Thursday, April 7, 2011

Gosip antara blogger ! ! (Kami jadi mangsa)

Elvy Nellysha | 2:15:00 AM | 70Comments |
 السلام عليكم


Korang suka betul tanya ya dekat Nelly gosip-gosip 'indah' . .
Hahahah . . .

'Indah' gila . Tambah 'indah' bila anon maki hamun Wan Hazel dan Nelly . . Aiseh . .

Anon , anon . . Janganlah cemburu sangat sama kami . Hahaha . . .


Kau dengan Nelly The Strange sama je!
Nelly The Strange bajet otai, mentang-mentang dia tak kurang femesnya. Kau pun sama!
Korang femes sebab apa? Rupa? Bla lah weyh!


Nelly The Strange


-Femes tapi bajet otai.



Wan Hazel




-Femes tapi berlagak!






Tak penat ke anon ni ? Nelly yang penat dengan dia . Hahaha . . .
Maaf , kalau Wan Hazel memang ya dia femes tapi bukan Nelly . 
Banyak lagi perlu tanya blogger lain . Perlu tunjuk ajar lagi beb !

Tak cukup tu , Mas juga kena maki hamun dengan Anon . . .

Kau dengan Nelly The Strange sama je kan? 

Menyampah!!!!!!

Bajet otai. Untung nelly tu femes!!
Tapi sama-sama bajet2!!!!!!!

Adoi , kata kunci anon kat sini :

Nelly - bajet otai tapi femes . (Sengal !  !  !)
Wan hazel - Otai tapi berlagak .
Mas -Bajet otai . (Anon yang ni sengal . Mas memang otai . . ) 

Cukuplah sayang ku anon ~

Gosip seterusnya kena lagi kait dengan Mas ! !
Mas , memang tak habis-habis ke kita punya gosip ? Hahaha . . . 

Melambak-lambak pertanyaan :

"Nelly dengan Mas ada apa-apa ke ?"

Kami hanya kawan baik sesama blogger . Begitu juga dengan korang .
Jangan salah anggap ok ? ? Nak teruskan pun boleh . Hahaha

Cukuplah gosip ini berhenti di sini . Hehehehe . . .



70 comments:

misluvcoklat said...

kak, anon tu apa?
hihi..
rmai sy tgok org dok sebut 'anon'2..
tp apa pun sy xtaw ap mksdnyer..
hihi <-- (maluu =.=)
apapun, saborjelahh yea sis :)

nelly said...

orang yang tak ada identiti ..

aiman rashidd said...

sabar ok nelly :)

Eun Mint0o said...

kesian..mane la identiti dye pg ek;p
sbr2 mish nelly furrtado;p

nelly said...

dah biasa ~

nelly said...

Tengah sabar eun ~

Anonymous said...

eh..saye jd anon la..hehe..sorry2 nelly..saye ni hanim..sajeje nak test jadik anon buat pertama kali..hehe.. by the way...nelly comel..sbb tu ar dye dengki..hehe

nelly said...

hahaha ..
aiseh ~
hehehe ..tak pasti niat dia ..

EJA said...

kdg2 nelly mgg komen anony ni pedas tp kdg2 kita dgn kritikan bru membangun klu dgn pujian akan menjatuhkan kita :)

nelly said...

Itu yang bagi semangat !!

❀Hanim_RosLan❀ said...

@nelly hey anon...jempotla ke blog saye... hahaha

nelly said...

wah ..bahaya !

Miss Dill said...

gilo apo nak jeles2. susah ade orang gini

Miss Dill^^

nelly said...

Bkan susah ..pening ~

topimagine said...

mesti anon tu xde idea nk update entry kut... huhuhu

nelly said...

agaknya~

nur aisya humaira said...

anon nk femes gak laa tu..ngeh2

Cik Eliza said...

endah kan saja !

:D

be happy !

nelly said...

aisya : hahaha

nelly said...

cik eliza : hahaha ^^

Wafiy Suzly said...

anon ni dah macam biskut dah dalam arena blog ni, sedap dimakan, haha

ape aku merepek ni

pearl jade said...

uix ape ni
musim anon mengganas ke
nelly sabar jeke
mmg awk femes
jgn layan die
die dengki.huh!!!

nelly said...

wafiy : hahaha

nelly said...

peral jade : tq !
^^

IzREen :') said...

lek nelly.. anon tu mmg pelik2.. x de keje agaknyer..

eRza farEeha said...

wahh..ad gosip kt cni..hee

Novelgurl said...

ouh ptt la ramai x suke anon..hehe..mmg la lahir pun tak de name..hu2.Relakss Nelly itu mknanya Nelly kena maju lg ke hdpn ;D

nelly said...

izreen : hehe ..

nelly said...

erza : ^^

nelly said...

novelgurl : yup2 ..tq !

