Monday, April 4, 2011

Nelly tak suka komen kalau macam ni !

Elvy Nellysha | 7:41:00 PM | 95Comments |
السلام عليكم


Nelly jalan sambil baca entri .
Ini saja cara Nelly untuk berhubung semenjak dashboard dan google reader tak boleh pakai ~

Ada satu blog , teramat menarik entrinya !
Jadi , Nelly ambil keputusan untuk komen entri dia . . .

Tapi , diruangan komen , dia tulis :

"Anak babi mula nak menaip ."

OMG ! ! ! Orang yang nak mengomen bukan babi . Kita manusia ! !
Please jangan nak mula mencarut . Kalau macam ni gayanya tak payah bina blog .
Silap-silap tak ada siapa yang nak tinggalkan komen kalau followers beribu riban ! ! !

Tolong fikir baik-baik . Kalau orang komen entri awak tu , dan awak komen balik dekat entri awak tu .
Awak pun babi juga ke ? ? Banyak-banyak mengucap ! !

Tak perlulah Nelly nak aib blog tu . . Tak baik ~

95 comments:

Fara VavaVoom said...

hentah hape2 je kan . Tuhan tarik balik nikmat die baru tau ..

Sheril (thePrincess) said...

uish bahasa.. sungguh tak malu. susahla kalau nak komen die kate ba alif ba ya.. tak baik lah.. :|

Sheril (thePrincess) said...

uish bahasa.. sungguh tak malu. susahla kalau nak komen die kate ba alif ba ya.. tak baik lah.. :|

nelly said...

fara : betul !

nelly said...

sheril : tak patut sebenarnya ..

Afiq Din said...

woooo... blogger cm n pon ade

areteacar said...

erk.. napelah dia ckp mcm tuh.. ish! ish! ish!

nelly said...

afiq : ada !

nelly said...

aretecar : =='

topimagine said...

aik.. org cm ne pon ade.. kurang kasih sayang kut die tu.. haha

nelly said...

haha .agaknya ..
^^

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

kuang asam keping btol blog tu...
ish3...

Nadia Mashuri said...

tak patut dia tulis cmtu..

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

tah pape la tulis mcm tu kan..kita manusia disamakan dengan anak babi..kalau mcm tu gayanya x yah komen entri dia..

putryteya said...

la... ada jgk mcm tu??
Adoyyai...!

nelly said...

Mizz : kena bagi asam ni

nelly said...

nadia : memang ~

bunga said...

aduh..lau bunga pom sory la nak komen..

nelly said...

Rina : betul !

nelly said...

Putryteya : pelik2 ..

nelly said...

bunga : yup .
=='

IJAT360 said...

sapo la punyo blog cam tu,bahasa menunujukkan bangsa la weyh..tulis la anak orang ke...hurm..dunia..dunia.. ^_^

nelly said...

sedih2

Cik RoSs said...

Ya Allah!!
Apa jenis manusia la orang tu..
Tak sopan langsung!!
Teruk betul perangainyaaaa...macam la dia tu bukan manusia gak!!Tak patut!!!

nelly said...

nasib baik tau ~

=='

Nora Shahaira said...

ish..kesian la dia..dah bijak pandai siap ada blog rupenya tak cerdik jugak..kesian manusia begitu..

nelly tegur tak..lain kali tegur je...

nelly said...

dah tegur dah ~
tak taulah ubah ke tak ..

Cik Aish said...

blog tu ramai follower ke?? hish..tak patut la bt mcm tu. agaknya dia bajet kot..ish teman cukup tak kenan! kita bako je kita bako!

Novelgurl said...

teruknya ad lak cmtu =.=

nelly said...

cik aish : jom2
hahah

nelly said...

novelgurl :=='

Azura "Banyak Cakap" said...

Takde otak tu. Ish ish ish.

nabilah_2908 said...

Ya Allah...org mcm tu pun ada..? blog budak2 ke tu..or org tua..?


jom ke APA KATA HATI pulak ;
KEPALA AYAM

nelly said...

setuju ~

nelly said...

nabilah : masih menth ~

fyy mokhtar said...

bia betik?? sape yang 'wat cam tu' kaco nelly aku. grrrrrrrrrrr

nelly said...

manusia kan ~

Phat said...

apa da..x ptt betul agak2 ah...

nelly said...

memang tak patut !

=='

Siti Safiyyah said...

