Wednesday, April 13, 2011

Review Nelly dan dia terkantoi !

Elvy Nellysha | 9:08:00 AM | 52Comments |
 السلام عليكم

Aiseyman ! ! Terkantoi beb ! !
Nelly , kantoi apa ? ? Teruk ni !

Now , Nelly nak review seorang blogger yang sudah menjadi JTBT
Jabatan Tangkap Blogger Terkantoi  . .


Wah , tak sangka blogger yang baik ni sudah ada jawatan terbaru beb ! ! !
Sungguh mulia hati dia ! ! !
Dia kata memang nak tangkap semua blogger sesiapa yang kantoi !

Puas kitorang menafikan , tapi ada saksi pula ! ! !
Nak tak nak kena mengaku , sadis beb ! !


Kami berdating saja . Hahaha ,, 
Tu pun kena tangkap beb ! ! ! Ingatkan pagi-pagi buta tak ada orang nak kacau .
*Nampak sangatlah menipu Nelly oi !*

Sekali dia buat entri , gempak punya tajuk ! 

Tekan banner dia . . . 

Alang-alang biar Nelly review dia .

Terkenal dengan nama gelaran Daus !
Suka betul tekan butang like dekat komen-komen . . 
Nelly pun suka tekan like . Hahaha . . .
Nampak komen yang ada like tu ? Semua dia nak tekan ! Hahaha . . 

Daus ! ! ! Susun lagi kau punya widget bagi lebih kemas dan teratur .
Segak gitu beb ! !

Dia single lagi . Siapa nak dia ?
Dia ada offer kot . . *Acah saja ~ Tanya dia sendiri . . *

Pergilah terjah dia untuk berkenalan dan merapatkan silaturrahim ! !

Ada sesiapa mahu ambil port macam Daus ? ? 
Ada jawatan baru kau Daus . . 
Dah rapat dengan dia . Hahaha . . 
Peramah beb ! ! 





52 comments:

aiman rashidd said...

hahahhaa . pelik je dengar entry nyee . HUHU btw nak terjah dia :)

thanks nelly !

nik farina aishah.... :) said...

dating !!! dating !!! konfem beriban jekes... hahah abis la korang .. sikit je lagi tu.. :P hahah like daus tu.. :P

nelly said...

aiman : boleh2 ..

nelly said...

Nik : ciss ! hahaha

MiSzy DiaN said...

ahahaa..
ada2 jak.. ingtkn apa jak tadi.. hehe

The Nerd said...

kantoooiiii habis korang erkk, hehe

nelly said...

miszy dia : haha

nelly said...

the nerd : kantoi !

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

aha,,,nelly terkantoi,,hehe
;p

nelly said...

diam2 sudah .hahaha

aiman rashidd said...

@nelly : dah dah dah :) HUHU

thanks

nyte nelly !

nelly said...

welcome !

kira kekuri said...

wahh! haha nak berkenalan dengan Daus! :DD

nelly said...

cepat2 ..hahaha

Amy said...

owh begitu ceritanya...=)

nelly said...

suka ya .haha

Tun Aqilah said...

hehehe..
tu la lein kali pndg2 tau nelly
:D

nelly said...

aiseyman ~

mie said...

senang2 dapat review dari nelly...
kena terjah ni..
ehehheee

nelly said...

cepat ..hahaha

♥ norlida ♥ said...

aik..entry nelly & mas sama...ni sah ada pape =p

nelly said...

amboi ..laju er ^^

Woofer Storm said...

nak berdating gak la kat fb ngan nelly,tak nakkat wall..takut kantoi,kat chat sudahhhhh...hahahaaa

Woofer Storm said...

lupa,selmat pngntin baru lorrrr

Cik TeN10 said...

okeh.. nk terjah blog daus !!

Cik TeN10 said...

ohh lg 1.. fatin akn join GA yg nelly and nas buat.. tggu ye :)

bunga said...

cam pelik jer..huhuhuu..

Ainnur Afiffah :) said...

kelakar la.. hehe.. dah terjah tiga2 belog.. suke daus tu ye "kantoi" kan nelly & mas.. hihi..

farah wahedda said...

hehee nak terjah lah ahhaha

misz fae said...

wat suspen je!
terkejut fae..
ingatkan nelly kene tangkap ape..
ehheh;)

nelly said...

woofer storm : aiseh ~

nelly said...

cik ten10 : menanti !
=)

nelly said...

bunga : mana da ..:-p

nelly said...

ainnur : jahad dy .hahaha

nelly said...

farah : terjah jangan tak terjah !

nelly said...

misz fae : bagi gempak !

sue. said...

ohoooo...kantoii..ngeee

nelly said...

sikit je .hahaha

eRza farEeha said...

wahh..jom bergosip..haha

Cik Ezy said...

haha..
nelly sudah kantoi ek..

... said...

wa'alaikummussalam..
adei..nelly meng-kantoikan mereka.
haha~ lawak, lawak..

jap, nak terjah. ekeke~

=p

ツ mIsS NaDEa ツ said...

kite da lme follow die ..
entri die smue best2 ..
skew sgt2 =D

Miss Tira said...

Meriah ea Nelly main FB. Hahaha. Tira dah lama tak buka FB. Rasa dah penuh notification tu. :p

IzREen :') said...

kantoi sudah nelly ngan mas.. haha.. klaka la ade JTBT..

nelly said...

erza : amboi ~

nelly said...

cik ezy : haha .terKANTOI ...^^

nelly said...

... : cpat ^^

nelly said...

miss nadea : setuju !

nelly said...

mISS tIRA : MEMANG PENUH ~

nelly said...

izreen : haha
:D

MiaDiera said...

amboi amboi nelly dah pandai dating ye hehehe

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

macam2 je eh...
hehe...
(n_n)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...