Wednesday, April 20, 2011

Give Away dari Nelly dan Mas Untuk Blogger

Elvy Nellysha | 7:35:00 PM | 174Comments |
 السلام عليكم

Ini Sticky post !
Nelly dan Mas akan buat Give Away untuk semua blogger .
Mas mana ? Mas yang korang sibuk gosip-gosip . . Haha . . 
Sangat dialu-alukan semua untuk join . . 







Syarat-Syarat :



1. Follow Blog Mas Ahmad Safwan dan Nelly The Strange supaya senang berhubung untuk mendapat maklumat yang lebih lanjut :

2. Copy Banner di atas atau Copy coding dan letak pada Top Post Entry dan kalau perlu letak pada SideBar korang ya  serta Tajuk Entry anda hendaklah bermula "GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER"


3. Pada Entry anda , hendaklah seperti yang berikut dan jawab seKREATIF yang boleh :


4. Hadiah untuk GiveAway kali ini sangat MISTERI dan hanya kami berdua yang tahu.

5. Pemenang bergantung kepada KAMI sebab ini adalah RAHSIA :

6. Mas dan Nelly tidak akan beritahu tarikh tutup , mungkin 24jam dari sekarang , BESOK ke , LUSA ke , dan ini bergantung kepada KAMI ya , so cepat-cepat la JOIN

7. Tag kepada 3 orang kenalan anda dan pastikan mereka tahu mereka di TAG oleh anda .

8. Linkkan ENTRY anda pada comment entry kami berdua :
.itu sahaja dari kami berdua , tunggu apa lagi ? huhu
.gossip ~

174 comments:

:anys: said...

wahh . gud luck , hope dapat smbutan yup, contest anys ta dpt smbutan pn , :( tapi nelly suke komen , hehe

iwan_dextrous said...

nk join..ermmm..hihihi..tgok r ..hahaha

cik ayin said...

cantek oh banner tu...

Miss Tira said...

Ok kalau Tira tak sibuk Tira join ye :)

Nurfarahana Abdul Aziz said...

dah join dah...sebelum buat assignment

http://sayasukanyanyi.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

wany dianwanie said...

nelly sy join

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

faranem nordin said...

http://faranemnordin.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

farah wahedda said...

Waahh menarik..ade masa sy join ^_^

Woofer Storm said...

join cik nelly yang comel..yahoo

http://www.wooferstorm.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cik ayin said...

join :)

http://chentaaku.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

☀ Izzaty Hedry☀ said...

join...:)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cik najihah said...

join same

http://najihahfara.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Efipurpleshine said...

fi join..

http://efipurpleshine90.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

ika said...

nak join !!!

http://daqkecik.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

ika said...

http://daqkecik.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

ika join !!

EchA rAiEsYaH said...

http://echaraiesyah.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-utuk.html

NELLY :) ECHA J0IN ! HUHU ^^

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

join =)
http://mizzniaaysruq.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Hanis Zakirah said...

Dah join..buat entry sekali.Tapi nak tanya,kena letak juga ke banner kat entry?..sebab dah tak muat la..http://hanislifestory.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Hanis Zakirah said...

x pe lah..dah muat...hehehe

Auji Izra Sygku Dyla said...

done^^
http://aujidylaizra.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Auji Izra Sygku Dyla said...

Done^^
http://aujidylaizra.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

topimagine said...

wah... so sweet.. kongsi GA lagi.. hehe :)

syzwnsrwk said...

yeah!

http://blog.syazwansarawak.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

darxniq said...

dah..

http://www.darxniq.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

:: heewonis :: said...

joined ! :D

http://heewonisforever.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

waN Mohd Salim said...

abe join ye dik

http://wanmohdsalim.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

kay_are said...

menarik.. tapi ga yang orang tag pun x ter wat g ni.. T_T

kiwi said...

nelly gud luck..hehe..mntk2 dpt byk smbutan.^^

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

wah wah..buat GA berdua pulak yer..dua² blog kakak udah folo tp nnt kalau sempat kakak join lah hee

Nabila Shah said...

Nabila Shah join ni !

http://serupasahaja.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

eyfa.eyfa.eyfa said...

eyfa join

http://eyfascreamo.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

[Zanyy.Bobo] said...

http://freakk-littlezanyy.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

kamu! sy join! :D

nik farina aishah.... :) said...

ok, done !!

http://pelangiaishah.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cik riffa :) said...

sy join jugakk ;D

http://theeanddead.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

recent post :
nafsu tak terkawal

asfira aminuddin said...

wah! bnyakknya org join babe! semoga GA u dapat sambutan hangat tau! :)

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

n'ieda_faieda said...

sis...sy join dh ! :)

http://iedaaziz.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

❤‌ princess nabilah ❤‌ said...

okey sy dah join jom ke sini

http://bella0107.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Henry Zackery said...

ramainye dah join.. tahniah nelly :)

Lelaki Oh Lelaki

sahromnasrudin said...

semoga kontest ini dpt sambutan yang debom erk....

