/

EJA said...

www.menulisdenganhati.blogspot.com

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/04/nak-tanya-soalan-kt-ben-ashaari-kalau.html

kalau blh nak dpt kan kritikan yg membangun kan blog eja :)

kue ziya said...

http://kueziya.blogspot.com

sbb :tak pernah rase d'review lagi..hee~

♥ norlida ♥ said...

nak jugak! dah lama nak..hehehe..

http://norlida89.blogspot.com/

anysspunyeblog said...

mahu direview oleh cik nelly,hrap dapt komen psal blog saye..btw,thanks..
http://anysspunyeblog.blogspot.com/

Miss Tira said...

Yeaah, Cik Nelly buka review lagi. :)

'yAnA' Cute said...

nelly,tlg review blog yana lagi sekali yek..sebab yana da tuka template baru tapi xdpt sambutan pon..semakin kurang orang yang datang kat ctu..heheh...cam duk dalam gua da yana ase..hehe..

http://zestpurple.blogspot.com

thanks,comel (=

☀ Izzaty Hedry☀ said...

nk jgk lah..:P


http://cekedismanis.blogspot.com

sabenazakey said...

http://sabenazakey.blogspot.com/

review sabena,.!

Wuucin Kimora said...

wuucin? huhuhu namo letak url boleh? ;p

k e y r i said...

http://aq-keyri.blogspot.com/2011/04/percubaan-menjadi-designer-picisan.html

moh ler terjah sini haa... :)

MIRZA said...

http://akubilerrajin.blogspot.com

nak kena review sebab tak pernah orang review.. main nulis blog ikut suka sendiri jek.. bleh tak??

aNiS aNiSa said...

kalau sy nk cik nelly rivew ada ruang lg ka??huhu

saya nk cik nelly riview blog sy sbb sy org bru dalam dunia blog ni

harap cik nelly dapat beri tnjuk ajar =)

smoga sy layak diriview oleh cik nelly hehe

http://hanisahharun.blogspot.com

kyo_9 said...

nk gak blog review..
permohonan masih terbuka lagi ke??

putryteya said...

nak gak! nak gak..

eheheh..
http://teya-thediary.blogspot.com

GeminiGurlz said...

sini2..
http://bibie-mumui.blogspot.com

ツ mIsS NaDEa ツ said...

nak ! nak !
loveneddy.blogspot.com

syed amirul said...

tq nelly . ley x suggest widget sesuai tuk mirul

Nur Atiqha Zaidi said...

Tiqie nak tiqie nak !!!
http://tiqiestory.blogspot.com/

Mirul said...

http://princemiruljr.blogspot.com

sebab saya mahu kamu yg review,
xnk org lain :D
kamu ada 2+++ follower
*saya xhipokrit*
staright to the point :D

Nurfazilah Cipa said...

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/

cipa ialah blogger baru..:)hehe~

Cik Bucken said...

kot ade mase lah ye...
jemput2 ^^

http://hekhekejadah.blogspot.com/

d_LA said...

nak jugak nelly..hehe..

http://nasi-kerabu.blogspot.com

sbb nak tahu apa pndgn nelly n rasanya mcm ramai yg xtaw kewujudan blog dla ni..maklumlah x reti nk promosi blog..huhu

thanx dear^^

Shaherah said...

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

shera tak pernah di review.. review uh apa? terang kan boleh? agk noob kat sini.. hahaha.. tp mcm phm2 sikit lar.. so nelly boleh review lg ke? thanks ^_^

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

oh yang ini tak payah buat entry ke??
hehe... pendek sahaja ini entry...
extra pendek...
(n_n)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...