THE LEKAT LEKIT STORY said...

kedatangan Anon petanda blog kamu dah mencapai satu tahap membanggakan.. tahniah. kekekekeke

eyjalukman said...

haha ni msti kes ada yg jeles ni nelly .
buat tk tao je .
hahah

puteri ain said...

kadang2 tak faham betul tah apa tah nak dengki kan nelly kan? tak suka ok dah la..xyah la nk protes sgt la..

btw..sabar k nelly ..blog je..abaikan anon..

kodok said...

blogger yg pemes ni memang byk anon dtg muahaha

kodok said...

blogger yg pemes ni memang byk anon dtg muahaha

Miss Tira said...

Tu menunjukkan Nelly popular. Orang popular mesti ada haters. Tak lengkaplah popular tu kalau takde haters. Itu fakta tau.

Cik Ezy said...

sabo jela nelly..
huuu..
tgn anon mmg xleh di ikat..

Nadia Mashuri said...

jgn layan org mcm tu..

nelly said...

the lekat lekit : hahaha ..tq !

nelly said...

eyjalukman : terpaksa bersabar ~

nelly said...

puteri ain : hehehe

nelly said...

kodok : haha .tak femes seyh ~

nelly said...

Miss Tira : aiseyman !

nelly said...

cik ezy : haha ..

nelly said...

nadia : hahaha ...maceh2 !

sicomot-comel said...

hai anon !

e'eh silap..hehehe..
hai nelly..
teruskan bersabar okei.
mereka jeles je tuh ^^

SUE said...

nelly , anon tuh sapa ? na tao jugok :)

sabar ye nelly :)

Wan_hazel said...

wan tutup mata je ngn anon nie nelly..adoh2..geram lak..dah macam wartawan lak anon skang nie kan..ahahha..lucu2...

Fatma Diyana MB. said...

anon tu dengki sebab tak ada orang cakap dia otai kot. hee :D

nelly said...

scc : i think ^^

nelly said...

wan : haha ..kelakar je ...
=D

nelly said...

Fatma : hahaha

Biey said...

sabar jelah..
anon tue takde modal nak cakap lain kot..

Jom terjah Entri baru !!
KISAH BENAR : Seorang Lelaki Berkahwin dengan Seekor ANJING ..

nik farina aishah.... :) said...

anon anon yg pelik takot nk tunjukkkan identiti , tak macho betol.. femes pon salah , otai pon salah ke??? manusia , manusia.. heeeeheheh :)

cik aufa faqihah said...

skrg asyik cte pasal anon je an

==' popular pulak si anon tu

hahahaha XD

chill ya dear :D

RaraTan said...

ish3.. teruk sungguh si anon tu yer.. hihihi.. depresi yang sgt mendalam nampaknye smpaikan tudus2 org mcm tu skali. haha

nelly said...

Biey : hahah ..btul2

nelly said...

cik aufa : nasib tau ~

nelly said...

Raratan : hahhaha ..:D

nelly said...

nik : yup

=='

... said...

as salam..
huhu.. entri baru saya pun tadi, dah ada anon komen. ingatkan gua mana la tadi. haha~

oo..anon.
anon ni ada kroni dia kot. hehe~

nelly said...

anon tak betul kot .hahaha

atiey azha said...

biarkan . bagi atiey , orang macam tu act penakut ! haha . kalau berani , jangan guna id anon lah . kamon lah beb . nampak sangat dengki . wakakakaa

nelly said...

haha ..
setuju !

mykhalis said...

tak habis2 lagi anon nie..dah la tak berani guna identti sndiri.. ape arr.. usahla disimpan dalam hati

Blog terbaik

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

nelly said...

anon ..macam2 ..hahaha

Asma Ahmad said...

anon... anon... anon... owh anon. udah2 la 2.

sherah said...

e..eh...lagu blog kiter sama lah?..kbetulan ker??..hek3...i like this song :)

nelly said...

asma : yup2 ..

nelly said...

sherah : suka lagu ni !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...