Bulan said...

wahh.collobration gitueww.ade pape ke?eheee

shah-kayrul said...

dtg join erk

http://sedetikilham.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

bunga said...

lau tarikh tutup dalam masa terdekat xsempat la bunga nak join..ehhe..

Ratu Petninlaw said...

sye join

http://ratupetninlaw.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

KHRLHSYM said...

nelly maaf saya memang tidak ikut segala kontest-kontest ni lagi. apapun harap-harap sangat ia sangat berjaya :)

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

here you go nelly :D!

zaty luvlianncezzz said...

http://eityzaty.blogspot.com/2011/04/ga-dr-nelly-dan-mas-utk-blogger.html

sys i dh join nie.hi3

anysspunyeblog said...

ok..done..yeay~

url entri:
http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

fasha said...

join :)

http://farahshahirah.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

mykhalis said...

wahh..gabungan 2 jiwa nie..mesti gempak gilee

nabilah_2908 said...

wah...2 blogger bergabung.... ;)

ala2 Akim & Stacy gitu...

insya'Allah..jika ada kelapangan..sy join.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PART TIME PAPARAZZI

-nadya- said...

nak join :))

http://sukasukijebacablogaku.blogspot.com/

isma said...

isma join ye...

http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/04/give-away-nelly-mas-untuk-blogger.html

tQ

hawasumiri said...

join juga..

http://thetoadbehindmirror.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Sallehudin Said said...

Hye Nelly ..
Saya baru join GA ni ..

link :
http://sallehudinsaid.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

HAZIRAH SULAIMAN said...

http://aboutpepsy.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

HAI NELLY, SAYA JUIN :)

Fyqa said...

insya Allah klo xda pape hal sy join :D

♥e'in♥ said...

wah! nelly dh wat giveaway lak laa..

Liey Yatiey said...

Okayy . dah join ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

syairahmohdanuar said...

dah ramai dah yang join.adakah saya terlewat?hihi.gudluck nelly!!

MaiRa QuEeN said...

http://ctqueen.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

MiSzy DiaN said...

done..

http://miszydian.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Rozuan Ismail said...

http://lensa-cahaya-photo.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Its Me ♥ Ashikin ♥ ™ said...

Shikin join http://namasayaashikin.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

~dyana~ said...

Hye nelly ade tag nelly tok join contest..yok
http://dyanamuhamed.blogspot.com/2011/04/1st-contest-anis-pic-percutian.html

Memo_Hazel said...

memo baru dapat join. hehe.

http://memohazel.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

adeebahfarzana said...

Dah join ^^

http://akupencintadomo.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

izzaty hamzah said...

http://izzatyhamzah.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

izzaty hamzah said...

http://izzatyhamzah.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cinta nabella said...

Farah dah join la nelly !

http://cintanabella.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

harap berjaya:)

Mohd Effendi said...

rajin buat kontes. letih ler..hehe..:p
please do visit my blog again.
http://heartterrible.blogspot.com.

nice blog. striking gitu.:)

puteri ain said...

ehemmm ehemmmm ! haha..
pweewwiitttt :):)

:: Nonoy :: said...

nellyyyy!!! dtg bwa hajat nie. hihi :)

http://noonoy91.blogspot.com/2011/04/giveway-dari-nelly-dan-mas.html

Wahyu Ningsih Ismail said...

bdk bru blajr nk join jg....(",)
tanks cik nelly sudi invite me...

http://wahyuningsihismail.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

MiaDiera said...

bestnyeeee!,tapi takut tak sempat nak join hmm

farez said...

dengan rasa rndah aty nya..saya JOIN..=)

http://ceritafarez.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Faraa Aein said...

saya join ye Nelly :)
visit mine .

http://faraa-aein.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html?zx=ec0db2df5824067c

ameraida0407 said...

saya sudah join nelly :)
tekan bwh 4 link yew cik adq manis . tq
GiveAway dari Nelly dan Mas untuk BLOGGER

-nadya- said...

http://sukasukijebacablogaku.blogspot.com/2011/04/give-amay.html

-nadya- said...

http://sukasukijebacablogaku.blogspot.com/2011/04/give-amay.html

Syiela said...

NELLY DAH SIAP!. HEHEHE

http://belogsyiela.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

CikNiza said...

cikniza joinnnnnnnnnnnnnnn...:)

giveaway dari nelly dan mas untuk blogger

Siti NuruL Ain said...

hello nelly.. joinkan diri.. (^____^) terimakasih..



http://belog-sn-aieen.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

'yAnA' Cute said...

