Saturday, April 9, 2011

Buku favourite Nelly !

Elvy Nellysha | 7:23:00 PM | 77Comments |
 السلام عليكم
Nelly pergi perpustakaan , then terjumpa buku ni . 
Muka depan not bad ! !
Dalam dia ? Jangan cakaplah ~
Buku penuh manfaat ! !
Banyak isi yang dihuraikan yang selama ni korang tak faham ~


Ini tajuk dia !

JADILAH WANITA PALING BAHAGIA !

Actually , buku ni baik untuk perempuan . Berguna beb !
Kalau korang baca 1 isi , mesti nak baca lagi . 
Tak rugi . Lelaki boleh baca juga tau !

Kot-kot susah korang nak faham perempuan .
Tambah lagi buku ni banyak kepada motivasi dan penuh dengan mutiara kata-kata yang sedap dibaca . . .

Tapi , bukan pada bab kapel mapel okay ?
Banyak dari sudut agama .

Tak salah korang cuba baca . Ilmu beb !
Dekat perpustakaan banyak sangat buku ni . . .

77 comments:

=.= Cik Nami =.= said...

na pinjam !!

nelly said...

nelly pun pinjam perpustakaan ~
hehee

sri juju said...

best ke ? nak crik lah kt kdai buku :D

Faezah Hannah Al Baj said...

sy kaki buku. sy dh baca~ yay best best. rasa diri ni cm matang gituw..haha

nelly said...

sri juju : best !! ^^

nelly said...

faezah : yup ..nelly setuju ..hehehe

Miss Tira said...

Perpustakaan mana Nelly pergi ni? Kalau perpustakaan IPTA/IPTS mana ada rasanya buku macam ni. Haha.

nelly said...

perpustakaan awam Cik Tira ^^

bunga said...

cam best jer..leh cari buku ni..

farah wahedda said...

Alaahaii dah lme tak bce novel terasa rindu huhu

chuu said...

chuu nak cari buku2 motivasi mcm ni la., spaya lebih besemangat ^0^

mykhalis said...

HEHE.. semoga melalui pembacaan kita semakin matang.. suka membaca rupanya nelly nie.Khalis dah lama sangat tak g perpusatakaan..sbb buku pinjam hilang..huuuu

nelly said...

Bunga : cari cepat !!!
^^

nelly said...

farah : hehee

nelly said...

Chuu : cari tau chuu !

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

kakak pon suka baca buku..

nelly said...

Mykhalis : sejak habis spm ni , rajin a gak ~

nelly said...

Rina : best !!! ^^

RaraTan said...

wahhh. mcm bes je ni. kne cari ni. hehe~

nelly said...

cepat2 ..

HajarRasdi [BdkKck] said...

nelly!! hajar pon suka buku nie.. =)

eRza farEeha said...

wahh..mcm best je ni..hehe

Wuucin Kimora said...

So bile nelly nk belikan nie? ;p

adan said...

macam best je buku ni.. mesti banyak manfaat kan..

czueka zulaikha said...

nice book :) czueka penah bce. ta sbr na tgu pesta buku PWTC :P na borong byk2

asfira aminuddin said...

eh serious berguna utk perempuan. i nak cr jugak lah. if murah, bole beli. if not, pinjam jgk mcm u lah. hihi.


btw, i follow u blog back dear ;)

Cik Ezy said...

buku motivasi..
krng ckit la..
hihikk

Firdaus Kasim said...

nelly, thanks taw masukkan link blog sy.. hehe

Nuffnang pandang serius pada entri "Rahsia Terbongkar Nuffnang"

~Nabilah~ said...

nmpk mcm best jer tp mls nk p crik....kihkihkih

nik farina aishah.... :) said...

nak jugak !!!!!!!!!!!!!!!! heee

Woofer Storm said...

perhh dia ni rajin baca buku ea??eheeee suka baca novel tapi skg ni lagi suka layan blog...heheeee

Ainnur Afiffah :) said...

ain pena baca buku jangan bersedih.tapi yg ni belum .nampak cam best ;)

MiaDiera said...

buku nie best!!!!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Nak pinjam Nelly sayam ;D

nelly said...

hajar : ^^

nelly said...

erza : memang pun ~

nelly said...

wuucin : hahaha

dyana nana said...

wah...!! macam best je nieh.. huhu
nak cari gak la dkat libry...
tapi malas la pulok nak cari nyer.. kuikui :D
agak2 kat kedai ada x ? ngee~

nelly said...

adan : ^^

nelly said...

czueka : cepat2 ...

nelly said...

asfira : tq !

nelly said...

cikezy : hahahah :D

nelly said...

Firdaus : sama2 ..

nelly said...

nabilah : aiy0o ~

nelly said...

nik : tak boleh2 .

nelly said...

woofer : haha .sama je

nelly said...

ainnur : carik2 ,,

nelly said...

miadiera : setuju !!!

nelly said...

shag : ^^

Henry Zackery said...

kawen je kalo nk bahagia..hehe :)

Alat Untuk Uji Pasangan Anda

nelly said...

diyana : ada kot ..haha

nelly said...

henry : amboi ..gatal !

NOOR FATIN said...

abah pulak ada buku jadilah lelaki paling bahagia. dok baca jugak. hehehe..

Cik Bidadari said...

amin.... baca tau... insyallah selamat

d_LA said...

dah lama x baca buku camni..biasanya akak yg beli, dla tumpang baca..hehe

FurBall said...

mcm syok jew buku nih..ap kata ko tolong tulis tiap apa yang ada dalam setiap bab..summarize kan r..esemen ko nih..ehehehe..

boleh ktorang manfaat bersama..ngeee

man said...

Kalau isi kandungan ok...
boleh beli utk rujukan...

puteri ain said...

menarik ni ..:)
teringin nak baca..

nelly said...

noor fatin : baca jgn tak baca ..
=p

nelly said...

cik bidadari : ^^

nelly said...

d_la : tak pe ..janji baca buku ..hehehe

nelly said...

furball : ni mesti kes malas nak cari .hahaha

nelly said...

man : sangat ok ..
=)

nelly said...

puteri ain : =)

cepat2 ..hehehe

Amy said...

baguslah nelly...ade wak2 lapang gi lbrary...mmbaca ley tmbah ilmu bnyak laut =)

nelly said...

sikit2 o0o ~

akid azami said...

waaa boleh rekemenkan kat adik ku nih :D

Beli kat mane eh? :D

kay_are said...

baik untuk pompuan?? so yang laki xyah amek tau r.. selamt.. dah r malas bace buku camtu.. minat epop je.. ^^

Cheritera Chenta said...

wah~ cam besh ja...lama da x g kdai buku nih...tQ nelly 4 ur info.

nk jd wanita y bahagia ni.hikhik

Asma Ahmad said...

ajin toi bca bku. hehehe...

ezzaty harith said...

wah0wa..rajin bace buku!! :)

nelly said...

KR : kena amek tau ..
=p

nelly said...

cheritera chinta : ^^

nelly said...

asma : sikit2 ..
=)

nelly said...

ezzaty : heheh

.........cP~ said...

salam.

yeay..saya ada buku ni..simple dan cara penceritaan macam berdialog dengan kita..

nelly said...

yup ..itu yang seronok !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...