TAK PATUT BETUL. ish3

nelly said...

memang tak patut ~

amanina said...

twu xpe
ri2 pn pnah jugk
elok na kmen ttba je
nmpak
BDAK GEDIK NA KASI KMEN
tros x kmen
sbb sy rsa klw sy kmen nnty sy gedik
XD

nelly said...

tu yang lemah nak bagi komen ~

Cik TeN10 said...

ishkk2.. kasarnye bahasa dia.. tak patut lah dia guna word tu.. seolah2 dia anggap readers dia tu babi.. huhu

Cik Ezy said...

dasatnye..
baek xyah komen lgsg..

Nulia said...

astagfirullah ... aduya , ada juga org gitu ek ??? hai..larikan diri!!!!!!!!!!!!!

chii said...

'terbaik' la bahasa dia...

nelly said...

cik ten10 : kecewa ~

nelly said...

cik ezy : memang tak komen ~

nelly said...

nlia : ^^

nelly said...

cii : memang 'baik' ..

♥ mUngE nAdEa ♥ said...

ee trokknyee ..
agakk trokk uhhh...

nelly said...

memang teruk ..

=='

Biey said...

napalah dia nak wat ayat cenggitu kat ruang komen.. memang tanak orang komen ke atau dia ada masalah mental nie.. tak paham tul..

latest entry !!
Tempat di dunia yang penuh dengan MISTERI..

nelly said...

tu la ..
tak faham2

+ NANA HERE + said...

betol2.. xyh ada blog.. xsopan lgsg bhasa..

nelly said...

nasib baik tau ~

syairahmohdanuar said...

ape lah org tu.x baik betol :(

nelly said...

tau tak pe ..
=(

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

mak aiii ...
anak sape la tu kan...
tak pasal2 kite di'anakbabi'kan...demm !

nelly said...

tau tak pe ..
tak patut !

EchA rAiEsYaH said...

xpatut eyh. .

mykhalis said...

memang tak patutla.. adakal pengomen tak baca pun apa yg tertulis kat leave your comments..tapi kalau Khalis jmpa mmg banned terus

nelly said...

echa : tau tak pe .

nelly said...

mykhalis : nelly kena amik tau ~
=)

Cik Yana said...

Kasarnya bahasa dia. Huhuhu~

Entry terkini: Blogger yang buat cik Yana tension!!!

nelly said...

memang kasar ~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

moral die kurang kot nelly...abaikan ajer die...conpom nnt die malu sendiri...hehhehe

nelly said...

setuju !

sabenazakey said...

ada jugak org macam tuh,.

ika said...

sabar syg..nt kito bako uma dy ok..huu~~

Eun Mint0o said...

haaa???? o.0 truk gile;( ish23...

nelly said...

sabenazakey : tu la ~

nelly said...

ika : jom !

nelly said...

eun : tau tak pe ~

Miss Tira said...

Mungkin pada dia unik dan lucu tapi tidak pada orang lain Sensitiviti manusia lain-lain. Kena ambil kira semua tu.

nelly said...

itulah msalahnya ..

srikandi cinta said...

ade jugak manusia camtu..ishh

Firdaus Kasim said...

biasalah tue nelly. kalo ada org baik,, mesti ada org jahat juga.. hehe

Baca entri terbaru firdauskasim.com :
Cara cantikkan banner iklan disertakan dgn teks yang menarik

nelly said...

srikandi cinta : ada ~

=='

nelly said...

firdaus : berkait rapat .
=)

puanbee said...

ya allah ada ke blog cam tu teruk aihh!!

tricksrex said...

dia rasa dia cool ke buat camtu?
ish ish ish

takpe yang penting kita yang laen jangan buat camtu

nelly said...

Puan bee : ada seyh ~

nelly said...

tricksex : hehe ..

D i n said...

astaga..gila dashat tulisan tu
==" beri penghargaan kpd pengomen bkn carutan~

nelly said...

=='

kay_are said...

series ade blog macam tu? x pernah jumpe lagi r gne bahase "sopan" camtu kat ruangan komen

nelly said...

yup ..sedih2

cikcleopatra said...

erk??siyes??ishk!!!ape lah..tak patt betol!

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

ish ish ish...
tak senonohlah buat macam tu...
apa2 je...
kesian orang yang comment...

fyna said...

eeiiuuw...bhs!!~

nelly said...

cik cleo: memang pun ..
=='

nelly said...

OE : Betul !

Asma Ahmad said...

ishk3... ap pny mnusia la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...