Finally,tercipta juga entri nih..hehe

Nelly ni dia entri GA tuh..hehe

http://zestpurple.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

uNa fiEy said...

saya join juga yaaa

http://cokelatmocha.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Mirul said...

akak nelly,
bila mahu review blog mirul :)
hehe...
contest mcm best...
xnk bganding ngan mirul gak ker?
Neely+Mirul+Mas
hehe...

cdgan jer...

Mirul said...

akak nelly,
bila mahu review blog mirul :)
hehe...
contest mcm best...
xnk bganding ngan mirul gak ker?
Neely+Mirul+Mas
hehe...

cdgan jer...

cik fafa said...

cik fafa da join daa..=p

http://ukirankanvashati.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

ciknabil-a said...

nelly! bella join! :)

http://ciknabil-a.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

scheyrare said...

nelly sya join

http://lifeisbeautiful-shahirah.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

NURUL NAJWA said...

hey nelly!! wanna try ur GA.. ngeee~


http://crazytofullstop.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

NURUL NAJWA said...

wanna try!! x ngat da link kn ke blom.. hehehe




http://crazytofullstop.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

diyana said...

join..:))

http://diyanadena.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cik fafa said...

cik fafa da join daa..=p

http://ukirankanvashati.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Miecyber said...

Macam menarik jo...

Tenaga Turbin Angin di Uruguay

Noraien said...

dah join..hope xterlambat yea :)

http://azien-ilalalaaa.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

mi$sUn@3iRa said...

wah..rmainya yg dh join... sy pon dh join!!

http://missunaeira.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

mi$sUn@3iRa said...

wah..rmainya yg dh join... sy pon dh join!!


http://missunaeira.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

CIK GADIS said...

whoa!mcm besttp CG bz sket..kalo smpat CG join nnt

LATEST :
SATANG SEMUDAH 1 2 3

Amad Pariz Ashaidi said...

http://amadpariz.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-mas-ahmad-safwan-dan.html

semoge allah bagi rezeki. Amin ! by the way ! Abg Mas & Kak Nelly Rock !

Amad Pariz Ashaidi said...

http://amadpariz.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-mas-ahmad-safwan-dan.html

semoge allah bagi rezeki. Amin ! by the way ! Abg Mas & Kak Nelly Rock !

ciknabil-a said...

bella join! jemput dtg.. huhu..

http://ciknabil-a.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cikanna said...

salam n tq pada Nelly ajak saya join GA ni...
saya join

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

tq

zippo miller said...

ZIPPO ZIPPO ZIPPO

http://zippomiller.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Far8 budak baik said...

mmg cun lahh korang..pehh..=)stylahhh

Amy said...

amy dah j0in =)

http://baby-farah.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Amy said...

nelly neyh link amy =)

http://baby-farah.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

♥ norlida ♥ said...

nelly...ida dah join ^__^ meh tengok

http://norlida89.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Ainnur Afiffah :) said...

wah.. bestnye.. ehem.. ehem.. nak bergossip bule? hehehe..

tentang EME ;) said...

Assalamualaikum,
cikk eme datang menyertaii jugakk.



http://emelienablognotyours.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

sudisudi view,
& salam perkenalan :]

Cik Bidadari said...

akak nak tgk aja.... weeeeeeeeeeeeeee

anna itoshi said...

http://annaitoshi.blogspot.com/2011/04/give-away-nelly-dan-mas.html

Hanieqha said...

singgah yeee..

Kuchiki EnnaMoon said...

dah join.. masuk ke alamat nie yew, nelly : http://abstractourlifewithcolours.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

=.= Cik Nami =.= said...

na join yee

http://naminamicassiopella.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Henry Zackery said...

tak update lagi ke T__T

GEMPAR !! Blackberry Terbaru Boleh Baca Isi Hati

Syafiq Rosli said...

kalau sempat sy join eh..hehehe

Izyan Masri said...

SEMUA MISTERI YANG MACAM BEST JE NI :D

shahjiehan said...

ehem..pakwe nelly ke tuh?

jom baca dan komen Al Fatihah Untuk Bonda Ustaz Kazim Elias.

fyna said...

nak jooinnnnnnn gak....
hehehe...

kyra_G said...

salam perkenalan dr kyra....=)

terima kasih bb jguk hhehe

http://pojiekyra891.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

uMi_atiQaH said...

nk join.hope sempat!

http://violetulip93.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

sissyira said...

salam

inysallah, kalau sempat kejar masa syira cuba joint =)

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

TQ

Fantastic Ajane said...

wow.. bnyk peserta la..:)

IzREen :') said...

nelly.. izreen join.. sory lambat..

http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

IzREen :') said...

nelly.. izreen join.. sory lambat..

http://lifeofsamurianz.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

SyUhAdA said...

salam..

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

tQ~

cikcleopatra said...

wah!best2!hehe.

Pjaz a.k.a kud0o said...

pjaz dh join..

http://buahpauhmangostan.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Eff♥ said...

http://valuable-love.blogspot.cm/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

sya join kak :D

Eff♥ said...

ni link betul .
http://valuable-love.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

join tau (:

noraliza said...

nnt ada mase nak join lah..

aNiS aNiSa said...

tringginya nak join nelly..

tapi maha sibuk skrg huhu

kalau ada msa insyaallah sy join yer =)

sweet stalker said...

mcm best je contest ni. nak join bole? tapi i mcm tak kreatif sgt lahh. huu

Benjy said...

sebuah contest unik untuk blogger semua lain dari yang lain sebuah kontes yang mesti try ...

http://www.benjystanis.co.cc/2011/04/my-click-click-contest

Meya Dollika said...

meya join :)

http://meyalolyppop.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

HAJAR hasan said...

nelly!!! hajar dah join~ akhirnya....
teehee~

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Joel Leslie said...

helllo ;) saya join ok ?

http://joelwithcontestsandgiveaways.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

ID : Joel Leslie

thank you :)

~~Ticer Wann~~ said...

menarik.... insyaAllah time free jap lagi sy join :)

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Nur Amna said...

http://gurlnamamnaa.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

hitammanis said...

salam, masih open ye...
saya join,

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

nano said...

korang berdua ni de pe2 ker???hehehe

RAJA ZARITH NAJWA RAJA ZAKARIA said...

good luck nelly :)
nakk jugak! ahah!

little cart00n said...

da lama tak join bnda2 macma ni..

btw, gudluck! ;)

Shahfieq Daniel & Suhaida Sulaiman said...

kak nelly...i da join taw!!!
jgn lupe !!!
http://danielsetda.blogspot.com

cik pulau said...

ok done!! nelly.. cik pulau dah join,,,

http://islandgurlz88.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

shaukimaravilla said...

kalau dah ramai peminat kat blog nelly ni,maknanya orang suka la tu..good2..tak perlu nak komen pape dah pasal blog ni=)

Mira Zali said...

ku join ! ^_^

http://mirazali.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

mira z said...

ngah blogwalking.nice blog btw.
insyaAllah law sempat mira join

nUr sHarwaNi iliAs said...

dah siap
http://ilmusegalanya.blogspot.com/p/giveawaycontest.html

f4dLy :) said...

Salam kenal yah sebelmnya...
kunjunga pertama nih...

eb ezrin2 said...

join yer
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html
tq

Mirul said...

nelly join la contest mirul gak... :D
http://princemiruljr.blogspot.com/2011/04/contest-pendapat-korunx-tentang-blog.html

farah adila said...

dh join..:)

http://sweettwinkle.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

cayob said...

waaa byknya peminat...mmmm....

zacky ~786~ said...

wa.......~ nk join gakk..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam..Dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

nadia natasya said...

nelly. tsya joinn ni (:
nelly kene bce tau tauuu :D
hikhik

http://natasyaeve.blogspot.com/2011/04/giveaway-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Gimbul said...

tumpang lalu ek....

Nora Shahaira said...

jiwa ber GA tgh merajuk ni..aduh..berat tul tgn nak buat..bukan apa..bekerja nak ke blog lain pula..due date xde pulak..pape nanti akak jenguk nanti..kot sempat..hehe

Henry Zackery said...

tak hapdet lagi ke awek MAS nie :)

[ VIDEO ] Mesti Tengok

nurkaloi said...

oke kaloi dah join

http://nurkaloi.blogspot.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

A'IM said...

GOOD LUCK

cik EPAL said...

waaaa menarik =)

IftiMonstaa said...

wewit! nelly and mas. hehe good luck nelly. mesti rmi nk join nie. owg nk join tp kekangan masa lah

roy said...

TUmpang interframe ye tua rumah :)
Jom join http://goo.gl/7jwwk .
berbaloi-baloi daripada churpchurp

Amoi said...

homai nak bagi hadiah apa ni?

me suya said...

thanx nelly singgah blog suya yang satu tu.. tu tmpat luahan hati.. hehehe anyway, ni blog suya selalu update: heremybeautifulworld.blogspot.com

ermm busy sekarang..xdan nk join kot GA>> TQ yer

SuNsHiNe said...

http://mieza221088.blogspot.com/
hii nelly...cmna sy nk jdi follower nelly n nk join contest tue? mcm b'minat nk join..hehe...;p

Ary ariasputera said...

nelly.. nice blog... rmainyer peminat... terima kaseh singah bolg ary dan dengar lagu ciptaan ary

Lyssa Dollixious said...

hi nelly , hehe . Lyssa join niyhh ;)

http://www.lyssasecret.com/2011/04/give-away-dari-nelly-dan-mas-untuk.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...